Почивки в Хисаря - тема 3

• 125 520
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Пада се в малък басейн, отделен. Има си и аксесоари за плуване - за ръцете, за кръста (не пояс) - дъщеря ми я сефтоса на 2.
https://augustaspa.com/wp-content/uploads/2018/08/hotel-augusta- … arya-basein-4.jpg
Освен това има и бебешки басейн, който е много топъл, водата е една-две педи.

# 646
Е, малкия е в големия значи, не знаех, че там до прозорците е обособена по-плитка зона под нея и мислех че е в дъното на големия басейн. Можеше и сама да се сетя, все пак, няма да пухнат децата в дълбокия... 😊
Бебешкия е много топъл, да.

# 647
Някай да каже актуални цени за вход на деца и възрастен?

# 648
Някай да каже актуални цени за вход на деца и възрастен?
https://augustaspa.com/spa-tsentar-tseni/

# 649
    Здравейте момичета! Бяхме се ориентирали към Астрея, но прочетох много лоши отзиви. Някой, ако е бил  в Гергана и може ли да сподели мнение, ще съм много благодарна. Или пък да ме насочите към някой друг хотел. Никога не сме били в Хисаря. Само със скъпия ще сме, имаме остра нужда от няколко дни релакс

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 08:42 от Анонимен

# 650
  • София
Здравейте, резервирали сме апартамент в Хисаря за няколко дни по коледните празници. Дали ще има работещи магазини за храна и ресторанти в града? Курортен град е, очаквам, че няма да затвори всичко, но все пак не сме ходили никога там и малко се притеснявам да не останем гладни. Yum Благодаря предварително за всякаква информация!

# 651
  • Пловдив
И аз искам препоръка за читав хотел.

# 652
  • София
Сама си отговарям на въпроса, може да е полезно и за други: в Хисаря сме трети ден вече, гладни не останахме Sweat Smile. Има отворени магазини , както хранителни, така и за други стоки. Ресторантите също работят. В ресторант "Национал" толкова много ни хареса, че не сме ходили в друг. Препоръчвам разходка до тракийските храмове и гробницата до с. Старосел, както и непременно да се отбиете да разгледате (и да снимате) стрийт арт в с. Старо Железаре ( по пътя от Хисаря до Старосел). Къщите са изрисувани с портрети на известни политически и артистични фигури в най-неочаквани комбинации. Изпълнението е страхотно, с много фантазия и хумор.

# 653
  • Пловдив
А къде ношувате?

# 654
  • София
В апартамент в Спа вила Кристал ( през Букинг). Доволни сме. Мога да разкажа подробности, ако се интересувате.

# 655
В апартамент в Спа вила Кристал ( през Букинг). Доволни сме. Мога да разкажа подробност и, ако се интересувате.
аз се интересувам  сертификат изискват ли, ходите ли някъде на басейн?

# 656
  • София
Привет Simple Smile

Дойдохме за наколко дни в Хисаря, но имаме само включена закуска в хотела. Може ли да препоръчате хубав ресторант, по възможност и с детски кът (май само в "Национал" видях), или от къде да си вземем хапване за вкъщи.

п.с. пицария "Тоскана" ни е доста близо и се оказа приятно място

# 657
  • София
В апартамент в Спа вила Кристал ( през Букинг). Доволни сме. Мога да разкажа подробност и, ако се интересувате.
аз се интересувам  сертификат изискват ли, ходите ли някъде на басейн?

Трябва да уточня, че не е хотел, а комплекс с частни апартаменти. Не е необходим сертификат. Наблизо има басейн в съседна сграда ( не е част от комплекса), но не сме ходили. В общата част на вилата има сауна и джакузи, които са включени в цената и се ползват индивидуално с предварително записване на час.

# 658
  • Пловдив
Привет Simple Smile

Дойдохме за наколко дни в Хисаря, но имаме само включена закуска в хотела. Може ли да препоръчате хубав ресторант, по възможност и с детски кът (май само в "Национал" видях), или от къде да си вземем хапване за вкъщи.

п.с. пицария "Тоскана" ни е доста близо и се оказа приятно място
в кой хотел сте?

# 659
Някой със скорошни отзиви от Сана спа?

Общи условия

Активация на акаунт