Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 885
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 345
  • при късмета
В "искане към КЗП" избрах вариант премахване на неравнопоставени клаузи, или нещо такова. Писах, че считам за неравнопоставено условието за касова бележка в правилата, заради липсата натази информация на картончето. Писах и, че е и подвеждане да закупиш продукта.

Ако някой знае словашки, да пише да централата. Предполагам, че и на английски ще свърши работа, но аз няма да се справя.

Иначе може и да натиснат вносителя, а той от своя страна организатора, на който са възложили провеждането на играта.
Най-добре и двете

# 346
  • Монтана
poems Кой носи билетите?
И някой получи ли си тениските от DOVE?

Моята е от 14.02 и досега я няма. Писах им 3 пъти и трите пъти ми казват че ще бъде изпратена в рамките на срока които е указан в правилата до 45 дена след края на кампанията. С една дума до 15.05. Не съм толкова за тениската, но все пак съм си я спечелила.

# 347
  • София
Ха-ха-ха-ха-ха!
Направиха ни на пълни идиотки. От Либрес.

Изпратих перфектни снимки на кодове 6 бр. и 2 бр.касови бележки от Кауфланд с ясно написан артикул
Libresse maxi. И имам стандартния отказ.

Не е достатъчно само да напишем жалби.
Можем ли да искаме обезщетения за гаврата с нас? Не само за купуването на дървените им превръзки, ами и за разправиите със бъгнатия им сайт, за снимането и изпращането на бележки, които те отхвърлят и не признават за достоверни?

# 348
Аз написах писмо на английски (вероятно леко неграмотно, но се разбира за какво иде реч  Simple Smile ) на този сайт, долу в квадратчето за съобщения. https://www.libresse.co.za/en-za/all-about-us/contact-us/

Сега чакам отговор.

# 349
  • Пловдив
Аз па и отказ нямам Rolling Eyes Може даже нищо да не ми отговорят, защото в самите писма със снимки ги насолих два пъти.

# 350
  • при късмета
Петя, ако искаш сложи в скрит текст това, което си написала да го пуснем и ние.

Аз регистрирах в крайна сметка през сайта, не с СМС, заявих награда и още не е одобрена, защото не съм пращала снимки.

Тези, които имате вече съобщения за непризнати снимки, включете го в жалбата.

Аз писах на КЗП колко пари са ме подвели да дам за продукт, купен заради играта, но не разчитам на обезщетение. Първо това щях да искам, но като маркираш онлайн потребление, а не във физически магазин излиза опцията за неравнопоставени условия и използвах нея

# 351
Въпроса ми е към момичетата които са изпращали снимки на касови бележки, на кой имейл ги изпращате? На този който писахме още първия ден ли?

# 352
Петя, ако искаш сложи в скрит текст това, което си написала да го пуснем и ние.
Подкрепям!

# 353
  • при късмета
Въпроса ми е към момичетата които са изпращали снимки на касови бележки, на кой имейл ги изпращате? На този който писахме още първия ден ли?
Като заявиш награда ти изпращат имейл на който в отговор да върнеш снимките

# 354
poems Кой носи билетите?

Не обърнах внимание, че ги получих на служебния адрес.  Embarassed

# 355
Ами, първо писах колко съм възмутена и обидена от администраторите на сайта (и сложих линк) и след това обясних накратко, че трябва да пращаме снимки на касов бон и на пакетчето с кода - въпреки, че изпращаме и двете, те отхвърлят снимките, защото касовият бон бил неясен и не се вижда името на продукта (уточних, че е така в повечето магазини в бг, включително и по-известните като Била). Не знаех, че отхвърлят и бележки, на които се вижда името на продукта (още не бях прочела тук) - ако знаех, щях да пиша и за това - а именно, че просто изпращат откази на всички  Close

# 356
Като заявиш награда ти изпращат имейл на който в отговор да върнеш снимките
Дай го този имейл адрес и там да им пиша

# 357
  • sofia
Някой игра ли в играта на Супрадин витамини с награди ваучери за колела? Има ли спечелили?
Беше само за София.

# 358
  • София
Ама как предчувствах само, че ще има проблем с тая "игра". Нарочно не купих превръзки предварително, няма и да купя нито за играта, нито пък да ги ползвам.  #2gunfire

# 359
  • Варна
Аз такива превръзки си ползвам по принцип, но, ако няма положително развитие на тази ситуация с играта, ще ги сменя. #Cussing out

Писах на централата и аз, мисля, че ако повече хора пишем там, е твърде вероятно да има ефект. Моето оплакване беше, че продуктите с промо етикети са били пуснати в продажба преди обявяването на пълните условия на сайта, при което в промоционалните брошурки изобщо не е имало изискване за снимане и пращане на касов бон. Съответно, сега не мога да си заявя гарантираните награди, защото не пазя касовия бон. Заплаших ги и с горното, че ще спра да ползва продуктите им, ако не разрешат въпроса.

Довечера ще пусна и жалба в КЗК.

Общи условия

Активация на акаунт