Място за боси стоножки - 15

• 148 761
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • European Union
Много благодаря

# 661
Момичета, знаете ли дали  сайта www.clarks.co.uk  има проблем с приемането на български карти. Отказа ми плащане с paypal и съм в почуда.

# 662
  • София
Момичета, знаете ли дали  сайта www.clarks.co.uk  има проблем с приемането на български карти. Отказа ми плащане с paypal и съм в почуда.
Не приема български карти.

# 663
Момичета, аз съм 38 номер. От Кларкс кой номер трябва да взема.

Моя приятелка носи 38 и взима 5ца. Но всичко е рачлично за различните модели. Има и 6ца и казва, че са й добре. Аз съм между 36 и 37 и винаги взимам 4 УК, но с последните боти не уцелих, бяха леко умалени. За това, е най - добре да се видят отзиви за конкретните модели. Чакам аз едни (горе над поста ти) и поръчах за първи път 4,5 УК, защото пише, че са леко умалени, пък ще видим какво ще е, когато ги получа. Wink Simple Smile

Кога ги очакваш? Дали ще може размер на стелка на лачените, като пристигнат?

# 664
  • София
Другата седмица ще са тук, днес са ги доставили до превозвача. Няма проблем, ще ги меря и ще ти пиша Blush

# 665
  • гр. София
Не приема български карти.
Сайтът не приема български карти, но аз съм плащала с ПП преди време.
Има вероятност обаче вече да не е възможно. Опитай пак и пиши!

# 666
  • София
Аз съм опитвала и с Пейпал... безуспешно Confused

# 667
Декември имам поръчка от сайта и платих с карта на ПБ. Не съм имала проблеми.

# 668
  • Бургас
Аз съм плащала там с Виртуална Виза на ДСК нееднократно, без проблем.

# 669
  • Бургас
Онзиден си получих поредната поръчка от Кларкс. Картата ми е на ПИБ, но плащам с Пейпал и досега не  съм имала проблеми.

# 670
  • София
Момичета, сигурни ли сте, че пазарувате от UK, а не от EU?. Защото ако е така, нещата са се променили и аз ще съм много щастлива, защото досега не успявах, а съм голяма фенка на марката и моят също...

# 671
  • Бургас
Абсолютно! Цените са ми в лири, адресът е на посредника в Англия. НО, и преди се е коментирало че някои можем, други не, така че не се знае точно причината. Обикновено поглеждам и в "сергийката" им в Амазон, където съм уцелвала и неща, които ги няма в сайта им или цената е била малко по-ниска Wink

# 672
  • София
Абсолютно! Цените са ми в лири, адресът е на посредника в Англия. НО, и преди се е коментирало че някои можем, други не, така че не се знае точно причината. Обикновено поглеждам и в "сергийката" им в Амазон, където съм уцелвала и неща, които ги няма в сайта им или цената е била малко по-ниска Wink
Да, в Амазон попадам и на добри сделки, но ми се е случвало да искам нещо от сайта им, поради цената или номерация (по скоро ширината), но досега не ми е позволявало плащане...

# 673
Да попитам от филтрите Брита по 5 лири има ли някой които да ги е получил?

# 674
Дори не са изпратени още моите!

Общи условия

Активация на акаунт