Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 71 960
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
При нас, при ЗФ се канселира процедурата, дават се противозачатъчни, за да се пукне и тогава се действа. Това става на 2-3 ден от Ц. При една от пункциите имах ЗФ на 8ми ден, защото нямах преглед на 3ти. Резултатът беше висок прогестерон. Извадихме яйцеклетка и тя се оплоди, но нямаше трансфер, защото високия прогестерон във ФФ предполага неуспех при имплантацията.

# 256
  • София
Мислите ли, че може този фоликул да се спука от само себе си. Питах доктора дали е киста той каза не  е киста -дали ме лъже.Сега ме вика в четвъртък пак да види дали се е спукал. Изпадам в ужас да не е киста .

И какво изпадаш в ужас? Киста/задържан фоликул - каквото и да е - то е там и лесно се третира с хапчета, така че на следващия цикъл да го няма. Повечето кисти не са страшни, проблемни и т.н.т., повечето се чистят с цикъла. Просто евентоално ще канселирате този месец и ще почнете подготовката другия месец. По-добре ли е да е неуспешен опита, отколкото да канселирате до тогава, до когато всичко е на ред. Това не са някакви страшни кисти Simple Smile

# 257
Подкрепям Брайда.  Peace

Задържания Ф или кистата, или каквото е там може да се спука от само себе си, но може и да не се. Аз имах едно такова 5 см животно преди няколко месеца като се готвихме за ЗЕТ. Пих противозачатъчни за 2-3 седмици и на следващия цикъл вече го нямаше. Така че няма страшно, чистят се и се продължава напред, най-много да се пропусне месеца.  Peace

# 258
  • София
Момичета, и аз се записвам да ви следя.
Имам две снежинки но незнам кога и къде ще си ги прибера още.
Благодаря на Брайда за обяснението, полезно ми беше много Simple Smile))
Успех на всички  Hug

# 259
Дели, няма ли шанс да се вместиш при док до края на юни?  newsm78 Или не искаш да е в клиниката...

# 260
  • София
vesi909, подкрепям  мнението на момичетата. И аз предния месец пропуснах заради задържан Ф. Нищо страшно, просто пропускаш месеца.
Дели, това са твоите снежинки  Two Hearts Силно стискам палци , каквото и да решиш, където и да отидеш   Hug

# 261
Благодаря Ви много момичета. Днес съм на преглед и ще пиша.

# 262
  • София/Севлиево
Добро утро.Моят преглед мина,ама съм доста объркана-лигавицата е пораснала от 6,8 на 7,1 за 3 дни...Очаквах да е малко повече.Може да се наложи да взимам Естрофем-къде в София да го търся?
Дано поне прогестерона е добре,ще го разбера към обяд.И док следобяд ще ми звънне да каже как ще продължим.Дано всичко е наред  Praynig

# 263
Във всяка аптека има естрофем, Ели. Дано порастне колкото трябва Hug

# 264
  • София/Севлиево
В тези около нас няма,и от клиниката ми казаха,че бил изчезнал-при тях също нямаше,но ще проверя в някоя по-голяма...

# 265
Да, естрофемът трудно се намирал, прочетох в темата за дългото чакане.
Аман от тия хора, първо НМХ, сега естрофема, какво ли още няма да намираме след време  Tired
Ели, питай наред в аптеките, все ще има някъде останал.
Успех с трансфера  Hug

# 266
Брей, лошо...
Не следя вече дългото чакане Blush Имах чувството, че вече не съм много на място там.

# 267
Как ще не си  Hug
От съвети и помощ винаги има нужда навсякъде Grinning

# 268
  • София
естрофем последно знам, че имаше в клиника малинов, а на мен когато ми трябваше, майка ми намери в родния град Simple Smile

# 269
Естрофем в промишели количества намерих в аптеки Фармастор. Останалите имаха по 1 бройка, ама във всяка аптека имаше по 1, та се запасих.

Общи условия

Активация на акаунт