Място за боси стоножки - 15

• 148 808
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Привет!
Ей такива някакви сандалки си търся - https://www.amazon.co.uk/Clarks-Womens-White-Leather-Sandals/dp/ … clarks+susie+deva

Имам ги във вариант без ток, равни, супер са, много джиджани стоят. Сега на тия се чудя... други подобни да сте мяркали?

# 121
  • FRANCE
Здравейте.  Може ли да ми предложите сандали за нормалеn крак по възможност с малък ток поне но за наистина дълги преходи и да нямат съвсем спортен вид. Много благодаря bouquet

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 17:57 от madame

# 122
  • Бг
Аз пък търся подобни на тези, но не на такава цена  Mr. Green.
Абе търся си шляпки както аз им казвам, за широко стъпало, по възможност естествена кожа, номер 38-39.
Търся си и такъв тип балерини, да не са съвсем равни.
Всичко, което харесам е на безумна цена обаче  Grinning.

# 123
Clarks си отговарят на номера нали? Че изтеглих една таблица от амазон на кларкс https://www.amazon.de/gp/product/ajax-handlers/apparel-sizing-ch … T0S8D&isUDP=1 и  според нея си отговарят ,но има един сайт обувки бг и там пък таблица и пише че за 23 см стъпало трябва да купя едва ли не 35 номер ,а 37 отговаряло на 24,4 см?Какво ще ме посъветвате? newsm78

# 124
На Кларкс аз имам едни сандали UK 5.5, точни са ми до милиметър, а по принцип нося UK 6.

# 125
  • София
Clarks си отговарят на номера нали? Че изтеглих една таблица от амазон на кларкс https://www.amazon.de/gp/product/ajax-handlers/apparel-sizing-ch … T0S8D&isUDP=1 и  според нея си отговарят ,но има един сайт обувки бг и там пък таблица и пише че за 23 см стъпало трябва да купя едва ли не 35 номер ,а 37 отговаряло на 24,4 см?Какво ще ме посъветвате? newsm78
Според мен си вземи твоя номер, в никакъв случай по-малък.

# 126
 bouquet Мерси момичета!  bouquet

# 127
  • Варна
Според моя опит Clarks са умалени с 1/2 размер Peace точен 37№ съм, но на Clarks винаги взимам 37.5/UK4.5

# 128
  • гр. София
Кларкс са пълно тото! Имам няколко чифта и еднакви, и различни номера и ми пасват различно. Също така тези за широк крак са и малко уголемени сякаш /един чифт и такива имам и не мога да ги нося/.  Rolling Eyes

# 129
# 130
Чудя се тези добри ли са Arise  newsm78 Ама разсипаха ме от мазоли разни маркови обувки и си купих тези ,ама в цвят корал на вместо зеленото отпред и каишките които се крастосват са сини.Нямам идея какво им е качеството ,иначе за естествена кожа ,супер меки  за 90 лв ,не е зле  Hug Не стават за по строго облекло и са повече за дънки ,ако не се разлепат  Joy Joy

# 131
Arise са пловдивска фирма, сигурно от поне 15 години са на пазара. Работят предимно за износ. Хубави модели и много добро качество.  Peace

# 132
  • София
Аз имах чехли  Arise, купувани офлайн.Не стига, че бяха много красиви, но и много удобни!Всеки ме питаше каква марка и от кой сайт Joy.Счупих ги от носене.

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 19:41 от veka

# 133
 bouquet искате да кажете ,че веднъж и аз съм уцелила!А дано Joy Мерси момичета за инфото bouquet

# 134
Чудя се тези добри ли са Arise  newsm78
Скрит текст:
Ама разсипаха ме от мазоли разни маркови обувки и си купих тези ,ама в цвят корал на вместо зеленото отпред и каишките които се крастосват са сини.Нямам идея какво им е качеството ,иначе за естествена кожа ,супер меки  за 90 лв ,не е зле  Hug Не стават за по строго облекло и са повече за дънки ,ако не се разлепат  Joy Joy
Не знам, но отивам да ги издирвам, че много ми харесват Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт