Място за боси стоножки - 15

• 148 940
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ами за подплата пише все пак mesh което ще рече, че все нещо има, не е само кожа... и аз не виждам да пише да са с някаква мембрана и водоустойчева с-ма, което не пречи  пак да не пропускат вода, както на т.н. waterproof никак не им пречи понякога да се наквасват Wink
Ще се разходя с надежда да ги има утре до близкия мол, ама съм на косъм да си ги поръчам...

# 436
Ами за подплата пише все пак mesh което ще рече, че все нещо има, не е само кожа... и аз не виждам да пише да са с някаква мембрана и водоустойчева с-ма, което не пречи  пак да не пропускат вода, както на т.н. waterproof никак не им пречи понякога да се наквасват Wink
Ще се разходя с надежда да ги има утре до близкия мол, ама съм на косъм да си ги поръчам...
Нямам ги,ама много ми харесаха. Ако си ги хванала на хубава цена,мисля,че няма да сбъркаш с тях. Предполагам имат текстилна подплата,както и други от моделите им. Мъжете в къщи имат няколко чифта и са много доволни. И аз чакам сега едни..
този и друг подобен модел са техните.
https://www.amazon.de/gp/product/B007UX2I1O/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Аз чакам тези
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MTYTYI2/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Може би един спрей водоустойчив,ще им се отрази добре.

# 437
sasi6, ако дамските са ти 4ка, пиши ми за размера на стелката, че аз не смея да поръчвам с това разминаване в номерата им.
Angel, със сигурност няма да пропускат от малко наквасване, дъжд и локви, но явно не са за газене. Подплатата не е кожа, може би като на маратонките, но не се води зимен модела.

# 438
  • София-Младост
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01N5DL1EI/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Получих дълго коментираните Тимбърленд. Нося 39 с нормален крак съм, взех 40/7UK, заради коментарите, че са умалени. Според мени  39 или 39.5 можеше да ми стане. Не са ми големи тези, по-скоро леко широки за моя крак. Хубави са, кожа...обаче не стои гладка, а като на снимките. Но още не мога да преценя дали са моята обувка.

# 439
  • София
Те и на снимката не изглеждат с гладка кожа Simple Smile

sasi6, mims11 -благодарности за отговорите, не са на хубава цена, мисля и се чудя с какво адекватно да си заменя Ессо Gora и така и не мога да измисля, все нещо куца Simple Smile

# 440
Sorel за малки крачета на добра цена.

# 441
mims11,4 ка са,но не съм ги получила още.Като ги получа,ще пиша. Иначе от мъжките,поръчвам точен номер и са точни.

# 442
  • София
Ммм ходих - видях, добре че не ги поръчах, много са тънички, като за сега и  според мен  на малко по-силен дъжд са аут Simple Smile Иначе са красиви и много леки и меки, но... не е това, което търся за съжаление.
Иначе по принцип от марката повечето, което имаме е с половин номер умалено, освен едни сандали, които направо бяха с номер по-големи.

# 443
Ох, аз не съм сигурна, дали не са ми порасли краката през последната бременност Laughing януари си купих един чифт Арт и ми опира пръста отпред, едни балерини на Кларкс, също ги усещам леко тесни, но пък маратонките ги взех 38 и са ми огромни Grin, отделно едни кецки ги продадох, защото и те ми се сториха малки и... освен да поръчвам по два поредни и да продавам Laughing

Ако някой види детски зимни за момиче 23, ще съм благодарна, да сподели!

# 444
Art са леко умалени според мен. Clarks малко са тото..

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 18:43 от sasi6

# 445
  • София
Кларкс - са много тото, аз изобщо не смея с тях поръчки Simple Smile Арт имам 2-3 чифта - за мен са точни.

mims11 - може и да са ти попорасли...

# 446
Кларкса със сигурност са тото аз имам 3 чифта, малки, големи и точни. Ще взема да си изровя старите фактури, защото купувах ботуши на майка ми, които ми станаха обаче и поне ще е на сигурно тоя път Laughing

# 447
sasi6, ако дамските са ти 4ка, пиши ми за размера на стелката, че аз не смея да поръчвам с това разминаване в номерата им.
Angel, със сигурност няма да пропускат от малко наквасване, дъжд и локви, но явно не са за газене. Подплатата не е кожа, може би като на маратонките, но не се води зимен модела.

Какво ти газене, какъв дъжд и локви - тва да не е гумен ботуш? newsm78  
А тези пък най-светлите, освен че не са за "газене"  и една капка вода само ще ти ги прави на петна и изглежда адски грозно. Кожата не е обработена и трябва да се пази - само за сух студ стават.  
Имам Тъмбърленд летни и зимни - може и да е до късмет, но са точен номер и са ми ОК.

# 448
Не съм ги виждала и не мога да споря. За газене в локви е ясно, че не е ок, но понякога обстоятелствата те изненадват и все пак не можеш да литнеш Simple Smile

# 449
  • София
Banshee - Не само гумени ботуши стават за тази работа, ей на - Gora-та ми и за як дъжд и за сняг, иза газене в локви и кал стават и т.н., но са си outdoor обувки. както и да е де, писах, че ги видях на живо въпросните тимбърлендки - изобщо не стават, за това, за което ми трябват, ще видя какво ще докарат ессо-вците тази седмица и ако не ми хареса нищо на живо, общо взето се ориентирах кой модел искам и ще си го поръчам, а за gora-та ще търся читав обущар да ми оправи петичката.

Общи условия

Активация на акаунт