Място за боси стоножки - 15

• 148 806
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Получих тези сандали Mjus
Скрит текст:
- 37 номер. Много хубави и удобни за тесен крак,уголемени с номер.Нося 38 ,а 37 номер ми лепнаха идеално.                                                                                                                 

и тези
Скрит текст:
- 37 номер,много хубави.Мислех,че и те са уголемени,защото подметката е идентична и поръчах по малък номер,тези обаче си отговарят и съответно са ми малки.
Здравейте,ако някой от сандалите се продават може да ми пишете.

# 106
  • Пловдив
Разменям сандали Mjus 38 номер. Уж за тесен крак, а всъщност лично на мен отпред са ми широки и крака ми изскача, може би моя е свръхтесен  Laughing .

Скрит текст:
Излязоха ми 72 лева.

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 17:04 от aH~

# 107
  • Варна
Gant отговарят ли си? Как са като качество? Взех тези ит склада и сега им се чудя.

# 108
На мен сайтът ми предлага 42 от модела Rolling Eyes Помислих ги за мъжки и се зачудих що са с такъв ток.  Blush Сватбените обуща на мъж ми бяха същите, само по-ниски. Laughing

# 109
  • Popovo
Привет на всички!
Търся този модел на KICKERS и го открих го в този сайт, рових и в Амазоните, но го няма .
http://www.altern8glasgow.co.uk/2016-autumn-women-shoes-kickers- … gold-fashion.html
Не съм поръчвала от тук и моля някой, ако е поръчвал от сайта, да сподели надежден ли е? Praynig
Благодаря предварително . Hug

# 110
Привет на всички!
Търся този модел на KICKERS и го открих го в този сайт, рових и в Амазоните, но го няма .
http://www.altern8glasgow.co.uk/2016-autumn-women-shoes-kickers- … gold-fashion.html
Не съм поръчвала от тук и моля някой, ако е поръчвал от сайта, да сподели надежден ли е? Praynig
Здравей.
Това излиза за сайта
https://www.scamadviser.com/is-altern8glasgow.co.uk-a-fake-site.html
Лично аз не бих поръчала от там.  Peace

# 111
  • Popovo
Привет на всички!
Здравей.
Това излиза за сайта
https://www.scamadviser.com/is-altern8glasgow.co.uk-a-fake-site.html
Лично аз не бих поръчала от там.  Peace

Пфу, язък, само тук ги намерих значи. newsm45
Благодаря ти. Hug

# 112
Gant отговарят ли си? Как са като качество? Взех тези ит склада и сега им се чудя.

Уголемени са с около половин номер, не повече. Принципно си отговарят с лека тенденция нагоре.

# 113
Имате ли опит с тази марка обувки Liberitae? Ще съм благодарна да споделите мнение, относно качество и размери.  Peace

# 114
  • София
Имате ли опит с тази марка обувки Liberitae? Ще съм благодарна да споделите мнение, относно качество и размери.  Peace
Имам тези
Скрит текст:
- отговарят си на номера за тесен крак.Хубави са,лекички и много удобни.

# 115
Испански, стават и за нормален към широк крак, качествени, удобни за обувка с ток   Peace
Скрит текст:
моите не ги нося, защото рязко преминах към кецове преди 1 - 2 години  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 13:44 от The ant is...

# 116
Имам такива
Скрит текст:
. Точен 38 номер.

# 117
  • Пловдив
Момичета, сега видях нагледно как се бъркат темите Simple Smile и два дни ми стои поста тук вместо в размените без да се усетя, а и никой не ме изкритикува! Иначе съм се чудила доста пъти на съфорумки като изпляскат размяна в амазонската 😄.

# 118
Получих тези сандали Mjus
Скрит текст:
- 37 номер. Много хубави и удобни за тесен крак,уголемени с номер.Нося 38 ,а 37 номер ми лепнаха идеално.                                                                                                                 

и тези
Скрит текст:
- 37 номер,много хубави.Мислех,че и те са уголемени,защото подметката е идентична и поръчах по малък номер,тези обаче си отговарят и съответно са ми малки.

Джулс, може ли линк към първите?

# 119
  • София
mamaLina,няма как да дам лик от випа са и не се отварят вече.                                                         

Получих тези балеринки Mjus
Скрит текст:
- 38 номер,отговарят си за тесен крак.Много хубави,мекички,леки и страшно удобни.

Общи условия

Активация на акаунт