Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 425
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Няма проблем да се мокрят лепенките. Аз моите ги сменям на 3 дена, и на басеин може да ходиш с тях.  Peace

# 391
Благодаря Ви,
Нещо съм се объркала явно за къпането.

# 392
Момичета, здравейте! Продължавам да ви следя и да трупам полезна информация. Виждам, че горе-долу подготовката при ЗЕТ е една и съща, но аз пак имам въпрос. Какво трябва да е налице, че да даде док зелена светлина (матка, хормони, други изследвания  newsm78), какви трябва да са най-благоприятните стойности? Аз съм с аборт в късна седмица, мина първия МЦ, чакам изследвания и със сигурност не съм готова все още за ЗЕТ, но никак не ми се чака дълго  Crossing Arms И има ли нещо, което мога да взиман за по-бързо възстановяване... бях чела някъде за вит. С и омега3.
На всички вас пожелавам прекрасно лято, с положителни емоции и щастливи моменти!!

# 393
А по повод басейните, на вас дават ли ви да ходите на море и на басейн преди ЗЕТ? На нас категорично ни забраниха, заради възможността от инфекции...  #Cussing out

# 394
Ами прави са хората, винаги има риск от инфекции. На мен дори да не ми бяха казали, пак нямаше да отида  Simple Smile

# 395
То и излагането на слънце не е особено полезно в такъв момент, да не говорим за след трансфера. Аз също не бих влязла в море/басейн, въпреки, че не са ми забранявали изрично Simple Smile

# 396
В басейн категорично не. В море по-може. Но след него задължително мб, за да видя дали всичко е чисто.

# 397
Изрично питах лекаря си мога ли да се къпя в море преди трансфера. Обясни ми как да го съобразя с крионон гела, но за климарта не стана дума.
За мен е важно да съм на морето защото психически ме  зарежда. В басейн и аз не бих влезнала поради риск от инфекции, но там където ходя на море е почти безлюдно.
След зет сигурно не бих отишла, тъй че сега ми е шанса.
Zazameg, предполагам ще искат да минат 2 или 3 цикъла. Матката трябва да се е свила, да нямаш кисти по яйчниците и хормоните да са ти в норма. Дано бързо се възстановиш и успех!

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 11:52 от steli4ka s

# 398
Добре, за басейна и морето ясно, а за секса да питам... правите ли или пак суша... ? някъде бях чела че сексът преди трансфер спомагал за захващането?  newsm78 но дали го бях чела или вече си мечтая не съм много сигурна  Joy

# 399
Суша  Mr. Green
Сексът ни го забрани д-ра категорично в месеца на трансфера, а преди това ни беше уточнено да е само с презерватив.

# 400
  • София
Хах Simple Smile при нас в инструктажа пише секс в деня преди трансфера.
След трансфера - не.

# 401
  • София
Хах Simple Smile при нас в инструктажа пише секс в деня преди трансфера.
След трансфера - не.

И при мен така. Забранен преди пункция.

# 402
Няма такива удоволствия в нашата клиника  Mr. Green
Даже на първия преглед след + тест отново д-ра уточни - никакъв секс оттук нататък. Като си тръгнахме, ММ каза, че накрая ще опъне него  Joy

# 403
Аз съм в чуденка кога да слагам Кринона  newsm78 От тази вечер го започвам.Предния път доктора каза вечер по един.Но чета в листовката че пише за предпочитане сутрин..Вие кога го поставяте?

# 404
Няма такива удоволствия в нашата клиника  Mr. Green
Даже на първия преглед след + тест отново д-ра уточни - никакъв секс оттук нататък. Като си тръгнахме, ММ каза, че накрая ще опъне него  Joy
  hahaha hahaha
Жане, пък моя мм два пъти пита за секса и накрая му рече : "горкия аз"  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт