Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 927
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 570
Ще отговоря на yovanka и после ще помоля нея, RosMar и Лятна буря, ако имат възможност да препращат съобщението в следавщия час и нещо, ако има други запитвания. Няма да имам възможност в това време на други отговори. Благодаря
Hug

# 571
След като я сложи в количката попълни ли адреса? Там се мъчих много, не признаваше, че има такъв град.
Не.Никакъв адрес не се появява.Нито са ми искали снимки за одобрение.

# 572
След като я сложи в количката попълни ли адреса? Там се мъчих много, не признаваше, че има такъв град.
от телефон ли се мъчиш? Като сложиш в количката скролни надолу и попълни всички полета. Чак тогава поръчката е заявена и пращат мейл.

# 573
  • София
И аз имам 10 точки без бележка (за Либрес), може ли и на мен инфо? Благодаря...

# 574
от телефон ли се мъчиш? Като сложиш в количката скролни надолу и попълни всички полета. Чак тогава поръчката е заявена и пращат мейл.
Не от настолен компютър. #Cussing outТрябва да свърша нещо,а седя и беснея с опити да регистрирам заради идеята.Попълних всички данни.Опитвам се да изпратя,пише за телефона:напиши формат:3598.Аз при първата регистрация съм го написала с 08...Опитвам се да изтрия нулата и ме изхвърля от страницата.И така не знам колко пъти! smile3511

# 575
  • Сандански
Сникърс ги няма нещо  Simple Smile

# 576
Брей, много нагли тия от Либрес. И аз имам такъв стандартен отговор. Само се чудя с кои правила съм се съгласила, след като не съм се регистрирала в сайта им. Laughing
Имам 10 точки без бележка, и аз се чудя същото, ако може и на мен инфо.

# 577
Само се чудя с кои правила съм се съгласила, след като не съм се регистрирала в сайта им. Laughing
Joy попитай  Joy сигурно си се съгласила щом си им писала  Joy

# 578
Излезли са последните печеливши в играта на Своге..за пореден път се заричам да не участвам в игри
с готвене хич не ми върви в такива.

# 579
  • София
Обявиха печелившите на Сникърс - http://snickerspele.com/index.php?r=site/winners

# 580
sis_ko, писах ти.

# 581
Пишете и на мен, моля. Стикери нямам, но ми е интересно.

# 582
Искам и аз, има точки без бележка.

# 583
Няма ме-с два стикера бях,но Ивайло май е с топка... bouquet

# 584
  • при късмета
Тук съм. RosMar, благодаря за помощта  Hug
синя птичка, сега ще ти пиша

Общи условия

Активация на акаунт