Място за боси стоножки - 15

• 148 865
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Къде е магазинът им в Пловдив?

# 181
  • Popovo
Привет!
Кажете си мнението за тази марка Däumling.  Hug
Пуснах едни 37 номер за дъщеря ми, цената е супер.Но не знам нищо за качеството.Гледам ги топлички отвътре.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01EJZ73UQ/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

# 182
  • София
Привет!
Пуснах едни 37 номер за дъщеря ми, цената е супер.Но не знам нищо за качеството.Гледам ги топлички отвътре.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01EJZ73UQ/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1
Виждала съм обувките им в магазин. Според мен е добра е марката.

# 183
Привет!

Малкият има едни сандалки, отворени отпред при пръстчетата. Изглеждаха чудесно, но той ги ошета много бързо отпред (одра ги и част от гумената подметка замина) за няколко дни носене. Вярно е, че хич не пази и караше кола за бутане с крачета Simple Smile Така че, със смесени чувства съм относно качеството. Отговарят си на номера.

# 184
Тези коли съсипват и най-качествената обувка и не са критерий. Единствено Кроксовете и някои гумени ботуши са издържали на този тест при нас 😤😤😤 !

# 185
vanian, огромно благодаря за съдействието. Поръчах ги след много четене.  Simple Smile
Единственото, което пропуснах да напиша, а е трябвало, за превозвача  ID, а изрично пише задължително да се направи. Дано да пристигнат, че съм леко притеснена. Вече получих имейл от амазон, че са пристигнали на Германския адрес.

# 186
Здравейте,  бихте ли казали дали  Högl си отговарят точно, т.к. предлагат в номерацията си и половинки? Благодаря много!

# 187
  • София-Младост
Здравейте,  бихте ли казали дали  Högl си отговарят точно, т.к. предлагат в номерацията си и половинки? Благодаря много!
Имам един чифт техни и си отговарят.

# 188
  • София
Здравейте,  бихте ли казали дали  Högl си отговарят точно, т.к. предлагат в номерацията си и половинки? Благодаря много!
Имам не знам колко чифта техни (със сигурност повече от 10), всякакви - сандали, маратонки, официални, ежедневни, боти, ботуши.... Имам номера от 34.5 до 36. Всичко си е до модел, някои са за по-тесен крак, други за по-широк, някои умалени, други уголемени... Въпреки това са ми най-любимата марка и постоянно си купувам Blush

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 20:33 от Felis

# 189
  • Русе
И според мен си отговарят и е много добра марка

# 190
  • София
Момчешки Timberland на добра цена за някои номера.
https://www.amazon.de/dp/B01N1W36Q0/ref=ox_ya_os_product?th=1&psc=1

# 191
  • София
Здравейте,  бихте ли казали дали  Högl си отговарят точно, т.к. предлагат в номерацията си и половинки? Благодаря много!
Имам не знам колко чифта техни (със сигурност повече от 10), всякакви - сандали, маратонки, официални, ежедневни, боти, ботуши.... Имам номера от 34.5 до 36. Всичко си е до модел, някои са за по-тесен крак, други за по-широк, някои умалени, други уголемени... Въпреки това са ми най-любимата марка и постоянно си купувам Blush
Аз също имам боти, ботуши, обувки, сандали и т.н.Преди си отговаряха абсолютно точно, но от около 2-3 години не е точно така.Понякога може да се купи с разлика половинка, но понякога с цял номер.Зависи от модела. Peace

# 192
  • Под Сините камъни
Timberland отговаряха ли си ? Сигурно е коментирано,но не помня..

# 193
  • Popovo
Timberland отговаряха ли си ? Сигурно е коментирано,но не помня..

Само едни ботуши имам.Нося 37, поръчах 37,5 и са ми добре.

# 194
  • Sofia
Имаме 2 чифта момчешки Timberland, умалени са с номер. За този модел нищо не твърдя, нека и някой друг каже.

Общи условия

Активация на акаунт