Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 892
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 360
Ееее като ви чета и де ядосвам много. Как може да са толкова пр*сти. Тъкмо се чудех дали да взимам, но се отказвам. То бива наглост ама тяхната на нищо не прилича.

# 361
  • при късмета
Момичета, на плика има телефон на вносителя 02 9424400. Предлагам и телефона да им запалим. Все пак те са представители на либрес за страната и те са възложителите на организатора. Негативите от цялата работа те щя отнесат.
Уведомяваме ги, че има пуснати жалби вече към КЗП, заради мълчанието на организатора от началните запитвания и, че сега ще завалят и в централата "хвалебствия". Некоректното обяваване на условията на играта на стикера и в правилата в сайта, и тези които имат проблем с неприети снимки да споменат и него.
Вече звънях, били обедна почивка, щели да ми върнат обаждане

Дайте някакъв текст какво сте писали на централата. Колкото повече хора предприемат едни и същи действия толкова по-голяма е вероятността все от някъде да ни обърнат внимание и да отпадне това условие за бележки. Пък и всички останали бъгове

# 362
Чак аз се ядосах, а за вас не знам. Много са смотани и нагли тези. За какво организират въобще игра, като никой няма право да участва в нея?! ooooh!

# 363
  • София
Аз също имам план за действие.

1. Тъй като им написах възражение, че съм изпратила всички искани от тях снимки (добре фокусирани) и въпреки това съм получила отказ, ще изчакам до утре, да видя дали ще ми отговорят (ама едва ли).

2.Тази измама трябва да получи гласност. Един път, че се чудят какво да измислят, че да възпрепятстват получаването на подаръците и втори път, защото дори при изпълнение на всичките им условия, пак се получава немотивиран отказ.
Затова, пиша до телевизия, изпращам цялата кореспонденция и снимките и искам да бъдат предупредени повече хора за измамата.

3. smile3550 smile3550 им на подаръците и връщам превръзките в Кауфланд.

# 364
Току-що говорих по тел.на номера който писа Ма ко.Не можело от Фортуна да съдействат,трябвало с рекл.агенция,която организира играта #Cussing out

# 365
Рекламната агенция просто не си е свършила работата, явно нищо не разбират, пълни безхаберници.

Като ви чета и мен ме е яд, писала съм само, но не мога да пусна жалба, нямам картончета вече, няма и да купувам.

# 366
Е бритос ме няма. Печеля кафе за цяла година....1 код ли искат? Кой носи? Трябва да се декларира,нали?

# 367
Не е един код, а всичките, които участват за кафе, 5 или 6 бяха не помня.

# 368
  • Варна
Току-що говорих по тел.на номера който писа Ма ко.Не можело от Фортуна да съдействат,трябвало с рекл.агенция,която организира играта #Cussing out

Ето го и техния телефон: +359 2 962 86 29  Mr. Green

# 369
  • Пловдив
Айде да не си измиват ръцете с рекламодателите. Нали някой е трябвало да одобри проекта им, в който липсва да се пази касов бон!

# 370
  • при късмета
Значи няма да ми се обадят предполагам. Как да не могат да съдействат? Нали те плащат на организатора, че да проведе играта. Съответно си имат правомощията на даващия хонорар. Ако искат, негативите така или иначе са за тях

# 371
И аз съм бясна на Либрес и подготвям жалба. Освен, че се наложи да търся бележката в боклука, пратих снимки (вярно бележката е леко смачкана), но всичко се вижда, пише Либрес превр. 20 бр и пак не ми е приета  ooooh!
Жалко, че преди ползвах продуктите ми, вече ми станаха неприятни.

# 372
Ето един примерен текст на английски за който иска да го изпрати на централата (Сигурно граматиката е доста зле - ако някой може, да поправи грешките; смятам, че се разбира достатъчно добре за какво става дума):

Скрит текст:
My name is... and I'm from Bulgaria; I feel very offended from the administrators of the site https://sledvaimechtitesi.bg/. They don't want to send the guaranteed gifts from your promotion "Follow your dreams", because suposedly, the photo of the fiscal bon, that I had to send (together with a photo of the product with promotional code) is not clear and from it it can't be seen, that I've bought the lady pads. This is not true and if you don't take some apropriate actions toward the people who approve the photos, I will boycote your products and I will send a complaint to the Consumer Protection Committee.

Моето име е (попълвате си името) и съм от България; чувствам се много обидена от администраторите на сайта https://sledvaimechtitesi.bg/ . Те не искат да изпратят гарантираните награди от промоцията Следвай мечтите си, защото уж снимката на фискалния бон, която трябваше да пратя, заедно със снимка на продукта с промоционален код, не е ясна и от нея не се вижда, че аз съм закупила дамските превръзки.  Това не е вярно и ако вие не предприемете някакви подходящи действия спрямо хората, които  одобряват снимките, аз ще бойкотирам вашите продукти и ще изпратя жалба до КЗП.

# 373
Значи няма да ми се обадят предполагам. Как да не могат да съдействат? Нали те плащат на организатора, че да проведе играта. Съответно си имат правомощията на даващия хонорар. Ако искат, негативите така или иначе са за тях
Така казах и аз на девойката на телефона,но сравнително любезно ме прекъсна...казах и че доста хора пишат жалби и че спират да са техни клиенти.

# 374
Някой одобрен от Либрес? Ей така, за разнообразие Twisted Evil

Аз нямам отказ, онзиден пратих кодовете с бележките, които ми искаха, но незнам това значи ли че съм одобрена, т.к. нямам и потвърждение.  Thinking
По принцип ползвам тези превръзки, не съм ги купила заради играта и добре, че случайно прочетох тук, че трябват и бележките, иначе щях да съм я изхвърлила на излизане от аптеката сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт