Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 443
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • София
явно моя е много нисък!  #Crazy  newsm78
ехх още един проблем...  Rolling Eyes

# 76
Надявам се, че няма да е и всичко ще е наред!  Hug

# 77
Благодаря ви момичета!
Сън, искаше да ми изпише, но после като му припомних какво стана последният път след Оргаметрила се отказа и каза да се обадя в четвъртък ако няма цикъл. Аз обаче нали бях разстроена и не попитах за кой четвъртък говори понеже нямам опит с естрофема, но явно е за утре.
Фрида, за съжаление има проблем и ще се наложи операция на есен...

# 78
Поли, съжалявам, че така са се развили нещата!
Дано бързо решите проблема.  Hug

# 79
  • София
Поли и аз съжалявам, представям си колко надежди си имала...
Но мислейки практично, както мислиш и ти предполагам, по-добре да се оправи проблема и после ембриончетата да се хванат от раз.
Нормално е да ти е тъжно, все пак проблемите не са хубаво нещо, много бавят, много товарят  ooooh!

Аз като се замисля какво ме чака ако теста ми е отрицателен, искам трансфера да не идва скоро, за да си имам още надежда в последния ми емрбион. Но това е положението  Tired

# 80
Брайда, напълно разбирам. И аз сега хем чакам датата на теста с нетърпение, хем ме е страх от резултата, защото поне вмомента си мисля, че съм бременна, а после не се знае ... Пък и вече 5-ти път, както едно от момичетата беше писало, и съм с мисленето на "гърмян заек".

# 81
Да се отчета все пак с резултат на 15ти ден от ЗЕТ 0,10. Направо съм съкрушена, не знам накъде да поема оттук нататък.  Sad Sad Sad Sad Sad

# 82
Незнам какво да кажа ИВЕ9,сигурно думите са излишни.Много съжалявам,поплачи си,почини и с нови сили се зареди.Горе главата и много прегръдки. Hug Praynig

# 83
  • София
Иве, съжалявам и аз, знам какво е  Tired

Когато цикълът ти дойде ще се заредиш с нови сили, поне при мен така става, с идването, идват и нови планове в главата ми  Rolling Eyes

# 84
  • София
ИВЕ, много съжалявам  Hug
Дано успееш скоро да се съвземеш! Дано да ти се получи като при Брайда!

# 85
Иве, много съжалявам!
Вярвай че следващия път ще успеете.  Hug

# 86
Благодаря ви момичета, много ми е трудно наистина. Но добре, че и вас ви има и успех на всички, които чакат.  Hug

# 87
Иве, силно гуш!  Hug Много е трудно, но пък аз вярвам, че за всяко нещо си има причина и нашите бебчета не случайно чакат толкова много докато дойдат при нас. Почини си, събери сили, коментирайте с док какво може да се промени следващия път и смело напред!  Peace

# 88
  • София
ИВЕ9, много съжалявам! Събери сили и продължи напред  spoko

# 89
  • София/Севлиево
Иве,и аз съжалявам, но следващият път ще е твой-не губи надежда и не се предавай  Hug
Момичета, на мен ми назначиха Марвелон 10 дни по 2 за предизвикване на цикъла, т.к. изобщо не е ясно кога ще ми дойде(миналия път чаках 44 дни между двата, а съм имала и периоди от 60-70 дни без цикъл) и като го изпия ще почнем подготовката за ЗЕТ-а.Обаче като му прочетох листовката и цяла нощ не съм спала-много страшни неща пише там...Та се чудя не е ли много по 2 на ден  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт