Високи или ниски?

• 23 706
  • 237
  •   1
Отговори
# 135
Ние сме с травма, аз 1.65, а бащата 1.72. Детето удари 1.85  ooooh!.

Че това е хубаво!  Grinning

# 136
Хубаво е, аз се радвам, освен в случаите, в които ми се иска да му ...един шамар, а не го стигам и той ми се хили  Mr. Green.

# 137
Среден ръст съм и аз - 169см.
Мъжът ми е висок - 194см. Добре изглеждаме като двойка - някак си не се набива разликата в ръста.
Обаче като застана до сестра му, която е 182см. и се чувствам страшен дребосък.
Харесвам мъже над 185см.
Жените няма значение колко са високи, харесват ми дългокраки. Много са ми смешни високи и късокраки жени.

# 138
Независимо от субективните ни усещания, си има статистики:
Средната височина на мъжете у нас е 175.2 см, а на дамите - 163.2 см. В столицата обаче средният ръст при силния пол е 178.1, а на жените 164.8 см.
По тази скала се ситурам точно в средния ръст, което разбира се не пречи на роднините по майчина линия на мъжа ми да продължават да ме наричат Буба Мара, малката мравка и джудже и за свое веселие да измерват ръста ми с лазерна рулетка, отчитайки разликата с тавана (все едно са много равни нашите тавани соцстроителство  Crossing Arms ), за да докажат лъжата от 165 см в личната ми карта.
А ако към средния ръст добавим статистиката от средното тегло, Средно за България килограмите на мъжете са 79.3, а на жените 65.6 кг, и обуем този осреднен индивид в панталони 7/8, получаваме ужаса на Андариел  Simple Smile Помня в някаква тема как се възмущаваше от трътлестите и ниски жени, намъкнали въпросната одежда.

# 139
Хубаво е, аз се радвам, освен в случаите, в които ми се иска да му ...един шамар, а не го стигам и той ми се хили  Mr. Green.
Хаха 😆 така е.

# 140
  • София
Даун, колкото и да ме надмине в ръста дребсът някой ден, изключвам вероятността да загубя ентусиазъм да се покатеря на ток или нещо подходящо за да му ...шамар ако се налага Mr. Green Laughing

# 141
Даун, колкото и да ме надмине в ръста дребса някой ден, изключвам вероятността да загубя ентусиазма да се покатеря на ток или нещо подходящо за да му ...шамар ако се налага Mr. Green Laughing
[/quote

Ох, закъснях аз и сега само е весело Simple Smile. Да го бях била навреме, ама нали модерна майка бях  Joy.

# 142
Ей обнадежди ме, Човече! Много искам да са ми по- височки момичетата, 170 е повече от чудесен вариант:)

# 143
  • София

Еха, браво! Баща ти не каза ли, че си вземаш "нисък" мъж, по неговите стандарти  Simple Smile?
Joy hahaha В интерес на истината, заради баща ми и неговите приятели и среда стандартите ми за височина наистина са изкривени много. Наскоро в Звездни компромати коментирах, че Деян Донков е страхотен актьор, но на живо дребничък, а той се оказа почти 190. Mr. Green Това е то травма в детството  Laughing

волейболисти?
Баскетболисти.

Янечек, като видиш статистиките как изглеждат на плажа и се прибираш на сянка, няма нужда да са в панталон  Mr. Green

# 144
О, на плажа лъсва цялата грозна истина  Mr. Green

# 145
Кво лъсва на плажа бе  Shocked. Тук всички са така завити, че нищо не можеш да видиш Simple Smile.

# 146
Леле, сериозно ли е това официалната статистика? Shocked

# 147
  • София
Кво лъсва на плажа бе  Shocked. Тук всички са така завити, че нищо не можеш да видиш Simple Smile.
Не ти трябва да знаеш.  Wink Всичко 30+ е в напреднала бременност, и мъжете, и жените.

# 148
Днес имаше  маратон в Пловдив- уж атлети, обаче с много лоша физика, едни такива развити баджаци и тънки ръчички, като на Т-Рекс. И ниски и дребни. Издръжливи, но наистина бягането на дълги разстояния като че ли не прави хубава физика.

# 149
Екс, не знам доколко е официална тази статистика, от един вестник я копнах. Може да ти изглежда объркващо на фона на форумната стратистика, според която всяко сиво искърско говедо се има най-малкто за блек ангъс.

Общи условия

Активация на акаунт