Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 431
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм в чуденка кога да слагам Кринона  newsm78 От тази вечер го започвам.Предния път доктора каза вечер по един.Но чета в листовката че пише за предпочитане сутрин..Вие кога го поставяте?
Усмивка и аз първоначално започнах да го слагам вечер и се разхождам 15-20мин, за да се усвои по-добре. В последствие ми го увеличиха на 2*1 след трансфера

# 406
Няма такива удоволствия в нашата клиника  Mr. Green
Даже на първия преглед след + тест отново д-ра уточни - никакъв секс оттук нататък. Като си тръгнахме, ММ каза, че накрая ще опъне него  Joy
  hahaha hahaha
Жане, пък моя мм два пъти пита за секса и накрая му рече : "горкия аз"  Grinning.

И моя позеленя като му казах че скоро няма да има секс, но тайно се надявах да греша... Е ясно наистина съм чела някъде практикуват секс преди трансфер... ще видим нашите истанбулски светила какво мислят по въпроса, защото ако накрая все че и забременея ... нз просто как ще се живее толкова месеци без секс.. но  Naughty в името на бебето ще търпим и това е  Joy

# 407
Мъка, мъка  Laughing

# 408
  • София/Севлиево
Като бях бременна със сина ми първите 3 месеца нямаше никакъв секс.После по 1 път най-много в месеца,ама ни беше страх първо от аборт,после от преждевременно раждане.И миналата година след двата трансфера не е имало,сега пак,ама ММ вече свикна...

# 409
Момичета,знам,че въпроса ми не е за тук,но темата е по оживена и реших да Ви питам.Днес ми е 9-ти ден от стимулация и от няколко часа съм с едни болки ниско долу и в яйчниците и кръста,та взех да се притеснявам.Вие какво ще кажете.Извинявам се още веснъж,че пиша тук.

# 410
На мен за секс нищо не са ми казвали, то ако стигна до трансфер не бих си и помислила докато не дойде време за кръвния.  Ще взема да питам другата седмица, да не се окаже че не трябвало. А за влизането в басейн ( нямам предвид някакъв обществен) аз не съм влизала, но моя близка си имат в къщата и тя не пропуска да се топне.  Аз пък да попитам, алкохол някакъв позволявате ли си?

# 411
  • София/Севлиево
Нито алкохол,нито басейни и море.В годината ходя по 4-5 пъти на море,никога не влизам.От една малка бира се напивам,така че и алкохола съм изключила напълно.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 16:11 от Елислава

# 412
Алкохолът е ясен, но примерно безалкохолната бира дали е вредна  Rolling Eyes Че в това горещо време много добре се отразява  Laughing Разсъждавам от гледна точка на съставките дали не е вредна и тя  newsm78

# 413
Viviqna, колко фоликула имаш ? Аз имах доста фоликули и се чувствах точно по начина, който описваш.
Аз няколко дни след трансфера изпих чаша червено вино, а след това от зимата до сега - максимум 3-4 бири да ми се събират.
Безалкохолната не ме кефи, иначе не виждам защо да не се пие, особено сега в жегата. Grinning

# 414
Леле, аз съм пак в прегрешения ooooh! . Мислех  си, че бяло вино 2-3 пъти в седмицата не е проблем, ще се спирам значи.
Viviqna29
Аз също усещах болка , но и фуликулите ми бяха сериозна бройка, нормално е да имаш дискомфорт и подуване . Аз сутринта преди пункцията едвам издържах на тежестта , но всичко минава

# 415
  • София
И аз съм прегрешила с 1-2 бири след трансфера, но не мисля че е чак толкова драматично.
При предишната бременност изобщо не ми се пиеше.

Болката е от многото фоликули в яйчниците - раздуват се, боли и тежи. При ЗФ са подобни симптомите.

# 416
Аз всяка вечер си пия половин чашка вино, а сега по чаша бира.Винаги са ми казвали че не е проблем това количество.
Аз пък масово виждам момичета които идват на прегледи за инжекции и т.н да пушат докато чакат.Това за мен е по-неприемливо.Аз съм бивш пушач и съм наясно че е трудно спирането но все пак..

# 417
И аз питах лекарката, каза че малка чаша вино не е проблем. Аз имам по-голям проблем с кафето и минах на безкофеиново.

# 418
Надявам се че това за алкохола се отнаса за след трансфера... Защото аз всяка вечер си пия по половин чашка розе... иначе цигарите съм ги спряла отвсякъде.
Аз също не харесвам гледката на жени пушещи по време на бременност, но примерно сестрата на ММ пуши през цялото време...  Sick идваше ми да и завра цигарата.... #Cussing out
Та за пиенето става въпрос: ако се чувстваш добре не виждам проблем по някоя и друга глътка вино или бира...

В 9ти ден от стимулация фукитата са бая пораснали вече, така че е нормално да изпитваш дискомфорт, ако си направила много. Аз имах 17 и ходех като бременна хлебарка...

# 419
За алкохола по принцип питам аз. Все още не съм имала трансфер, но мисля след него да не близвам докато не се разбере резултата. То какво  ми остава като не пуша, храня се здравословно по мое виждане и ако трябва и винцето и секса да спирам  newsm78. Трябва някакво хоби да си измисля

Общи условия

Активация на акаунт