Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 62 - май 2017

• 194 892
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 785
Дадоха ми 8 кода от близалките, видях, че дневните награди са регистрирани, ще се пробвам утре.
Забелязах, че има много повтарящи се имена в печеливши, някои са и с еднаква фамилия, още им се чудя на тези хора, за какво са им 3 гривни да речем. Peace

# 1 786
  • София
Голям номер си направих..купих три бутилки Куиинс за куфар...Първия код ми даде че е регистриран..а другите два по погрешка ги набутах във формичката за флашка и изгоряха...уфф много се ядосах.

Вчера си избрах старателно 3 промоционални сокчета от рафта. Тръгнах към касите и видях, че ги има и студени. Смених ги. Навън отворих първото, свалих му етикета и се оказа, че няма код. Погледнах го отпред и изненада!  Laughing Взела съм старо сокче от хладилника.  Mr. Green

# 1 787
Голям номер си направих..купих три бутилки Куиинс за куфар...Първия код ми даде че е регистриран..а другите два по погрешка ги набутах във формичката за флашка и изгоряха...уфф много се ядосах.

Вчера си избрах старателно 3 промоционални сокчета от рафта. Тръгнах към касите и видях, че ги има и студени. Смених ги. Навън отворих първото, свалих му етикета и се оказа, че няма код. Погледнах го отпред и изненада!  Laughing Взела съм старо сокче от хладилника.  Mr. Green

И аз така се прецаках онзи ден  Mr. Green

# 1 788
  • София
Да се похваля и аз с одеяло от Милка от профила на ММ. Simple Smile
Вчера и аз видях код на Амстел на една спирка, обаче вече сме го отговорили.

# 1 789
  • Пловдив
За тези, които са си взели мострения комплект на Ла рош - знаете ли какъв цвят е фон дьо тенът? Пасна ми идеално и направо смятам да си го купя, но не съм сигурна точно кой е.

# 1 790
  • Под Слънцето
За тези, които са си взели мострения комплект на Ла рош - знаете ли какъв цвят е фон дьо тенът? Пасна ми идеално и направо смятам да си го купя, но не съм сигурна точно кой е.

Пише, че се предлага в 4 вида. Никой , освен теб, не може да знае какво е имало в твоята кутийка Wink

# 1 791
И аз мисля да си взема фон дьо тена, но ще избирам цвета в аптеката - на сашето май не пише номер. Колебая се до сега само защото като сравних цените в интернет, има големи разлики (от порядъка на 10 лв). Но пък в аптеката предлагат 20% отстъпка в момента - това донякъде ще изравни нещата.

# 1 792
Kупих дъвки файв,пишеше на опаковката нещо за предизвикателствата, снимах,обаче не ми дава да пратя на приятел във фейса, пише грешка. Така като не съм изпратила,участвам ли за колнка?

# 1 793
Май да - аз изпратих няколко пъти на един и същи човек и след като изпратя съобщението си остава все същия надпис, няма потвърждение, че участвам. Според мен е важно само снимката да е одобрена от администратор.

# 1 794
  • Nesebar
спечелих чаша орео отдавна не бях печелила днес имам рожден ден и имен ден оставете ми пуфа на милка днес  Grinning

# 1 795
Май да - аз изпратих няколко пъти на един и същи човек и след като изпратя съобщението си остава все същия надпис, няма потвърждение, че участвам. Според мен е важно само снимката да е одобрена от администратор.
Благодаря, сега ще чакам одобрението Simple Smile

# 1 796
  • при късмета
Код за Амстел  DAP 
Колко време могат да се прегръщат морските раци, докато се ухажват?
- Не се ухажват.
- До няколко дни.
- До няколко месеца.

# 1 797
  • Пловдив
Код за Амстел  DAP 
- Не се ухажват.
- До няколко дни.
- До няколко месеца.

До няколко дни Peace

# 1 798
  • при късмета
Мерси, тъкмо изчетох доста за раците и го намерих.
Поне интересни факти се научават покрай играта  Grinning

# 1 799
  • Русе
Код за Амстел  DAP 
- Не се ухажват.
- До няколко дни.
- До няколко месеца.

До няколко дни Peace
Мерсии!! Ех, любов Laughing

Общи условия

Активация на акаунт