Всеки вече вижда, че сме двама - СЕПТЕМВРИйчето шава в мама /Тема 5/

• 54 397
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
  Elichka33 - мойте са леко болезнено, ако забравя да си изпия лекарствата.

# 481
  • София
Добро утро момичета, ☕☀
Аз май заради историята с кръвопреливането ще трябва също в МД да раждам. Още повече, че май ще се наложи още едно.
Днес съм на преглед и ще коментираме.
На всички хубав ден. 🤗🍬💕

# 482
  • Стара Загора
Аз мисля, че е време да мина на някакъв режим, ако продължа така да се храня и сега последните месеци ще стана хипопотам. Не искам да съм новото лого на Хиполенд  Laughing
За това реших да мина на 90 дневната  диета, само че с изменения, съобразени с бременноста ми. Без водни дни, и без само плодови дни(към тях просто ще добавя и друга лека храна) Като цяло, без глад, само с някакъв режим на храната.
Не мисля че натрупването на многото килограми носи здраве някому  Naughty
Вижда ми се безсмислено, че отслабнах 30 килограма и сега да позволя да си ги върна всичките.

П.С. Гледайте вече теми Февруарки 2018, което значи че ние много растем! Все едно вчера ние и Октомврийките бяхме последните теми. Да са живи и здрави всички бебоци  bouquet
И моля админите на Грабо.бг да спрат да ми показват ваучери за суши сетове отдолу, след като са само за София.  Twisted Evil #Cussing out Laughing

# 483
Момичета имам нужда от помощ,че нищо не разбирам...сега от понеделник 12 юни излизам в болничен, кога трябва да ми бъде изплатен първия болничен(счетоводителката ми вика след 25 ЮЛИ, защото болничните от юни се обработвали до 10юли, възможно ли е месец и половина да ги чакам)  newsm78

# 484
  • София
Не мисля да се ограничавам в храната, аз и без това лятото карам само на салати и плодове. Виж пържени картофи никога май няма да откажа  hahaha  Суши знам, че не е хубаво да се хапва, въобще нищо сурово. Откакто съм бременна ядох веднъж само с краставици, ама хич не си е работа.
Аплесито, питай в Майчинството счетоводно - там ще те ориентират най-добре.

# 485
  • София
Момичета имам нужда от помощ,че нищо не разбирам...сега от понеделник 12 юни излизам в болничен, кога трябва да ми бъде изплатен първия болничен(счетоводителката ми вика след 25 ЮЛИ, защото болничните от юни се обработвали до 10юли, възможно ли е месец и половина да ги чакам)  newsm78

Мойта сч. Ми каза, че до 15-то число изплащат за предходния месец.
Питай в темата за счетоводните въпроси, там са специалисти.

Иначе, има едни ПИК номера които могат от НОИ на място с л. К. Да се получат, с които си следиш дали са ти превеждани осигуровки и кога се очакват обезщетения. Аз ще ходя днес да си изкарам такъв.

# 486
  • Стара Загора
Сестра ми има суши ресторант, и що суши изядох.
И аз знам само за суровата риба, макар че няма проблем, ако предварително е била замразена.
В другото суши не виждам нищо нередно- ориз със зеленчуци и филаделфия.

# 487
  • Велико Търново
https://instagram.com/p/BVGzKeSlU3_/
Надявам се успеете да го отворите Simple Smile точно по тема диети, движение и тяло....разбира се аз далеч не мога да си представя да направя дори елементарна част от това, което прави мацката ама евалаа

# 488
  • София
Аз и преди да забременея можех може би само половината от движенията и.  Joy

# 489
Благодаря, а може ли линк към тази група... Embarassed

# 490
  • Варна
Минах на консултацията,бебетата изглеждат добре едното 1118,дугото 937гр.с една седмица са напред не знам дали ендобре.или не.Не знаех ,че от краставици и кайсии могат да качат толкова много
Док ми каза да спра да пия нош-па и бусколизин ,размеквали ми шийката ....та сега само на.магнезий ще я.карам.

# 491
Аз през цялата бременност съм в болнични, но пак не можах да схвана как точно ги изплащат  Thinking .
Първия ми го изплатиха на 15-то число следващия месец, после пък някой ми каза че се изплащат до 10 дни след подаване на данните към НОИ.
Иначе ето тук може да питаш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=975281

# 492
skabiela,  браво какви големи бебета Simple Smile.  Добре си ги храниш Grinning. Коя седмица си вече?

# 493
Кога смятате да купувате бебешката козметика? Насочихте ли се към марка?
Някои познати ползвали Бочко ми хвалят марката и казват, че по - скъпите не струват, това било българско и хубаво, други казват, че не биха ползвали Бочко и препоръчват по - скъпи марки медицинска козметика -
 wsm78

# 494
  • Стара Загора
Кога смятате да купувате бебешката козметика? Насочихте ли се към марка?
Някои познати ползвали Бочко ми хвалят марката и казват, че по - скъпите не струват, това било българско и хубаво, други казват, че не биха ползвали Бочко и препоръчват по - скъпи марки медицинска козметика -
 wsm78
Ами доста различни отзиви чувам за Бочко, но като цяло най- вече в първите месеци смятам да съм на hipp, по- натам може да пробвам нещо друго. Не е чак такава голяма консумацията, че да е трудно достъпно.
Но примерно едната ми сестра ползва Бочко, другата твърди, че е боклук. Бебетата са различни.

Общи условия

Активация на акаунт