Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 870
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 210
Честито, дано ги получите скоро, за да пишете дали са хубави, аз засега няма да купувам повече опаковки, ще си играя с 4-те и ще се моля да не ме теглят за колонки, решила съм, че ако случайно ме изтеглят няма да ги заявявам.

# 211
  • Телиш/Плевен
Много, много съм щастлива! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm44
Скрит текст:
Общо шест кода имах регистрирани, като два от тях бяха с любимия ми вкус (грейпфрут) и точно с тях съм спечелила. Heart Eyes

Честито и на останалите печеливши! Heart Eyes Hug

# 212
  • Монтана
И мен ме няма. Но ми е интересно че правилата пише че един участник може да печели само по 1 бр. награда от вид. А още от първото теглене има такива с по 2 бр. от вид  newsm78 Честито на спечелилите.

# 213
Лале, честито мила.

Напразно се надявах, никакъв късмет нямам.

# 214
Радвам се за печелившите, нека късметът си живее в темичката! Simple Smile bouquet
Аз да питам за наградите на Бритос /не че съм спечелила, де  Wink/, искат ли задължително капачките с кодовете. Щот, нъл съм големата чистница, награбих де що бутилка имаше празна и в кофата за боклук. После се усетих, ама и от Чистотата пъргави, опразнили кофата, иначе можеше да навиря крака, ровейки за бутилките на Бритос......... Simple Smile

# 215
Да, искаха капачката и сравняваха кода.

# 216
Честито на спечелилите! Останалите - другата седмица, има много награди и е рано да се губи надежда  Simple Smile

И аз получих смс за колонката Grinning - не ми се иска да се обаждам веднага, защото сигурно линиите ще са заети. Може би ще опитам по-късно, интересно ми е дали ще ми искат ЕГН-то, след като пишеше нещо такова в условията... Продължавам да играя за кърпа.

# 217
Честито Лаленце и всички други спечелили от Ментина,със здраве да си ползвате наградите!
Нямам късмет от Ментината,здраве да е bouquet

# 218
  • Телиш/Плевен
Аз да питам за наградите на Бритос /не че съм спечелила, де  Wink/, искат ли задължително капачките с кодовете.
Искат и сравняват, както е писала Ивекс. Hug

Благодаря ви, момичета, изобщо не очаквах да спечеля точно сега, но много исках и много се зарадвах, че стана. Heart Eyes Hug
Пожелавам късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 219
  • София
Честито на спечелилите, мен ме няма в Ментина, ама защо има по два пъти спечелили един вид награда...Вярно, с различни кодове, но имената са еднакви, телефоните също...Пак недомислици.

# 220
Като за старт се е бъгнала системата, предполагам, редно е да изтеглят нови.

# 221
Да, искаха капачката и сравняваха кода.

Ивексbouquet  Значи новите бири до главата ми в спалнята и никво Фърляне на празни шишета. Като не се сещам да прибера само капачките......щот мнооого сложно. ooooh!

# 222
  • Сандански
Има една реклама на куйнс видяхте ли куфара за котешки дрешки е  Joy Joy Joy Joy
Не мога просто  Joy Joy Joy Joy

# 223
Не се хили, че и моят котарак си има куфар, я му мести нещата от Щатите дотук. Mr. Green

# 224
Има една реклама на куйнс видяхте ли куфара за котешки дрешки е  Joy Joy Joy Joy
Не мога просто  Joy Joy Joy Joy

според мен е с размерите на теди; мисля , че са и на една фирма двата сока

Общи условия

Активация на акаунт