Високи или ниски?

• 23 990
  • 237
  •   1
Отговори
# 60
  • София
... Много ни е смешна разликата, но какво да се прави, слабост са ми високите мъже... Rolling Eyes
Това кой го каза? Екстра сте, щом се обичате. Ама верно е тинейджърска темата  Laughing

# 61
А може ли всъщност да ми отговорите каква е файдата на жената от нейния висок ръст?

То за всяко нещо може да се зададе същият въпрос, който е напълно безсмилен, например "Каква ѝ е файдата от сините очи, като аз с моите кафяви също виждам?". Разбирам да ме питат каква ми е файдата от дипломата, ама от нещо, което не зависи от мен и е даденост... дори не разбирам въпроса.
Е, много хора се възхищават от сини очи, влюбват се, ама специално само във височината... Mr. Green

# 62
  • София
HKI и без снимка ме убеди, че има фигура на балерина- с тоя номер 35 на краката явно е от фините, не само като килограми, ами и като костна структура.
Ти ме уби. От кога номера на обувките има общо с килограмите  Laughing

# 63
  • София
Аз пък в момента се обличам спортно и практично, заради разходки по площадки. Замислих се, че импозантна богиня 180 см. и нагоре ще изглежда много зле, ако не е с хубави дрехи. Просто има голям обем дрехи по нея, виждат се по-ясно. Ако аз съм ненаправена, ще изглеждам приемливо, ама висока жена с кофти стайлинг ще си е бостанско плашило.

Или изглеждаш добре, или не, Сирен. Аз не съм импозантна богиня, но съм с този ръст и никога не ми е хрумвало това, което пишеш. И да речем, че за себе си не съм обективна, но познавам и други жени с моя ръст и прилично телосложение, които могат да си позволят да се обличат всякак. Има и едрококалести жени, които изглеждат груби, но това не е свързано непременно с ръст, все едно не сте виждали едра жена с ръст 160.

# 64
Разбирам какво искаш да кажеш, но на мен дългите крайници ми стоят грубо, без значение от физическата форма и пола.
Просто различно усещане, както един харесва червено, друг синьо  Simple Smile

Като видя много висок човек да размахва мотовили, се чудя как не си пада върху лицето. Вкл. и мъжът ми- ходи като висок човек. А аз обичам походка на нинджа, която високите нямат...заради големите си крака.

Янечек, сините очи може да са предимство за жената- издават наличие на специфични гени. В тоя смисъл исках да кажа, че ръстът е предимство най-вече при намиране на партньор, при това престижен. Но не е задължително.

# 65
Стига да поискам, мога да кажа по нещо много гадно за всеки с различен ръст от моя, особено ако целта ми  е да се похваля. Като почна от 150, чак до 190 мога да ги подкарам с уж закачливи, но всъщност леко обидни подмятания.
Например мога да кажа (не го казвам, само давам пример), че често се случва някой да си мисли, че има походка на газела, а всъщност да има на слоница, защото освен дълги, крайниците трябва да са и тънки, и прави. Талията - тънка, а тазът - тесен, иначе просто не е красиво, а височината само го подчертава. Не всички високи жени са копия на Клаудия Шифър, някои наистина са, но повечето - не.

# 66
... Много ни е смешна разликата, но какво да се прави, слабост са ми високите мъже... Rolling Eyes
Това кой го каза? Екстра сте, щом се обичате. Ама верно е тинейджърска темата  Laughing
Peace
И според мен разликата не стои смешно  Peace

# 67
За жена 150 см. нищо лошо не мога да кажа, повечето си стоят съвсем на мястото и са сладки. Само някои като бременни могат да видят зор.

# 68
  • София
  Обаче чифт хубави цици винаги помагат и отвличат вниманието от лошия ръст, бил той нисък или висок.
Аз мога да кажа лощо за всички, ама някак ми е под достойнството да четкам егото си, плюейки.

# 69
За жена 150 см. нищо лошо не мога да кажа, повечето си стоят съвсем на мястото и са сладки.
Стига само да не са покачени на 20 см ток.

# 70
Ръста на жената обикновено не е от толкова голямо значение, колкото е важно мъжът да е по-висок от нея.
Това от лични наблюдения сред физическите предпочитанията на двойките.

# 71
Харесвам високи жени. Малко ниски жени са грацилни. Познавам май само една, която е като изваяна.

# 72
Харесвам високи жени. Малко ниски жени са грацилни. Познавам май само една, която е като изваяна.
Стига бе. Сещам се за поне 10 такива блогърки.
Например Сирма Маркова. letterstoa също. Има и още много

# 73
На кое му викате "грацилни"? Защото това си е точно определен термин и има общо с формата и дебелината на костите. Вече походка и грация на движенията е друго нещо.

# 74
На кое му викате "грацилни"? Защото това си е точно определен термин и има общо с формата и дебелината на костите. Вече походка и грация на движенията е друго нещо.
Сигурно го бъркат с грациозен

Общи условия

Активация на акаунт