Всеки вече вижда, че сме двама - СЕПТЕМВРИйчето шава в мама /Тема 5/

• 54 154
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Симона Папазова аз с каката бях с Quinny Moodd 2015 pink.Много маневрена,удобна и за детето и за майката.Заема доста място в колата и ми беше тежка,но установих,че за да е удобна,няма друг вариант.

# 122
ДАААА ,това е тя на ягодите 😁 😍 Ами аз не мисля много да карам ,особено с бебето ,така че може би ще е моята количка - Quinny Simple Smile а за лятна ми препоръчаха Макларън ,но мисля че Куини ще ми е достатъчна

# 123
Аз си получих количката и да ви кажа - страхотна е. Много добро изпълнение, и цената е идеална. Въобще не се хвърляйте на някакви скъпи колички,  освен, ако не ви е първо бебе и няма да я ползвате поне още един път.

Аз тая сутрин се премерих и констатирах че надминавам +5 кг. Това автоматично ме депресира и тръгнах на работа с обещанието да ям по-малко. Няколко часа по-късно обядвах обилно шишче с пюре и салата. Никак не ми се ограничава...  Cry Но се чувствам като слон...

Noel, каква е количката която си поръчала?

# 124
Чиполино Мика с двата коша. Цената й е 590 лв., с отстъпката излезе около 440 лв. Получих и подарък чанта за количка на Чиполино.
Лошото е, че няма къде да я съхранявам вкъщи, но исках да се възползвам от лудия петък в Хиполенд.
Един съвет от мен, преди да поръчате количка, я вижте първо на живо в магазина. Аз бях харесала Адбор, но като я видях, категорично не ми хареса. Огромна е, а аз трябва да я свалям по стълби.

surasura, хич не се чувствам като манекенка, а като подвижна железопътна композиция.

# 125
Здравейте момичета! Подхванали сте темата за количките. Каката ми е майско бебе и бях с abc design cobra,но я продадох още на втората година,тъй като не знаех,кога ще се появи второто. Сега съм се спряла на няколко модела, които определено са с по затворен зимен кош. А това дали ще взимам нова или втора ръка,не съм решила още. Ако излезе нещо подходящо и запазено,може и да е втора ръка! Мисля края на юли,началото на август,да се захвана с покупките.

# 126
  • София
Аз с дъщеря ми бях купила втора употреба, забравила съм марката, но беше като нова и много бях доволна. Сега се засилих и аз да купувам нова, но една приятелка ми дава нейната, та ще видим.
Момичета, стиснете по един палец, мен утре ме приемат в болница, заради бактерия в урината,ще я лекуват с антибиотик венозно. Дано този път помогне, че вече втори антибиотик ще приемам и ме е страх за бебо. Иначе бебо е добре, днес го видяхме на прегледа, тежи 450гр., в 20 седмица съм.

# 127
Удобно ли е да разкажеш за тази бактерия ? Срещам из форумите жени с оплаквания за "мътна урина" сутрин. Повечето го приемаме за нормално ,но да обръщаме ли повече внимание ?

# 128
  • София
Как сте момичета?
ММ записа час уж за Коновалова в Щерев, ама се оказа д-р Кръшкова. Много съм доволна - обърна ми внимание, вземи ми микробиология, че май завъдих някакви гадове и мисля да се следя при нея докрая. Дечко е 440гр, в 18+6 отговаря на 20г.с., та имам час за втора ФМ един ден преди рождения ми ден и се надявам на добри резултати. Утре ще пускам контролно ПКК и разни други гадове и дано няма проблем.

д-р Христина Кръшкова ли имате предвид? Беше ми лекуващ лекар, но напусна болницата, в която работеше преди и опитвайки се да намеря инфо в Гугъл, ми излезе този пост. Но в сайта на Щерев също я няма, така че да попитам тук направо Simple Smile

# 129
Момичета, стиснете по един палец, мен утре ме приемат в болница, заради бактерия в урината,ще я лекуват с антибиотик венозно. Дано този път помогне, че вече втори антибиотик ще приемам и ме е страх за бебо. Иначе бебо е добре, днес го видяхме на прегледа, тежи 450гр., в 20 седмица съм.
С първата бременност имах е-коли в урината, много упорити. Три пъти съм пила антибиотик, включително съм лежала и в болница с венозни вливания. Няма страшно за бебето, не се притеснявай. След като излезеш обърни се към някой добър уролог, за да намерите решение. Аз от 5 м. докрая пих Неоренал СР /бреза/.

# 130
  • София
Симона Папазова ,откриха ми я при рутинно взимане на кръв и урина. Първо имах Клебсиела бактерия, която лекувах с антибиотик Зинат. След лечението пак си пуснах изследвания и беше изчезнала, но на нейно място пък се е появил Ентерокок. Ходих при професор Богов в Александровска, според който нямам място за никакво притеснение, не ми били пречили тези бактирии, гледа ми бъбреците на ехограф,всичко е наред. Но според АГ , бактериите са голям проблем, който може да доведе до усложнения и трябва да се лекуват. И аз понякога имам мътна урина, но не всеки път. Ти давала ли си стерилна урина до сега, какви са ти резултатите?
Noel, благодаря ти мила, малко се поуспокоих  Hug , направо ми се ревеше, като малко дете съм, сигурно е от хормоните. Помня, че и преди беше писала за това, иначе и аз пия Неоренал от две седмици, пък дано ги преборя.

# 131
Да . В 3 месец давах урина и всичко беше наред . Предполагам скоро пак ,ще давам Simple Smile мисълта ми беше по-скоро мътното да не е фактор за проблем и да го пренебрегваме Simple Smile жалко ,че ще полежиш ... , но всичко ще е наред .важното е да се изчистиш и да не го мислиш повече 😊 нали бебчо е ОК? Значи няма място за притеснения. 😊   

# 132
  • София
Барби, стискам палци всичко да е наред.  Praynig
Addicted, да, за нея става въпрос. И на мен ми направи впечатление, че я няма на сайта на Щерев, но доколкото знам тя си работи в Софиямед и идва понякога в Щерев. Можеш да се обадиш да питаш на регистратурата и ще ти кажат кога е  там.  Hug

# 133
Добро утро,момичета! Нещо напоследък ставам доста раничко, събудила съм се в 6ч.  Laughing
Ще дадете ли отзиви за тези колички, много ми харесват като дизайн, но не знам доколко ще са и качествени.

https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=111 … d%5D%5B246%5D=246

Пожелавам ви хубав ден!!!

# 134
  • Варна
Направо ви завиждам,количките са толкова разнообразни и хубави,аз гледах за близнаци ...еми много са грозни.Идея си нямам по какъв критерий  трябва да я избирам,само едно знам ,че две илядо лева няма да дам хахахах.
Аз да ви се оплача,явно съм се натровила нещо корема ми в пъпки ...и снощи спах в 00.....

Общи условия

Активация на акаунт