Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 4

• 72 398
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ти Електра. От болницата ми казаха да направя теста на 24 септември, но понеже лабораторията не работи в неделя, реших да пусна теста един ден по-рано. Смятах го, изглежда ЧХГ се удвоява на 28 часа.

# 661
Сиена, супер.... Hug Имай вяра!

# 662
  • На остров
Сиена мбого се радвам, има надежда голяма според мен.
При нас е ок само с декларация и лични документи. За съжаление е в командировка точно утре и в сряда.

# 663
Опитвам се да съм позитивно настроена, въпреки че от болницата не харесаха и днешия резултат. В четвъртък трябва пак да ходя да ме боцкат.

# 664
Браво Сиена. Както казах надежда винаги има, а и това че резултата се удвоява на 28часа също звучи доста добре. Аз също направих кръвния рано ( 7 ден след трансфер на 5 дневни) и в болницата никак не им хареса. Това да не те притеснява. Докато дойде време да се обадя на 14 ден след трансфера ввче бях правила 5 кръвни теста за да съм сигурна че всичко е наред. След всички мъки до желаната цел, това ми беше най- малкия проблем че ще ходя до лабораторията по- често. Желая ти успех и пак да се похвалиш с много по - високо чхг следващите дни.

# 665
  • На остров
Сиена те вместо да те успокоят само те стресират допълнително.
В това отношение тук е по добре, пиклив тест и не го мислиш повече.

Аз съм забравила какво се хапва по специално, но си купих авокадо и ананас като начало Simple Smile .

# 666
Да, и аз се надявах на малко по-позитивен отговор от болницата, но явно не иска да дават фалшиви надежди. Иначе за боцкането ми е все тая - измъчвам ги в лабораторията с моите тънки вени, но се оправят Simple Smile Вчера ходих и на вливане на интралипид, на Клексан инжекции съм през ден. Програмата е пълна.

# 667
  • София
не знам какво са искали от болницата повече - за два дни от 12 да стане на 40 е добре. Факт, че и аз когато имах 7 дни след трансфер ЧХГ 8 ми казаха, че е малко и наистина се оказа биохимична.
На следващия трансфер още на 6-ти ден имах 18, което вече им се стори добре, но въпреки че вс вървеше добре, накрая не завърши добре.
Според мен това, че стойността ти се е увеличила от 12 на 40 за 48ч е супер. Дано продължава все така Simple Smile

# 668
Внимавайте с ананаса, в по-големи количества може да предизвика контракции.

# 669
  • На остров
Да в големи количества и след импалнатацията не е много препоръчителен.

# 670
Момичета, привет и от мен!
В края на този месец ще се включа и аз в редиците на момичетата подготвящи се за замразен трансфер. Това ни е трети опит и реално за първи път имаме какво да върнем. Надеждата е огромна, но с нея идва и много страх... Имаме две сладоледчета и вече нямам търпение да си ги прибера. Моля се само всичко с размразяването да мине добре и да започне обратното броене.

На всички в подготовка и чакащи резултати в момента - стиснати палчета, много положителна енергия и пожелания за успех.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 17:22 от phoenix_fire

# 671
Успех и много позитивни емоции, Phoenix_fire!

# 672
Успех и много позитивни емоции, Phoenix_fire!

Благодаря, Sienna sun, дай Боже всички да постигнем мечтата. Държа палчетата стиснати за теб.

# 673
  • Варна
Ох момичета пак съм аз с въпрос Flushed колко трябва да е прогестерона преди трансфер ?

# 674
Ох момичета пак съм аз с въпрос Flushed колко трябва да е прогестерона преди трансфер ?
И мен ме интересува този въпрос. В Мемориал не го изследваха преди трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт