Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 392
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Ще се развият, няма начин Hug

# 346
Орхидея стискам палци  fingerscrossed . Брайда благодаря  Hug. Ще вземеш правилното решение. На мен ми е последен опит Praynig

# 347
  • София
дано да е успешен  Praynig

# 348
При мен лигавицата е много добре за 9ти ден. Не си спомням стойността. Обаче имам повечко свободна течност и ще правим crp. Дано да излезе добре Praynig Също и пролактин, защото предния ден на мамографията излезе капка  Sad

# 349
При мен лигавицата е много добре за 9ти ден. Не си спомням стойността. Обаче имам повечко свободна течност и ще правим crp. Дано да излезе добре Praynig Също и пролактин, защото предния ден на мамографията излезе капка  Sad
aaangel до сега не си ли изследвала пролактин,дано са ти казали че се лежи 20-30мин. преди да ти вземат кръв./не всеки го знае като правило,особено лаборантките/

# 350
  • София
aaangel до сега не си ли изследвала пролактин,дано са ти казали че се лежи 20-30мин. преди да ти вземат кръв./не всеки го знае като правило,особено лаборантките/
Айде ако обичаш, да не се изказваш така, кой колко и какво знае!
Ако си тичала до лабораторията, можеш да полежиш. Въпреки, че той ако се е вдигнал от тичането за 30 мин няма да "изчезне" от организма. Ако имаш проблем и 3 часа да лежиш все тая. А ако от едното тичане ти се е вдигнал патологично, значи нещо не е на ред.
Изледвала съм се след нощно дежурство, на което не съм седнала и пак ми е бил нормален.
В случая секрета от гърдите не ще да е от повишен от "стрес" пролактин

# 351
Айде ако обичаш, да не се изказваш така, кой колко и какво знае!
Ако си тичала до лабораторията, можеш да полежиш. Въпреки, че той ако се е вдигнал от тичането за 30 мин няма да "изчезне" от организма. Ако имаш проблем и 3 часа да лежиш все тая. А ако от едното тичане ти се е вдигнал патологично, значи нещо не е на ред.
Изледвала съм се след нощно дежурство, на което не съм седнала и пак ми е бил нормален.
В случая секрета от гърдите не ще да е от повишен от "стрес" пролактин
От личен опит мога да си се изказвам Кой- Колко- Знае!!! Има си Правила,които трябва да се спазват дори и от предишната вечер преди  изследването за пролактин!

# 352
Аз съм изследвала пролактин един, единствен път. Резултатът показа абсолютно нормална стойност. Около година по-късно разбрах, че има правила при това изследване. Така, че явно, когато няма проблем, неспазването на тези правила не води до изкуствено лош резултат. Мисля, че и обратното е вярно.

# 353
  • София
Човек без медицинско образование, още по малко кл. лаборатория, професионални оценки не може дава!
Ако мислиш, че знаеш правилата повече от човек учил това, особено пък и с не малко години стаж...
Знам, че българина разбира от всичко, най-вече от футбол и медици, ама...
В крайна сметка в ежедневието си не сме в постоянен покой. То и за това едно от изискванията е за изследване на пролактина е да са минали поне 2 часа от ставане от сън.
И пак казвам само от едното бързане пролактина няма как да скочи до патологични стойности, който да са "стряскащи"

# 354
Надинче, не се ядосвай, права си за българите, такива сме си - все от всичко разбираме Simple Smile
Но пък аз и още доста момичета от форума сме ти благодарни, че си ни тълкувала резултати от какво ли не и сума ти съвети си ни давала Wink
Ти как си?

# 355
Здравейте момичета, записвам се при вас, защото и на нас ни предстои замразен трансфер. Края на миналия и началот на този месец правихме първата си стимулация и изкарахме 17 яйцеклетки: 11 бяха годни. С Икси оплодиха всички яйцеклетки и за замразяване оцеляха 9. Сега чакам МЦ и започвам противозачатъчни и после подготовка за трансфер.
Не съм стигнала още до схемата за подготовката и за това питам вас: горе долу колко дена се пие Естрофем? Предполагам около 10, за да дойде време за овулация и да е благоприятно връщането?  newsm78
Успех на всички  bouquet

# 356
  • София
Естрофема се пие и след трансфера Simple Smile

# 357
Аз пих естрофем чак до 12 г.с., чела съм други момичета, че до 6-8 г.с. са го пили. Различно е в различните клиники и при различните пациенти. Grinning
Успех с трансфера !

# 358
И аз пих до 12 седмица. Дори си мисля че спомагаше за гаденето и повръщането.

Сега съм в питанка  newsm78 аз съм на 13 ден от цикъла и съм на 3х1 естрофем. Днес видях че нямам фоликул и док ми каза че някой жени правили Овулация с естрофем, други не. Аз както изглежда няма да правя овулация. Та въпроса ми е какво стана с фоликула(че не си спомням дали имах фоликул на 9ти ден ooooh!)? И как определят деня на трансфера като няма Ову?
Да добавя че на 2ри ден от цикъла ми взеха някаква биопсия. Забравих да питам за какво е ooooh!
Не мога да намеря по детайлна информация за ЗЕТ в нета и не съм наясно изобщо какво се случва, а там вътре няма време за много въпроси  Blush

Иначе пролактин и crp са добре и лигавицата на 13 ден е 9,1. За Пролактина не съм лежала и ми взеха кръв след гинекологичния преглед Joy

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 16:37 от aaangel

# 359
  • София
Малко по-назад в темата Брайда обясни мн подробно за вариантите за ЗЕТ.

Общи условия

Активация на акаунт