Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 031
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
При ЗЕТ слага ли се прегнил? На мен ми казаха да сложа на 14.05., като се очаква трансфера да е към 18-19.05. Единствено с цел таймиране на трансфера ли е или има и нещо друго?  newsm78

# 106
  • София
При ЗЕТ слага ли се прегнил? На мен ми казаха да сложа на 14.05., като се очаква трансфера да е към 18-19.05. Единствено с цел таймиране на трансфера ли е или има и нещо друго?  newsm78
според мен е за таймиране.
аз имам зет и без прегнил, ама беше ясно кога точно ми е овулацията.

# 107
Здравейте Simple Smile

Имам питане, не знам дали имам точно питане... Ама...

Днес ми е 15ти ден, 11ти ден от прием на 2х2 естрофем и преднизолон. Лигавицата ми е 8-8.5 на места. Док каза, че е леко престимулирана и започнала да презрява, ама иначе била хубава. Което нямам идея какво значи... Остана да чакаме хормони. Лх е 5.5, Е2 е 4800, а прогестеронът е 1.16. Миналия месец, при подобни стойности на 14ти ден или 9ти от стимулация на лигавицата (Само е2 беше 6300) ми назначиха трансфер. Не стигнахме до него, защото не можах да си стабилизирам здравето, но днес ми намалиха естрофема на 1х2 за още 3 дни и едва тогава хормони. Предполагам, че е, за да нарастне още малко лигавицата. Чуденето ми е... дали мога да взема някакви витамини или нещо, за да я подбутна и дали изобщо има смисъл предвид, че не е много ок... Защото при намаляне на естрофема.. как тя ще продължи да расте повече... Не трябва ли да взимам и нещо друго.

В допълнение естрофема ми разказва играта с киселини и болки в гърдите...

# 108
  • София
витамин е помага за лигавицата.

# 109
Бамба, мерси. Аз мислех за него, за CoQ10 и Омега 3 евентуално, пиех ги преди пункциите, но сега не приемах нищо, заради тежката болест, която изкарах.

# 110
Сън, каквото и да пиеш, за три дни няма да има ефект. Стискам ти палци.

# 111
Мерси, Поли  Hug Знам, че си права.. ама пусто напрежение и отлагане.. Simple Smile

# 112
Сън, на мен док ми е казвал, че дебелината е само един от компонентите. Гледа се структура и още някакви неща, така че не се вкопчвай в тези милиметри.  Peace Сигурна съм, че ако няма идеални условия док няма да направи трансфер. Стискам палци този месец да е твоят и най-после да си прибереш бебчето до термин!  Praynig

# 113
  • София
Видял е потенциал в структурата и всичко и я изчаква още малко. Добавките помагат след поне три месеца пиене Wink
Стой на старта още три дни и ще се разбере. Стискам силно палци Wink

# 114
Лив, Брайда  Hug

# 115
Здравейте, нова съм тук и аз като многото бъдещи мами изминавам трудния път да гушна някой ден своята рожба.
Искам да ви попитам дали някой се е сблъсквал с отложен трансфер заради висок прогестерон.
Трябваше да е на 19.05 , но се отложи. Моля, ако някоя от вас е била в подбно положение да ми каже малко инфо какво следва , защото съм доста протеснена .
Сега съм на Утрогестан 2×2 и Фраксипарин по една през ден .
Благодаря ви предварително , и се извинявам , ако не съм обяснила добре.
Усмихнат ден на всички.

# 116
  • София
Ако е висок прогестерона преди почването на утрогестан/кринон, то това значи че лигавицата е презряла и ембриона не може да се захване.
За това се отлага.

# 117
На моя позната и отложиха пресния трансфер заради висок прогестерон. За няколко месеца влезе в норми, направиха ЗЕТ и вече е бременна  Grinning
Успех  Hug
Аз този месец съм на преглед и ако всичко е наред и ТСХ е паднало се надявам следващия месец да стартирам ЗЕТ  Praynig

# 118
Здравей,първият ми трансфер трябваше да бъде м.12.2016г. и една от причините за отлагането беше нивата на прогестерона.След пункцията извадихме 18 яйцеклетки и доки се притесни,че може да получа хиперстимулация и в комбинация с високите нива на хормона. #Crazy Направихме го на следващият цикъл.
Сега започвам подготовка за нов ЗЕТ.Не се притеснявай,всичко ще бъде наред.По-леко ще е за организма.Подготвяме лигавицата,всеки ден си увеличавам лекарствата с по едно две. Wink
Щом е за хубава кауза,ще издържим. thumbsup

# 119
Много благодаря за бързитр отговори, че малко се шашнах .
В петък ще ходим при доки за да замразяваме , и ще го разпитам как ще се действа със предстоящия цикъл. Спомена само , чр няма да бъде стимулиран не знам какво трябва да означава това , но се надявам идния месец всичко да се нормализира де .

Общи условия

Активация на акаунт