Звездни компромати - 322 част

• 120 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
ЕЕе, на последните снимки годеника не изглежда чак толкова бастунест, даже е симпатичен.А Пипа е много разхубавена и освежена, вероятно е влюбена Heart Eyes

# 556
Ще кажеш, че точно на Алеята на славата ги е налегнала нуждата.
Hug Joy
Влез им в положението, стари хора са, болят ги коленете, не могат да коленичат.

Половата нужда имах предвид. После се сетих, че има и други физиологични нужди.  Mr. Green  

Ами, няма нужда хора на по 70 години да полягат върху плочките и да се държат като разгонени тинейджъри, които, аха, всеки момент ще се оправят. Достатъчно доказателство за задоволяващ ги интимен живот е, че са заедно от няколко десетилетия.

п.п. На мен ми допада годеникът на Пипа, изглежда добродушен и има "добри" очи. Бившият годеник пак е толкова длъгнест, но изглежда прекалено женствен във физиономията.

Скъсахте ме от смЕх бре хора! ,😂 Оох

# 557
# 558
  • bad@ss
Много хубава снимка.

# 559
  • Има много детски смях.
Да, да. И случайно тя се влюби в мултимилионер, а не в обикновен красавец Simple Smile

Напълно нормално и в реда на нещата. Средата им е такава. Учили са в  не случайни училища/ университети и това си казва думата, поне 90% от съучениците/ състудентите им са от сериозен "сой". В един момент просто цялото ти обкръжение е от потомствен благородник или милионер нагоре. Да бъдем реалисти, вероятността да се залюби с бариста в "Коста" е нищожна.
И предишните й гаджета бяха милионери, може пак милиардери да е имало.
Да са живи и здрави и много щастливи заедно!

# 560
  • Tам през Атлантическия океан

Хубава да  Peace
ама ако не бе написано че е тя  Wink нямаше да я позная.

# 561
  • София
На Мет гала не им ли дават да хапнат нещо, та се налага да ядат по улиците

# 562
  • Once there was a Hushpuppy...
Не знам дали хапват, но със сигурност не им дават да пушат Mr. Green и те го правили в тоалетните. Днес ми попадна, но не можах да го копирам от телефона и да го пусна тук.
Ще го потърся този матр'ял Twisted Evil
Не мога, не го намирам ooooh!,беше във фейса...

# 563
Ще го потърся този матр'ял Twisted Evil
нЕма нужда, вече го видяхме.  Crazy

# 564
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, да и без това не го намирам Peace

# 565
  • София
Ааа, видяхме ги вече как се въргалят по пода в тоалетната докато пушат... 😁
Обаче наистина ми стана интересно яденце няма ли?

# 566
  • София
Ана Уинтур, която е родена във Великобритания, е получила днес титлата Dame Commander от кралица Елизабет Втора за заслугите си в областта на модата и журналистиката.
По-късно е заявила пред репортери, че "кралицата се затруднила да постави ордена върху облеклото й".  Wink

С кралицата  Пак с нея  С ордена си  С дъщера си  Усмихната!  Sunglasses

# 567
По повод коментарите ми в предната тема за Башар, днес го гледах в "Аз обичам България" и наистина си изглежда на годините. Заблудила съм се, защото го бях виждала досега само в този вид
Скрит текст:

Не знам боядисал ли се е, какво е направил, но разликата е огромна, браво  Simple Smile

# 568
От години се боядисва Башар ..чат пат се  пуска натюр Mr. Green

# 569
Още малко от афтър партито на Мет Гала:

http://www.wmagazine.com/gallery/met-gala-2017-see-what-everyone … d=social_facebook

Кейти Пери е неузнаваема.

Общи условия

Активация на акаунт