Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 71 875
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Даа, от лекарствата е може би и аз се чувствам леко подута. Успех!  Simple Smile

# 61
  • София
ИВЕ9, много стискам палци за утре. Дано да се е получило! Не се настройвай от сега. Кой ден ти е утре?

# 62
ИВЕ9, много стискам палци за утре. Дано да се е получило! Не се настройвай от сега. Кой ден ти е утре?

Дано, но не знам. Утре ми е 15 ден. Успех и на теб.  Благодаря ти.  Hug

# 63
Боже, аз досега да съм направила тест два пъти поне Shocked То и уринарен вече ще покаже.
Хайде успех на всички Simple Smile

# 64
Боже, аз досега да съм направила тест два пъти поне Shocked То и уринарен вече ще покаже.
Хайде успех на всички Simple Smile

И аз така  Laughing Joy

# 65
  • София/Севлиево
Аз уринарен няма,щото мене трудно ме ловят,ама кръвен още вчера щях да си пусна Simple Smile Успех,Иве  bouquet

# 66
Здравейте дами,
Моят ЗЕТ се отлага за неизвестно дълго време, няма да се учудя и да отиде през 2018.
Искам да попитам като се спре естрофема кога да очаквам цикъл? Аз и Климара слагах..

# 67
Съжалявам, Поли, дано отлагането не е дълго и успеете да стартирате скоро! С лигавицата ли има проблем? Защото и аз слагам Климара поради тънка лигавица.
На мен ми идва до 3-4 дни след спиране на естрофема  Peace

И аз за естрофема имам въпрос. Някоя от вас оплаква ли се от болки в яйчниците при приема му? Боли ме десен яйчник и се чудя дали може да е от това.

# 68
Здравейте,при първия ЗЕТ бях с тези лекарства.Сега ще започвам втори по същата схема  Wink.За естрофема нямам оплаквания,освен че гърдите много ме боляха и доста пораснаха  Laughing.Бях стигнала до висока доза на прием.Лепенките Климара,след продължително слагане,се зачервавя кожата и сърбеше. Peace

# 69
Поли, оргаметрил не ти ли изписа док? На мен ми го даде за 5 дни след спирането на естрофема и след още 5 ми дойде Ц. И тук да те гушна  Hug
Стела, първият път ме боляха доста яйчниците, направо мислех, че расте Ф, сега по-малко, но по-скоро съм с болки тип ПМС, а гърдите не ги коментирам, всеки път ме побъркват.

# 70
  • София
Успех, Иве  Praynig
Поли, защо така?! Sad Ако ти се говори, сподели... Но ако сте открили проблем, по-добре така, отколкото да си изхабиш ембриончетата Hug
Аз от естрофема имах силно главоболие, поне си мисля, че от него. Но то толкова други лекарства има, че не е ясно от кое точно могат да са неразположения.

# 71
  • София
на мен понякога ме придърпват яйчниците, не знам дали е от естрофема, но на прегледите нямам фоликул по-голям от 10мм
Гърди не ме болят, може би са леко втвърдени, но нямам болки
Не ми се гади от естрофема и не ме боли глава, но пък адски лесно пълнея, имам и апетит засилен

ПМС болки почвам да имам само сутрин и то след като почна прогестерона

На вас следят ли ви естрадиола, заедно с прогестерона преди почването на прогестерона?

# 72
Брайда, при мен да. Винаги пускам и прогестерон, естрадиол и ЛХ.

Иначе май естрофема ми разказва играта на ностната лигавица. От два месеца носът мие  зле, само, когато го спрях беше добре. УНГ-то казва, че правя алергия, ама иди разбери към какво точно:D Аз обвиних естрофема и така:)

# 73
  • София
и колко трябва да е долу горе естрадиола преди почване на прогестерона?
Моя беше 650 близо 3 дни преди почване на прогестерона. В мерните единици на лабораторията се иска 900-1000 естрадиол за зрял фоликул.

# 74
Нямам никаква идея колко трябва да е...

Моят беше 6 000, на една приятелка беше  2000 и й вдигнаха дозата от 2х2 на 3х2 естрофем.

Общи условия

Активация на акаунт