Почивки в Хисаря - тема 3

• 125 551
  • 764
  •   1
Отговори
# 120

radostina33, хотел Албена ви е на 2крачки от апартаментите, но там не сме ходили и не знам как са басейните.
На Калероя са малко по-далеч, но пък са 2големи и 4ри малки (детски) басейна и температура от 27С нагоре.
Друго близко в района мисля че няма.

Заведението точно до Калероя е с чудесно обедно меню, а и другите им неща също са вкусни.
За вечеря сядахме на различни места всеки път, но честно казано от нито едно не останах впечатлена и не препоръчвам.

# 121
Здравейте!Към тези които са били в делукс крилото на  спа хотел Хисар,можете ли да кажете каква е разликата с обикновенните стаи.Били сме много пъти гости на хотела и знам че ако си в делукс крилото,ползваш спа центъра,но като стаи,като шумоизолация и разположение не сън наясно.
Някой може ли да сподели

# 122
  • София
Здравейте!Към тези които са били в делукс крилото на  спа хотел Хисар,можете ли да кажете каква е разликата с обикновенните стаи.Били сме много пъти гости на хотела и знам че ако си в делукс крилото,ползваш спа центъра,но като стаи,като шумоизолация и разположение не сън наясно.
Някой може ли да сподели

Стаите са по-големи, с достатъчно място за багаж и голяма баня. Шумоизолацията е средна хубост. Делукс крилото не е нищо особено, поовехтяло е вече.

# 123
Милинка,благодаря за включването.Исках да запазя апартамент,но той представлява стая с по големи размери и мека мебел.За мен е нормално в апартамент да има две спални или поне разделени хол и спалня.Такива има в президентския,но цените клонят към почивка на Карибите.

# 124
Милинка,благодаря за включването.Исках да запазя апартамент,но той представлява стая с по големи размери и мека мебел.За мен е нормално в апартамент да има две спални или поне разделени хол и спалня.Такива има в президентския,но цените клонят към почивка на Карибите.
Понеже и ние искахме апартамент, се прецакахме с голяма стая с холова галнитура и спалня. Това са ми едни от грешно дадените пари за почивка...
Басейните не са лоши, двора е чудесен....и до там.

# 125
Наистина голямо прецакване.За тези пари по добре две двойни стаи една до друга.

# 126
  • Plovdiv, Bulgaria
Определено в Хисаря и Велинград не познават парите. Аз също съм на мнение, че там е адски скъпо. Ако си наемеш студио или апартамент някъде и ходиш само на басейн ще е доста по-изгодно. Една потребителка от тук ми беле дала адрес на студии, много прилично за около 70лв., по спомен.
Предвид това, че е от Пловдив, даже и студио не й трябва. 20 минути е в посока с кола. А и ако не е за басейн, в Хисаря така или иначе няма какво да се прави. Особено зима-есен. То и за топло време не е за повече от 2 дни.

Велинград е станало пък толкова пренаселено с хотели Sad всяка година ходим няколко пъти, но пак главно за дневни разходки.. Не ме кефи като атмосфера, а да кисна по цял ден в хотел пак не съм фенка Simple Smile

Благодаря много! Отказах се от почивката,децата се разболяха.
Мисля да ползвам басейните без нощувки. Може ли да кажете цените за вход в някои хотели.
Благодаря!

# 127
Някой с отзиви за по-малко известните хотели като Грийн, Хелоу и комплекс Детелина има ли? Има ваучери и са на достъпни цени за по ниско бюджетна почивка за ученическата ваканция.

# 128
  • София
Детелина си е направо извън града, ако не смятате да стоите само в хотела ще ви е неудобно.

# 129
  • София
Здравейте!
Може ли мнения за хотели Хелоу Хисар или Астрея ? Искаме да има топъл вътрешен басейн и да е в града.

# 130
Басейнът на х-л Астрея е малък и е по-подходящ за осъществяване на балнеолечение. Не е подходящ за продължително киснене, а по-скоро за 10-15 мин.
Това ни го казаха от хотела, което ни и отказа да ходим в последствие.

# 131
  • Бургас
Здравейте!
Може ли мнения за хотели Хелоу Хисар или Астрея ? Искаме да има топъл вътрешен басейн и да е в града.
Хотел Астрея не го препоръчвам изобщо. Басейнът е в едно мазе, малък и тъмен, да не говорим, че като бяхме ние се повреди някаква помпа и водата студена, не я оправиха, докато бяхме там. Единствено масажът, който си платих, беше на ниво. Не знам дали е още там тази масажистка. Храната на закуска беше отврат - евтини заместители на масло, сирене и кашкавал, за шунката да не говорим, че беше пластмаса. А вечерта си поръчах риба, но не ми предложиха мокра кърпичка. Като поисках такива - сервитьорката беше изумена и след около 20 мин. ми донесоха 3 кърпички наредени в чиния. Явно бяха ходили да купят от магазина пакетче. И това е 4 звезден хотел!!!

# 132
  • Пловдив
Хелоу Хисар е много приятен, чист и уютен хотел. Но нямат вътрешен басейн. Иначе стаите са просторни и много чисти. Персоналът е любезен.

# 133
Здравейте!
Планирам почивка в Хисаря за априлската ваканция (2-5 април), дали тогава вече е раззеленен градът?
В момента разглеждам Хисар и Аугуста. По отзивите досега разбирам, че и двата не струват...
Търся хотел с минерален топъл басейн и детски кът, но избора въобще не е голям. Пропускам ли някой хотел, който да има и двете?

# 134
В Сана Спа е хубаво, може би най-добрият избор за града, но цените са по-високи.
В Аугуста не съм била, но познати са ми казвали, че басейните са им големи, но с не особено топла вода, освен детските басейни. Храната била задоволителна.

Общи условия

Активация на акаунт