Почивки в Хисаря - тема 3

• 124 368
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Някой със скорошни отзиви от Сана спа?
Бяхме там между Коледа и Нова година. Като цяло сме доволни от условията. Добро обслужване на рецепция и в ресторанта, храната беше хубава. Добър, но леко амортизиран СПА център. Коридорите на СПА-то не бяха отплени добре, топлите лежанки не бяха топли. Басейнът е една идея по-хладен спрямо други минерални басейни, които сме посещавали. Кърпите в стаята бяха малко (според мен) и се сменят чак след втората нощувка. Ако искате допълнителни се заплаща. Същото се отнася и за халатите.

# 661
Малко инфо за който си няма спа в хотела:

Момина баня е с едно отделение и работи на четни дати за мъже, а нечетни за жени. Вход 3.50, за пенсионери 1.50 лв.
Баня Русалка е с две отделения и входът струва 5 лв.
И на двете места няма шкафчета, които да се заключват, така че не носете ценни вещи със себе си.

Който държи на спа център - в хотел Хисаря допускат външни посетители срещу 30 лв.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 11:14 от Nedy Ivanov

# 662
А в тези бани дали има стаички с отделни вани.

# 663
В Мамина баня има съседно на басейна помешение с вани, мисля, че беше 8 лв цената

А в тези бани дали има стаички с отделни вани.

# 664
  • Пловдив
За дневно посещение на басейн и масаж дали Аугуста или хотел Строител в с.Баня?

# 665
Здравейте на всички,
някой би ли споделил пресни впечатления от поцещението си в Хисаря. Ще ми се да заведа семейството малко на почивка и търся хотел с топъл вътрешен басейн и хубаво СПА. Какво ще ми препоръчате?

# 666
# 667
  • София
Здравейте,
Според Вас за едни седмична почивка с бебе на 5 месеца и дете на 2 години къде би било най-удачен вариант ?

# 668
Здравейте,  може ли препоръка за къща за гости или апартамент  с минерална вода.  Гледах коментирания горе Кристал, в сайта им обаче е обявена една цена, но като се обадих по телефона ми офертираха друга по скъпа и това ме подразни.

# 669
Къща за гости или апартамент не знам да има със собствен минерален източник. Харесваш нощувки някъде и ходиш на басейн по хотелите.. Но пак се плаща и вход за ползване..
В Кристал си букни от сайта им, не може ли? Виж и в Букинг, понякога излизат промоции и изгодни цени. Ще имаш избор и от хотели, и от частни "квартири" както им викаха навремето 😁

# 670
Здравейте, мили дами. Включвам се с един малко по-специфичен въпрос. Някой случайно да знае какви масажни масла използват в хотел Хисар? Бях там преди две години и още иноще не мога да намеря толкова невероятно ухаещо масажно масло... Толкова ме е яд, че нв го снимах, но веднага след масажа говорех по телефона и не успях да снимам.. Трябваше да илизам. Ако някоя от вас е ходила наскоро или е обърнала внимание, ще съм ѝ много благодарна да сподели. 🙏

# 671
  • София
Здравейте предстои ни почивка в хотел Хисар
Моля за препоръки за вкусни заведения наблизо , защото сме група и с малки деца и с капризни родители 😂

# 672
Ресторант “Прованс” съвсем близо до х-л Хисар. Иначе хубава пица в пицария Тоскана, може и Национал да посетите Simple Smile

# 673
  • София
Привет, запазихме си три нощувки за пролетната ваканция в хотел Национал. Иска ни се, обаче, още 2-3 дни само за разходки и си търсим бюджетен апартамент (2 възрастни и 2 деца) до около 50-70 лв на вечер. Едиствентоо ми условие е да е чисто. Ако има кухненски кът, ще е само бонус. Моля, за препоръки ако имате нещо предвид.

# 674
  • Бургас
Привет, запазихме си три нощувки за пролетната ваканция в хотел Национал. Иска ни се, обаче, още 2-3 дни само за разходки и си търсим бюджетен апартамент (2 възрастни и 2 деца) до около 50-70 лв на вечер. Едиствентоо ми условие е да е чисто. Ако има кухненски кът, ще е само бонус. Моля, за препоръки ако имате нещо предвид.
Вижте в хотел Хелоу Хисар - апарт хотелче е. Има студия и апартаменти, оборудвана кухня. Много приятна бяха цените, като го посетихме.

Общи условия

Активация на акаунт