Високи или ниски?

• 23 963
  • 237
  •   1
Отговори
# 75
На кое му викате "грацилни"? Защото това си е точно определен термин и има общо с формата и дебелината на костите. Вече походка и грация на движенията е друго нещо.

Тези, които са тънки и фини, а не едри и грубовати.

# 76
Аз лично имам предвид, че малко ниски жени са с хубави пропорции, нежни и наистина грацилни. При еисоките жени и по-едрите кости са някак по-хармонични. И килограми като качат не им личат така.

# 77
А според вас, имат ли високите мъже фетиш към дребните жени?

# 78
  • София
Не. Затова рядко ще видиш 2 метра мъж с жена 150 см.

# 79
Значи ММ е изключение... Laughing

# 80
  • София
Значи ММ е изключение... Laughing
Изключение е. Претендирам поименно да познавам повечето мъже около 2 метра в страната и то не само едно поколение и не съм забелязала да предпочитат миньонки. Не казвам, че жените им са по 190  Mr. Green Просто отговорих на въпроса имат ли фетиш към миньонки и не мисля, че имат  Wink

# 81
Опитвам се да си обясня какво им харесва в азиатките на високите мъже, такива двойки не са рядкост. Той 190, тя 145....и той такава си я търси, много дребна, почти като детска структура на тялото.

# 82
Бoяна въобще не оспорвам мнението ти. Просто се радвам, че съм си намерила такъв мъж, който да харесва миньонче Peace

# 83
The Siren of Titan,аз също искам да изкажа своето мнение по въпроса с това как стоят дрехите на по-високите и по-ниските,походката и т.н.
Лично аз съм виждала високи жени на които дрехите много им отиват и им стоят прекрасно.Виждала съм и такива на които им седят отвратително.Същото обаче се отнася и за ниските жени.Има и такива на които им стоят добре,и такива на които им стоят като чувал.Зависи.
А за походката-отново положението е същото.Има високи жени,които ходят много грациозно,но и такива,които не ходят въобще грациозно.Отново положението е същото и с по-ниските жени.Надявам се,че не мислиш,че е така само при високите Naughty
По-надолу бях прочела изказване от рода на "За какво са високите жени?".Ами поради същата причина поради,която са и ниските.Това изказване според мен е неуместно.
Надявам се,че не съм засегнала никоя от вас с мнението си.Аз както и вие можем свободно да изразяваме мнение.
Лека вечер! Hug

# 84
  • ту тук, ту там
И моят мъж харесва ниски жени, а е 1,90. Не са изключение такива мъже!  Peace

# 85
Аз винаги бях една от най-високите в клас, а накрая останах 168. Не че съвсем не го бива ръста ми, но щях да се радвам да съм 173-175. Мисля, че такъв ръст е идеален! И щях да си хвана един мъж 190, защото аз високи харесвам Grinning  мисълта ми е, че нямаше толкова да се различаваме, а сега изглеждам ниска  до човек с такъв ръст.

# 86
Честно да си призная, не съм чувала досега мъж да сподели, че харесва ниски жени, използвайки точно думата ниски. И като че ли са им по-интересни други неща от женската външност, не точно ръста.

# 87
Миньон е политически коректната дума за жена с ръст под средния.

# 88
Да, казват им миньончета и много го харесват..Wink

# 89
Забелязвам,че с всяко поколение хората стават все по-високи.

А аз забелязвам, че у нас специално стават по-ниски, особено мъжете/момчетата.

И моите наблюдения са такива. И за жените/момчетата.
Направо лилипути са някои. ooooh! И хем ниски, хем късокраки. Rolling Eyes
По мое време не бяха толкова ниски жените, пък и мъжете.

Гласувах за 165-170.
Не харесвам ниски хора, особено с къси крайници.

Аз съм 164, не се смятам за ниска. Ниските ги броя под 160.
Дъщеря ми е 175. Можеше да е по-малко Wink, ама с баща 192, какво да очаквам? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт