Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 394
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Сигурно не е било биопсия, а само надраскване на лигавицата, за по-добра рецептивност.
На първа страница трябва да се сложат тия обяснения, ровенето назад е доста досадно и затова всеки пита по нещо, което на предишни страници е обяснено.
Накратко, като няма ову денят за трансфер се определя от структурата и дебелината на лигавицата.

# 361
  • София
и на мен винаги са ми изследвали пролактин на 3-ти ден след преглед.
Сама съм го изследвала и около О
По-нисък е на 3-ти ден но с много малко
И аз мисля, че ако човек няма проблем, пролактина няма да е висок дори и да е тичал до лаб, правил секс, пипал си гърдите и тнт

Ейнджъл, наистина малко по-назад разписах подробно схемите на подготовки за ЗЕТ, ще си отговориш на повечето въпроси.
Много ама много рядко се случва жената да има овулация докато пие естрофем.

# 362
Сега видях обяснението от Braida и много благодаря! За тези , които го търсят на 17та страница от темата е Simple Smile
Аз съм в голяма чуденка: трансфера ми се пада да е края на Юли-нач. на Август, но тогава не е ли много топло? Не е ли по-добре да го отложа за Септември? Вие какво мислите, може ли жегата да повлияе негативно?

# 363
  • София
Не съм чувала такава теория, доктора какво казва?

# 364
Ако е само надраскване, то се прави между 20 и 22 ден на предишния цикъл. Мисля, че и биопсиите се правят тогава....

# 365
  • София
Жегата може да окаже влияние на пункцията, щото там все пак процедурата е инвазивна и трябва да се внимава да няма инфекция. При трансфера няма страшно - то е почти като гинекологичен преглед.

# 366
Благодаря ви много  Hug Heart Eyes. Стана ми ясно.
За изследването на 2ри ден не зная дали е било биопсия. Използва инструмент като при пункция(наподобяващо тънка дълга игла). Аз щях да питам следващия път и понеже имам толкова много на главата тези дни...забравих. Чак днес като се замислих как определят деня за трансфер без Ову се сетих. Ще питам на трансфера в Петък.

# 367
И аз благодаря за отговора  bouquet
Тогава ще действаме смело с трансфер през летните месеци.
Успех на всички

# 368
Късмет и на двете Hug

# 369
Благодаря Elektra  Hug Heart Eyes

# 370
Здравейте момичета! И аз започвах подготовка за ЗЕТ. Вече пия естрфем , малко ми се замайва главата, но в името на снежинките всичко ще изтърпя. Пожелавам успех на всички ни! Heart Decoration

# 371
Аз откакто започнах да го пия съм с почти всекидневно главоболие от Естрофема.Утре съм на преглед на 12-ти ден и се надявам всичко да е наред  Praynig
Успех момичета  Hug

# 372
Успех, момичета!   Praynig

Ако имате главоболие от естрофема, защо не го приемате вагинално? В моята клиника само така се изписва и до сега не съм имала никакви оплаквания.  Peace

# 373
Момичета, имам питане: става въпрос за цикъла след пункцията. Нямах фреш и след пункцията чакам да ми дойде, за да започна противозачатъчни и да се подготвям за ЗЕТ. От събота обаче имам само зацапване, а не както обикновено кървене. И исках да попитам това ли е нормалния цикъл или е нормално да има по-дълго зацапване преди същинското кървене? Иначе си ме боли кръста и гърдите, като да ми идва.
До сега не ми се е случвало такова нещо, обикновено в деня в който имам зацапване си идва и същинското кървене.
Моля за съвет?  baby_neutral

# 374
Dundiu, при мен цикълът след пункцията си беше нормален, защо не се посъветваш с лекаря ти ?
Рончо, имаш силни палчета за успешен трансфер от мен ! Hug
И другите момичета също. Hug

Общи условия

Активация на акаунт