Всеки вече вижда, че сме двама - СЕПТЕМВРИйчето шава в мама /Тема 5/

• 54 163
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ва ни ла, а аз какво обяснявах?!

незнам защо не можем да се разберем, но само не ми се карай Wink

Бъдете здрави!  bouquet

# 151
  • София
Surasura, същото чувство имам и аз  hahaha  а хем още нямам 60кг. Направо ми се плаче.

# 152
  • Велико Търново
Момичета, днес ходих да гледам една количка - adbor s-line 2 в 1. Та мацката каза,че така и не е открила опция за сваляне на текстила за пране. Някоя знае ли има ли вариант? Все си мислех, че няма колички, които да не се свалят изцяло

# 153
  • София
Доколкото четох, тези Адбор са полски и са много тежки и обемни. Аз искам нещо компактно.
Иначе да се похваля с добри резултати от ФМ - моето момче си върви идеално Simple Smile

# 154
  • Велико Търново
Ами не е чак толкова тежка и не бих казала, че са обемни...даже напротив - кошовете са достатъчно широки за бебчето, повечето комбинирани са супер тесни и ако бебето е малко по - едро ще му е супер неудобно, но друг ми беше въпросът Simple Smile Не съм сигурна и аз все още искам ли такава де, но се надявам някой да ми отговори

Привечер съм на преглед и нямам търпение - не съм виждала бебка цял месец вече, а в последните дни имам моментни болки, та определено имам нужда от консултация

# 155
Имаш контракциики сигурно Simple Smile честито ! От приятелки знам ,че към 5 месец се започва с тях ,не са опасни ,пие се хапченца Simple Smile

# 156
  • Велико Търново
Симона, аз съм така от 17 г.с. и в болница бях даже Simple Smile И хапченца са меко казано, то цяла шепа  Laughing
според мен бебка ме притиска някъде и затова искам да видя накъде е точно и от това ли е

# 157
Здравейте момичета! Резултатите ми от изследванията в 6 месец са супер.  Grinning  Бебка расте и е добре. Аз също (избива ме на готвене  chef и папкане  Mr. Green тия дни). Похвалих ви се и ви желая хубав ден  bouquet

# 158
Оооо ,Рали съжелявам Sad Успех днес Simple Smile

# 159
Привет момичета,

Следя ви, но сега съм концентрирана в 7-мокласната тема. В петък е първия изпит на каката и там са вълненията.

И аз имам контракции, прилошава ми, яде ми се доста. Сега пак правих един кекс с ябълки и орехи. Уж за каката, че да я подсиля  Laughing...Сигурно и аз ще се подсиля.

Няма да бързам да купувам бебешки неща. Има време, но определено искам лека и красива количка...но коя е тя  Rolling Eyes?!

# 160
  • Варна
Ох....пише „кекс с ябълки” аз чета„секс с ябълки” Joy...явно здраво съм се побъркала

# 161
  • София
Успех на седмокласничката! После да почерпите с кекс  Grinning

# 162
Ох....пише „кекс с ябълки” аз чета„секс с ябълки” Joy...явно здраво съм се побъркала
Хормониииии 😈

# 163
Внимавайте с "кекса-секса", че с тези контракции ...да не си докарате емоции Joy Joy Joy...

# 164
  • Велико Търново
В 24 г.с сме 772 гр обачее моят проблем с висока резистентност на дясна артерия продължава....от генетичните заключението е че нямам тромбофилия. Вече се чудя какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт