Звездни компромати - 322 част

• 120 528
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • bad@ss
Страхотни!

# 512
# 513
Не знам какво му е харесала Пипа на този годеник  Rolling Eyes

# 514
  • In The Middle Of Nowhere
А тoй пък на нея/визуално/...  Rolling Eyes

# 515
# 516
  • До морето
То може и болнавият вид на Анджелина да е от пиянските изпълнения на мъжа й години наред, ама ние тука понеже я мразим и не се замисляме много, много.
А, това, че заради нея се пропил е ужасно гнусно. Който не е живял с алкохолик хабер си няма колко е гадно да чуваш " Абе кофти е, че пие, ама сигурно не пие от хубаво!" . Демек Вие сте си виновни.
Въобще не вярвам, че тази ужасна Анджелина (която, между другото Джой, Е нарицателно за "най-красивата жена в света" колкото и на теб да не ти харесва) го е пропила. Както каза Бояна с годините алкохоликът става все по- неприятен и малко по малко и любовта, и надеждата, че ще се оправи умират. Навремето Дженифър беше дала едно интервю и каза, че Брад спокойно може да прекара седмици без да се къпе и да не прави нищо друго освен да пуши трева на дивана, ама тогава това го писахме в графата "Злобен изблик на изоставена жена".

# 517
  • където ми харесва
Да, а и двамата имат звезди, не е само за нея тази церемония.

# 518
Все пак е мултимилионер, ясно е какво гонят Мидълтън.

# 519
# 520
Aбсолютен бастун е годеникът Rolling Eyes Всички милиони на света не могат да ме накарат да се оженя за подобен екземпляр Rolling Eyes

# 521
  • София
Годеникът е егати караконджула.  Mr. Green Мерси за парите му.

Голди и Ръсел са страхотни. Любимата ми холивудска двойка. Добре че се сетиха след толкова време да им отпуснат по една звезда. Направо се излагат.  Crossing Arms

# 522
А Голди и Рийз имат ли връзка помежду си?

# 523
Все пак е мултимилионер, ясно е какво гонят Мидълтън.

Мидълтън според мен вече нищо не гонят. Той ще бъде девер (или там каквото е) с английският престолонаследник.

# 524
А Голди и Рийз имат ли връзка помежду си?

Връзката е, че дъщерята на Голди - Кейт Хъдзън, и Рийз, са първи приятелки.

Иначе звездите не се отпускат, а се подава нещо като молба до специален комитет и се плаща такса 40 хиляди долара. Това го научих наскоро и ми беше много интересно като факт.

Общи условия

Активация на акаунт