Високи или ниски?

• 23 697
  • 237
  •   1
Отговори
# 150
Екс, не знам доколко е официална тази статистика, от един вестник я копнах. Може да ти изглежда объркващо на фона на форумната стратистика, според която всяко сиво истърско говедно се има най-малкто за блек ангъс.
Joy
Това едно на ръка. Но около мен повечето са си стройни, нормални..))

# 151
  • София
Екс, не знам доколко е официална тази статистика, от един вестник я копнах. Може да ти изглежда объркващо на фона на форумната стратистика, според която всяко сиво искърско говедо се има най-малкто за блек ангъс.

Наскоро имаше официална статистика за затлъстяването у нас в проценти, ама е неделя и няма да я поствам  Mr. Green

# 152
Кво лъсва на плажа бе  Shocked. Тук всички са така завити, че нищо не можеш да видиш Simple Smile.
Не ти трябва да знаеш.  Wink Всичко 30+ е в напреднала бременност, и мъжете, и жените.
Joy

# 153
Какво й е на статистиката, съвсем реална е според мен  newsm78

# 154
Бе 64-65 кила за ръст 165 за жена си е множко за моя вкус поне.

# 155
Наскоро имаше официална статистика за затлъстяването у нас в проценти, ама е неделя и няма да я поствам  Mr. Green

Поствай, така или иначе чак от утре сме на диета.

# 156
Бе 64-65 кила за ръст 165 за жена си е множко за моя вкус поне.
В случая не говорим за нашия вкус, а за реалността.
Това са средни данни, т.е. ако една е 50 кила, а друга 80, средно е 65, не че жените трябва да тежат толкова.

# 157
Аз съм 1.65 и тежа 55 в момента. Видях се на снимка и никак, ама никак не се харесах. Доброто ми тегло е около 48-50.

# 158
  • София
Наскоро имаше официална статистика за затлъстяването у нас в проценти, ама е неделя и няма да я поствам  Mr. Green

Поствай, така или иначе чак от утре сме на диета.
Според официалната статистика с наднормено тегло са над половината българи и 26% от децата до 18.
А това са хора, които са дебели не по критериите на Жаклин, а според медицината. Тези с напредналата бременност, за които говоря.

# 159
Много силно се надявам момчетата ни да стигнат мин. 185 см. , а щерката да е около 175. Предпоставки има, дано генетичната лотария да е добра.

# 160
Статистиката изобщо не ме учудва. Движа се в широк кръг от хора и се вижда. Това постоянно и повсеместно ядене не го разбирам  Peace
Сега ще се повдигне въпроса за качеството на храните, но за мен е по-скоро култура на хранене.

# 161
Просто от много хора над 30 съм чувала израза- вече съм на 30, нормално е малко да понапълнея. Като под малко се разбира средно, с тенденция да стане и много. Даже мъжете с някаква гордост си отглеждат кореми.

# 162
Просто от много хора над 30 съм чувала израза- вече съм на 30, нормално е малко да понапълнея. Като под малко се разбира средно, с тенденция да стане и много. Даже мъжете с някаква гордост си отглеждат кореми.

Добре де, нали и ти понапълня след 30 и след бебетата. И не ми казвай, че е от бременностите ти, защото познавам доста жени с 4-5 деца, които не са напълняли,

Не ми е драма дебела ли си или не, но е супер грубо поведрнието ти.

# 163
Кой ти е казал, че понапълнях? На същите килограми съм, същия размер дрехи. Има малко отпусната кожа, но това е друго. Даже след някои от бременностите отслабвах. Според сезона се движа между 55 и 57 килограма. Най-високото ми тегло е отпреди децата, 62 кг., но това беше след седмица пиене на бира вместо вода и ядене на кнедли, далеч преди 30г. възраст.

През бременностите си не напълнявам, даже може да се каже, че отслабвам. Качвах 9, 8 и 7 килограма с първа, втора и трета бременност. Смятай колко от тях са телесно тегло и колко са бебе, води, плацента- на практика не съм се омазнявала през бременностите, даже отслабвах заради намален апетит и намален обем на стомаха в края на бременността, в 9 месец на практика не ядях.

Някой грешно ти е казал, че съм напълнявала след бебетата. Не съм, сори, макар че ме плашеха как ти ще видиш, с още една бременност може хоп! и да туриш 30 кила отгоре. Да-ама-не.

Иначе след третата бременност имах един период с нерегулиран цикъл, в който видях как хормоните могат много да пречат на контрола над апетита и ако човек не знае какво се случва и се отпусне, като нищо може да мине в по-тежка категория.

Но за щастие моето Google-fu е на много високо ниво и мога да използвам информация, за да не правя сама грешки, които са правили други хора.

# 164
Мамасита, някой друг, който ми го е казвал е втората или третата ти персоналност, която заяви, че не е още във форма  Tired.

Не си ми интересна вече, така че ще спра да си играя с теб.

Общи условия

Активация на акаунт