Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 71 972
  • 721
  •   2
Отговори
# 195
  • София
защо следят естрадиола като пиете такъв  newsm78
не гледат ли размера и вида на лигавицата?

# 196
Бамби, гледат я разбира се. Но и винаги ми пускат изследване на Е2. Поне Калчев така процедира. Отделно естрофема го прилагаме вагинално.

Иначе хормони (ЛХ, Е2 и Прог) на 3, 13ти ден и после се преценява индивидуално. Първият път от 13ти почнах и прогестерон, но бях болна и нямаше трансфер. Сега бях на преглед на 14ти ден, после на 18ти пак пускахме всичко и тогава ми насрочиха трансфер на 23ти ден.

# 197
Ами нямам опит аз, просто ^SunLight^ писа че е започнала да пада стойността на естрадиола и по това помислих че е практика да го следят при ЗЕТ. newsm78
На мен доктора ми каза да почвам Естрофем от първи ден без никакви изследвания  newsm78

# 198
 Усмивка, и при мен беше така - от първи ден на цикъла започнах естрофем 2х1, както и лепенки климара поради тънка лигавица. От десети ден ми увеличи естрофема на 3х1. Бях на тази доза (заедно с лепенките) и след трансфера. Не са ми пускали никакви изследвания.

# 199
Аз съм при твоя доктор  Simple Smile явно той така процедира.Благодаря.

# 200
Успех ти пожелавам и стискам палци всичко да е наред!  Grinning

# 201
Успех ти пожелавам и стискам палци всичко да е наред!  Grinning
Благодаря  Hug Силно се надявам.
Успех и на теб с избора и с процедурата  Hug

# 202
Здравейте, и аз съм в очакване на първия ми ЗЕТ. На кой ден се прави трансферът? Вероятно е индивидуално, но горе-долу? Аз съм останала с впечатление, че се прави на 14-15 ден, около овулацията. И аз ще съм с Естрофем заради лигавицата.

# 203
  • София
Зависи колко дневни са ембрионите.

# 204
Зависи колко дневни са ембрионите.

Пет дневни

# 205
  • София/Севлиево
Аз Естрофем не намерих и съм с Климара 3 лепенки през 3 дни сменям,от нея ми е в пъти по-добре,отколкото от Естрофема,на 5.06. съм на преглед и ЗЕТ ще е петък или събота.Обаче нищо друго не ми изписаха,вероятно след 5-ти ще включа и Утрогестан,изследвания пак тогава ще ми правят.

# 206
  • София
В случая, ако се следи овулация - 5 дви след овулация, ако се приема естрофем от 2 ден и след това се включи утрогестан - 5 дни след като е започнат утрогестана

# 207
Здравей те, момичета!
Може ли да ми кажете (тези,които имат по - голям опит) винаги ли при тънка лигавица се изписва естрофем. Имам проблем с нея и не знам какво ще каже доктора следващия път.  Благодаря!

# 208
Естрофем се изписва при тънка лигавица, да.
Другият вариант са лепенките Климара, но те също са с естрофем.

# 209
Момичета гледах много интересно видео за подготовка при трансфер и освен клишетата - избягване на стрес, движение и т.н., казаха че много важно било да се поддържат краката топли  Shocked. Дори да се носят непрекъснато чорапи  Laughing.
Тази теория се оповава на източната медицина, че репродуктивните органи и по конкретно кръвоснабдяването им се влияе от температурата на краката.

Общи условия

Активация на акаунт