Почивки в Хисаря - тема 3

• 125 484
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Много ви благодаря за отговорите. Но едно не мога да си обясня защо е толкова скъпо в тази Хисаря...За два дни само със  закуска в си комфорт ми искат  350лв. Като си сложа пътните,другото хапване е до 500лв сигурно ще стигна. Е много е да ме извиняват в Хисаря...но това е ужас...та са 900лв за 5 човека си резирвирах лятото почивка в Гърция...за 10дни.
А защо не ходиш само за басейн?
Ние често ходим с децата в неделя в Хисар или Аугуста - сутринта отиваме, басейн 2 часа - то и повече не стоят.. хапваме на обед и се прибираме.
Ако гледаш цените в момента между и за празниците са повече от безумни.
Бях пролетта, май месец, с двете деца (на 11 и 5 г.) в Сан Сапа за 3 нощувки със закуска - 270 лв беше.

# 106
  • Бургас
Много ви благодаря за отговорите. Но едно не мога да си обясня защо е толкова скъпо в тази Хисаря...За два дни само със  закуска в си комфорт ми искат  350лв. Като си сложа пътните,другото хапване е до 500лв сигурно ще стигна. Е много е да ме извиняват в Хисаря...но това е ужас...та са 900лв за 5 човека си резирвирах лятото почивка в Гърция...за 10дни.
Ние бяхме февруари и беше 100 или отгоре за двойна стая с отделно легло за малкия, бяхме мн доволни! А храната спрямо Бургас ми се стори доста евтина! Вечеряхме в Чергата.

# 107
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Определено в Хисаря и Велинград не познават парите. Аз също съм на мнение, че там е адски скъпо. Ако си наемеш студио или апартамент някъде и ходиш само на басейн ще е доста по-изгодно. Една потребителка от тук ми беле дала адрес на студии, много прилично за около 70лв., по спомен.

# 108
Определено в Хисаря и Велинград не познават парите. Аз също съм на мнение, че там е адски скъпо. Ако си наемеш студио или апартамент някъде и ходиш само на басейн ще е доста по-изгодно. Една потребителка от тук ми беле дала адрес на студии, много прилично за около 70лв., по спомен.
Предвид това, че е от Пловдив, даже и студио не й трябва. 20 минути е в посока с кола. А и ако не е за басейн, в Хисаря така или иначе няма какво да се прави. Особено зима-есен. То и за топло време не е за повече от 2 дни.

Велинград е станало пък толкова пренаселено с хотели Sad всяка година ходим няколко пъти, но пак главно за дневни разходки.. Не ме кефи като атмосфера, а да кисна по цял ден в хотел пак не съм фенка Simple Smile

# 109
Лятото 2пъти бяхме в Хисаря за няколко дни, нощувахме в апартамент, за целия - 65лв.
Децата и без това не закусват, а басейни ползвахме на военния санаториум.

# 110
През уикенда ще бъдем в хотел Галери. Та се чудех,  понеже в събота е Йордановден,  знае ли някой къде хвърлят кръста в Хисаря и в колко часа е ритуала?  ☺

# 111
През уикенда ще бъдем в хотел Галери. Та се чудех,  понеже в събота е Йордановден,  знае ли някой къде хвърлят кръста в Хисаря и в колко часа е ритуала?  ☺
Аз бих отишла до Калофер за случая.. На 30мин е... Но пък калоферско хоро в реката - само там и само на Йордановден Simple Smile
Само като идея...
Но пък го правят сутрин - може би преди да се настаните Simple Smile то навсякъде е по-раничко де.. После пускат в новините репортажи Simple Smile

# 112
  • Габрово
Лятото 2пъти бяхме в Хисаря за няколко дни, нощувахме в апартамент, за целия - 65лв.
Децата и без това не закусват, а басейни ползвахме на военния санаториум.

Може ли повече информация, координати на апартамента и какви са цените за басейна в този санаториум?
Благодаря предварително

# 113
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз се интересувам от апартамента.

# 114
Апартаментите се наричат Импириъл Гардън
https://www.booking.com/hotel/bg/impiril-gardn.bg.html?label=gen … =1&#hotelTmpl

намират се в сграда точно зад полицията.
Били сме в 2 от апартаментите, единият е по-хубав. Simple Smile
Имат и студио и още един апартамент но в сграда на централната улица, който не препоръчвам заради шума.
Цената в момента виждам, че е по-висока от лятото, но при повече нощувки правят отстъпки.

За цените на военния санаториум, входа за басейните е 8лв. за възрастен и 4лв. за деца, ако не сте в системата на МО.
Иначе е на 50%.
Вътрешния басейн обаче е с температура за плуване, а не за киснене. Simple Smile

# 115
Здравейте, търся мнения за хотелите Астрея и Аугуста. Как е като СПА и качество на храната?

# 116
  • Добрич
Аугуста е леко соц от към интериора, но пък трите зони на басейна, т.е. голям 28гр, детската секция 32гр,  и джакузи мисля беше 37-38гр, и водната пързалка, много ни харесаха. Хигиената в басейна е средно ниво. За децата е голямо забавление тази пързалка, нашето дете не слизаше от нея. Храната на закуска е посредствена.

# 117
  • Габрово
Благодарение на идеята, която ми даде Sesylle огледах в нета и резервирах апартамент. Помагайте моля с информация за басейни, където допускат външни лица, цени, както и прилични заведения за хранене.

# 118
Аз пък насред зима не бих се навила да съм отседнала на едно място, пък да ходя на басейна на друго, ама всеки си знае де.

# 119
  • Габрово
Аз за края на май съм направила резервацията.

Общи условия

Активация на акаунт