Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 438
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Моят трансфер мина. Сложиха ми 2. И двете се разделиха след размразяване, ама не са много добро качество.  Така че не се надявам много. Sad Cry Все пак се моля да се получи  Praynig Надеждата умира последна?

В моята клиника ми дадоха написано черно на бяло - без секс, ограничаване на сол, захар, кафе, алкохол преди и след трансфер.

# 421
  • София
От много недобри ембриони се раждат бебета Simple Smile
Хайде късмет и дано твоето е в тях Simple Smile

# 422
Благодаря Брайда  Hug

# 423
  • София
Здравейте момичета,  предстои ми   ЗЕТ,  в неделя ще е нулевия ден и вечерта започвам кринон гел,  докторката каза,  че трансфера ще е в петък, след което аз я попитах ще чакаме ли ембриончетата да се развият до 5 ден,  защото са замразени на 3 ден и тя отговори,  че ще говори с ембриолозите,  но може и така да ги върнат, аз на момента не се усетих, но сега съм се замислих,  възможно ли е да се прави трансфер на тридневни ембриони на 5 ден?  newsm78

# 424
  • София
Не, или ще ги върнат в сряда или ще ги дочакат до петък. Като се обадят ембриолозите си поговори с тях.

# 425
Ние правихме секс една година след трансфера Mr. Green Изобщо не е ставало въпрос, след толкова зор да забременея и двамата ни беше страх.
Бира или по няколко глътки вино съм пила ако ми се е пиело през цялата бременност. След трансфера особено много ми се пиеше биричка, то беше в жегите точно. Позволявах си по половин чаша Simple Smile

# 426
  • София/Севлиево
Момичета,днес моят прекрасен син става на 9.Не ме бива много в качването на картинки,но се чувствайте виртуално почерпени за негово здраве.И успех на всички!

# 427
Ели, да ви е жив и здрав и много да ви радва !
И възможно най-скоро да стане батко !  Hug

# 428
  • София
Бамбарадамбара, благодаря за отговора.
Елислава , много здраве и късмет!

# 429
Ели честит ви рожденник!!! Да е жив и здрав и много да ви радва!!!  bouquet

# 430
Ели да ви е жив и здрав рожденика и много много да ви радва.

# 431
  • Пловдив
Може ли някой с две думи ми обясни как се прави процедурата ЗЕТ ? Медикаменти, връщане,колко време..  Hug

И тук да попитам -някой правил ли е ЕРА?

# 432
  • София
На 17 страница от темата brayda е обяснила много разбираемо.

# 433
  • Пловдив
Бамби, благодаря!
Много е полезна информацията!
 Hug

# 434
  • София/Севлиево
Аз съм правила ЕРА-нищо особено,няма болка,взима се нещо като биопсия и въз основа на него се определя кога е имплантационния прозорец.

Общи условия

Активация на акаунт