Всеки вече вижда, че сме двама - СЕПТЕМВРИйчето шава в мама /Тема 5/

• 54 397
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Младамама, 26и 3 дена съм,...не знам що.така са големи,на килограми съм качила само 7 от началото,даже казват че за близнаци не е много.Хране се с кво..плодове ,ядки,сладолед хахаха и всичко друго...Дали не стм с Гестационен диабет.и за тяа да са такияа.дебели?
За козметиката.аз ползвах Мустела и съм  много доволна ,живот и здраве пак.ще използвам тази.козметика

# 496
  • София
Предпочитам да видя какво ще използват в болницата и дали ще му понесе козметиката и после лесно ще пратя ММ да купи.

# 497
  • Стара Загора
Младамама, 26и 3 дена съм,...не знам що.така са големи,на килограми съм качила само 7 от началото,даже казват че за близнаци не е много.Хране се с кво..плодове ,ядки,сладолед хахаха и всичко друго...Дали не стм с Гестационен диабет.и за тяа да са такияа.дебели?
За козметиката.аз ползвах Мустела и съм  много доволна ,живот и здраве пак.ще използвам тази.козметика
Като гледам таблицата в началото на темата, си си тамън в нормата.
Прочети и в нета около 1кг са си супер дундьовците  Heart Eyes
Моят като гледам е 50-100 гр по малко. Но лекаря нищо не каза, така че изобщо не го отчитам като важно.

# 498
  • Варна
Там където раждах аз използваха хип,ама.всичко от млякото.до олиото...
Млякото го смених още като.ни изписаха,а козметиката  като получи атопичен дерматит (5м) Мустела имаха страхотна серия за това

# 499
За козметиката.аз ползвах Мустела и съм  много доволна ,живот и здраве пак.ще използвам тази.козметика

Не се вкарвай във филми всичко им е наред . Ако имаше индикации щяха да те изпратят на изследвания.  Мисля че и околоплодните води трябва да са много, така че спокойно.

# 500
  • гр. Бургас
Аз също ползвах Мустела за моя син , до към годинката . Сега минах на Хип и Бюбхен . Всяко бебе различно понася всяка марка козметика . Марти например , няма проблем с чувствителна кожа или нещо такова , но преди няколко месеца като реших да пробвам Бочко , започна страшно много да му капе косата от шампоана за коса и тяло . Други обаче са много доволни ... зависи .

# 501
  • Велико Търново
Скабиела, чудесни новини! Както си и с близнаци ако имаше индикации за Гд щяха да те пратят на изследвания.
Аз самата съм ползвала неща на Бочко и като начало мисля да му се доверя обаче зависи все пак от кожата на бебка. Надявам се не е твърде чувствителна и претенциозна

# 502
Things are getting real.... след 4 дни влизам в трети триместър? Някой друг?  Hug

Мерси за съветите, момичета.

7 кг за близнаци си е супер, то си е коремче и гърди така или иначе, не се притеснявай.

# 503
Аз с едно бебе съм + 8 кг., пък ти с две...Хич не се тревожи.

Вчера бяхме на преглед. Лекарката ми каза, че бебка е около кило. Много хубав и подробен преглед. Водих и каката. Тя много се вълнуваше.
Още не съм се ориентирала каква козметика ще ползвам.

# 504
  • гр. Бургас
Things are getting real.... след 4 дни влизам в трети триместър? Някой друг?  Hug

Мерси за съветите, момичета.

7 кг за близнаци си е супер, то си е коремче и гърди така или иначе, не се притеснявай.

Аз от утре влизам в 3ти триместър. То не останало.
И аз съм +7кг основно на корем и гърди .

# 505
При мен са 4.3 кг., обаче се чувствам дебела някак. Явно трябва да свикна, че няма как да съм фиданка и бременна, то корема ме прави като топче.

# 506
При мен са 4.3 кг., обаче се чувствам дебела някак. Явно трябва да свикна, че няма как да съм фиданка и бременна, то корема ме прави като топче.

Явно е вярно, макар че при мен не точно. С трето маймунче съм, до момента съм само 5,5 кг отгоре. Коремът ми е "огромен". Чувствам се като кит. Имам чувството, че съм качила поне 10 кила, ама не.
С първото качих 35 кила за цялата бременност. Отне ми 7 години, за да ги сваля. С второто практически не ми пролича, дори и отслабнах. Забременях 75 кг, след като родих бях около 70 кг. И ми пролича на финалната права. Никой не знаеше, че съм бременна.
Сега разбойникът върви и по-едър. По термин съм в началото на 6-ти месец, а бебето е голямо колкото за края му. Слава богу, нищо притеснително във феталната морфология и другите изследвания.

# 507
 И измерването не е точно,а приблизително. АГ-то каза ,че то е за нас.
 Козметиката ще е на Мустела. Такава ползвах с баткото. Сега редувам шампоанчетата-Нивеа и Бочко,за сега сме купували. Мокри кърпички на Бочко и Бебелан,че от други му се зачервяваше дупето. С бебче ,че сме по същия начин.

# 508
Добро утро,мацки! Не съм писала отдавна,че съм в сезонна работа и почти не ми остава време за нищо. Иначе при мен всичко е наред. Преди 4-5 дни бях на ФМ,бебко е 530 грама,върви седмица назад,но ми казаха да не се притеснявам. Мисля края на юли,началото август,да се захващам с покупките,както и да си стегна сака за болницата. Относно козметиката,чудя се дали да не пробвам с бебешката серия на Dove. Иначе,като най голяма покупка,ще ми е количката. Имам корито и кошара от каката,които са запазени и прибрани.Шезлонг и активна гимнастика,също нямам,но бабите се натискат да взимат,така че ще им отстъпя ред. Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден и когато имам възможност,пак ще драсна!!!

# 509
  • Варна
Ноел дали пече тумбата вече Grinning
Оф,ние трябва пак да правим ремонт на спалнята,скоро правихме банята...а аз ставам се по уморена ,и някак си нямам.сула да се занимавам с майстори

Общи условия

Активация на акаунт