RYANAIR - 8

• 90 554
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Последно летях до там с Уиз преди 5 години, купихме билети на летището, имаше гише преди изхода, вероятно и сега е така
Това е разписанието до средата на юни
http://www.atvo.it/allegati/aeroporti/aeroporto_treviso_-_venezi … 7_al_15.06.17.pdf

# 91
Последно летях до там с Уиз преди 5 години, купихме билети на летището, имаше гише преди изхода, вероятно и сега е така
Това е разписанието до средата на юни
http://www.atvo.it/allegati/aeroporti/aeroporto_treviso_-_venezi … 7_al_15.06.17.pdf

така ще да е сигурно. Още веднъж ти благодаря и само един последен въпрос преди да направя резервацията от сайта на Райън ер- ако сега не си закупя допълнителна чанта за чекиран багаж над 15г. и повече, после ще мога ли да го напрява по интернет или остава вариант само на летище, който е по-скъп предполагам и затормозяващ излишно, както и чекирането което надявам се да мога да го направя онлайн от 30 дни преди преди полета , както е при Уиз.

# 92
  • София
Всъщност онлайн чекирането при Райън, ако не сте с платени места е 4 дни преди полета. Ако сте си купили места, тогава можете 30 дни преди това да се чекирате.
Багаж мисля, че можете да добавяте и след закупуването на билетите. Но ако е след чекирането, ще трябва да отпечатате нови бордни карти.

# 93
Билетът за шатъла от Тревизо е за определен ден, без да се посочват часове. Просто се качвате на автобуса, който е на ред по разписанието в момента на излизането от летището.

# 94
Билетът за шатъла от Тревизо е за определен ден, без да се посочват часове. Просто се качвате на автобуса, който е на ред по разписанието в момента на излизането от летището.

само една фирма ли изпълнява този шатъл, посочената по - горе

# 95
Здравейте! От къде се купуват тези пликчета за течности и козметика  или може да ползвам каквито и да е пликчета?

Благодаря предварително  Simple Smile

# 96
В ДМ има такива пликчета с цип пластмасов отгоре, май пишеше че има и в Лили дрогериите, а също и на летището. Това е инфото копирано от esky.bg:

Превоз на течности и козметика в ръчния багаж

Козметика (лосиони, гелове, шампоани, паста за зъби и др.), безалкохолни напитки и течни храни трябва да бъдат в пластмасови контейнери – максимален обем до 100 мл. Всички контейнери трябва да се поберат в една прозрачна найлонова торбичка с вместимост не повече от  1 л. Могат да бъдат направени до две изключения – превоз на храни за бебета и превоз на лекарства, необходими по време на полета.

# 97
  • Русе
Във всеки хипермаркет има такива пликчета - с цип.

# 98
  • Вестерос
и парфюми може в стъклена  Blush

# 99
Аз си купих от ДМ - 6 лв с три шишенца и 3 кутийки малки за крем и 1 шпатула. В Лили има, но са 7 лв, и са 1 шишенце или 2 и 1 с пулверизатор. В Кауфланд не намерих.

# 100
Благодаря много за отговорите.
Правилно ли разбирам, че трябва да изстискам пастата за зъби в стъклено шишенце за да е в прозрачно шише или това го правите само с разни големи шишета, за да спазите изискването за 100 мл  newsm78 И това изискване за 100 мл. за бройка ли се отнася или общо  newsm78

# 101
  • София
Пастата за зъби, ако е във фабрична опаковка от 100 млгл. няма нужда да се прехвърля в друга.

# 102
  • Вестерос
имаш право на 10 предмета ВСЕКИ до 100мл.

Аз нищо не съм изстисквала. Просто си купих малки размери.

# 103
Ясно, благодаря много  Simple Smile Слагам значи една паста за зъби и един сух дезодорант и светът ме чака  Simple Smile

# 104
И удобни обувки. Simple Smile
Пасти, шампоани, вода и т.н. има и по света (пък и по летищата). Simple Smile Дори и да ги забравите- не е болка.
Трябва Ви само билет и настроение за пътешествие!

Общи условия

Активация на акаунт