RYANAIR - 8

• 90 528
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Няма значение кое име ще сложиш, стига да го има в паспорта ти.
Има всякакви народи с по 2-3 собствени и 2-3 фамилни имена, те как ли се гърчат от притеснения всеки път като трябва да купят билет

# 122
Здравейте!

Някой може ли да ми припомни как се работеше с PassWallet?

Пред октомври месец го използвах за последно с Wizz и очевидно съм забравила как точно сработваше  Crazy

Сега имам по една отсечка с Ryan и с Wizz. Нали и за двата полета ще ми свърши работа?
Още не съм се чекирала и за двата полета.

Благодаря! Simple Smile

# 123
Здравейте!
Някой може ли да ми припомни как се работеше с PassWallet?
Пред октомври месец го използвах за последно с Wizz и очевидно съм забравила как точно сработваше  Crazy
Сега имам по една отсечка с Ryan и с Wizz. Нали и за двата полета ще ми свърши работа?
Още не съм се чекирала и за двата полета.
Благодаря! Simple Smile
След инсталиране на приложението, мобилната бордна карта се отваря автоматично чрез него.
Това важи само за Уиз, мобилните бордни карти на Райън се ползват в тяхното си приложение.

# 124
Здравейте,предстои ми първото пътуване със самолет. Преди два дена си взех бордните карти, и тъй като когато резервирах билетите ми казаха, че няма смисъл да плащам за места, тъй като правя обща резервация за двама души и е почти сигурно, че ще сме един до друг. Но разбира се с моя късмет, се оказва че сме през 13 реда един от друг. Не че е фатално, но все пак и двамата пътуваме за първи път със самолет и вълнението е малко в повече. Та въпроса ми е ако някой знае има ли възможност нещо да се направи за местата, да сме един до друг. Например на място на летището, още в началото, където си оставяме чекирания багаж дали могат да направят нещо, ако питаме?... Или изобщо някой знае ли в самолета спазват ли се тези места от бордните карти, тъй като бях попаднала на коментари, че ако си от първите влезли преди да се е напълнил самолета сядаш където искаш?... Simple Smile

# 125
Спазват се местата определено
може да помолите някой да се размените след като се качите

# 126
  • София
Няма ли възможност да си платите за места един до друг сега и да се чекирате отново?

# 127
Благодаря ви за бързите отговори! Незнам дали вече на този етап могат да се запазват(плащат) места, полета ни е в петък (19.05.2017г.). Взех билетите от туристическа агенция, тъй като се притеснявах дали ще се справя сама с цялата процедура. И не се сетих да попитам след като взех билетите и видях местата дали мога да заплатя за места. Sad Май ще си пътуваме през 13 реда. Сега ме е яд, че още при резервацията не си платих 5 евро на човек за място. Simple Smile

# 128
Благодаря ви за бързите отговори! Незнам дали вече на този етап могат да се запазват(плащат) места, полета ни е в петък (19.05.2017г.). Взех билетите от туристическа агенция, тъй като се притеснявах дали ще се справя сама с цялата процедура. И не се сетих да попитам след като взех билетите и видях местата дали мога да заплатя за места. Sad Май ще си пътуваме през 13 реда. Сега ме е яд, че още при резервацията не си платих 5 евро на човек за място. Simple Smile
О, Вие и през агенция...
Следващият път- директно от сайта. Местата (повечето) са по 2€.
А ако последните места не са заети, ще помолите да седнете заедно.

# 129
О, Вие и през агенция...
Следващият път- директно от сайта. Местата (повечето) са по 2€.
А ако последните места не са заети, ще помолите да седнете заедно.
Къде трябва да питам за тези последни места, още на първото гише като оставяме багажа ли или...? И да ви питам, имам 20кг. платен багаж, освен кг и размери за него има ли някакви ограничения какво ще се сложи, както при ръчния? Отново ви благодаря! Първи полет ми е, и тук съм нова, от днес съм сред вас и ми се струва приятно Simple Smile

# 130
Къде трябва да питам за тези последни места, още на първото гише като оставяме багажа ли или...? И да ви питам, имам 20кг. платен багаж, освен кг и размери за него има ли някакви ограничения какво ще се сложи, както при ръчния? Отново ви благодаря! Първи полет ми е, и тук съм нова, от днес съм сред вас и ми се струва приятно Simple Smile
Като се качите в самолета и то само, ако има незаети места. Не е задължително да са последните, а просто да са едно до друго. 
За багажа- няма ограничения за течности (да са до 100 мл като в ръчния), там може и ножички и други остри предмети да сложите (тези, за които се притеснявате да са в ръчния)... По- скоро, ако ще пренасяте нещо необичайно, питайте конкретно. Цигари също не е препоръчително, че може да останете без тях, както и скъпи вещи.

# 131
  • Русе
Спазват се местата определено
може да помолите някой да се размените след като се качите
Или евентуално ако едното място е незаето, да се преместите Peace

# 132
  • На планетата Земя
За платения 20 килограмов багаж няма изискване за размери - малък, голям куфар, какъвто имате.

# 133
А как стои въпроса с лаптоп в ръчния багаж, разрешено ли е? И ако да дали има шанс да го откраднат ако няма купено приоритетно качване и ръчния багаж отиде в багажното?

# 134
Лаптопа винаги го носим в ръчния, няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт