Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.05 - 31.05/

• 229 849
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 1 800
  • In transit
здравейте момичета, благодаря за страхотната тема благодарение на нея купих страхотни неща за мен и семейството ми, но имам и много неуцелени размери, които ще пусна в темата за размените.

имам въпрос, в италианския вип някой успял ли е да използва чата на английски, че имам един дефектен артикул и не ми се разправя с мейли?
Едва ли някой ще ти отговори на английски, не им е силен език на италианците.  Mr. Green По скоро си напиши в гугъла какъв ти е проблема, че са ти пратили дефектен продукт и го преведи на италиански. Най-бързо ще стане така и ще те разберат.  Peace

# 1 801
  • София
Здравейте,
имам направена поръчка от италианския ВИП на 30 април 2017г. и стоката още не е пристигнала. Няма tracking number. Писах e-mail (фОрмата в секция "Контакти"). Дали ще ми съдействат предвид, че в края на месеца вече няма да има VIP-ве?

# 1 802
Аз днес имах интересен случай с един младеж на Испанския съпорт чат Simple Smile
Влезнах, за да съобщя за неполучен артикул от поръчка с 5 неща. Разговаряме и му обяснявам на Английски, че не съм получил все още артикула и че всичко останало съм си взел от пощата. Каза ми, няма проблем. Ще ти възстановим разходите.
Преди малко се логвам в пощата и гледам, че ще ми въстановят сумата за останалите 4 артикула, но не и за този за който докладвах.😂😂😂
Бих казал, че комуникация с тях е много забавна. Много са отзивчиви, дори ми е гузно Simple Smile

# 1 803
Аз днес имах интересен случай с един младеж на Испанския съпорт чат Simple Smile
Влезнах, за да съобщя за неполучен артикул от поръчка с 5 неща. Разговаряме и му обяснявам на Английски, че не съм получил все още артикула и че всичко останало съм си взел от пощата. Каза ми, няма проблем. Ще ти възстановим разходите.
Преди малко се логвам в пощата и гледам, че ще ми въстановят сумата за останалите 4 артикула, но не и за този за който докладвах.😂😂😂
Бих казал, че комуникация с тях е много забавна. Много са отзивчиви, дори ми е гузно Simple Smile

Ами включи се пак и им обясни за грешката и няма да ти е гузно  Peace

# 1 804
  • София
здравейте момичета, благодаря за страхотната тема благодарение на нея купих страхотни неща за мен и семейството ми, но имам и много неуцелени размери, които ще пусна в темата за размените.

имам въпрос, в италианския вип някой успял ли е да използва чата на английски, че имам един дефектен артикул и не ми се разправя с мейли?
Не, в чата на английски не отговарят.Директно ти дават имейл, на който да им пишеш и доста бързо отговарят.

# 1 805
Аз давам реплай на поръчката и им пиша какъв е проблемът. Веднага ми отговарят. Не съм имала забавяне на отговор. Много са любезни. Писала съм и на испанци и на италианци на английски.

# 1 806
Моите два пакета в митницата са от поръчка от 30ти април, така че може да проверите дали не са там.

# 1 807
  • In transit
Току що установих нещо интересно. И сами можете да видите откъде ще бъде изпратена пратката ви - Испания, Германия, Англия. Пише го в номера на самата фактура, като я отворите в пдф.
Ето пример как изглежда: EUVINS1-OFS-DE-313500613
Реших да си сваля фактурите преди да са затворили сайта, че не се знае дали ще могат да се видят после през амазонския акаунт, пък то с нашите митници...

# 1 808
# 1 809
  • София
Току що установих нещо интересно. И сами можете да видите откъде ще бъде изпратена пратката ви - Испания, Германия, Англия. Пише го в номера на самата фактура, като я отворите в пдф.
Реших да си сваля фактурите преди да са затворили сайта, че не се знае дали ще могат да се видят после през амазонския акаунт, пък то с нашите митници...
Не е така ,на моите фактури на всички пише DE, но последно едни очила ми дойдоха от Франция, поръчани са в испанкия вип.

# 1 810
Затровените обувки, боти на Cafenoir отговарят ли си на номера или са малко умалени. Аз имам само едни техни едни чехли и не мога да преценя.

# 1 811
Търся си челси боти 40.5-41 или зимни ботуши същия номер, моля за линк, ако някой попадне на такива и не му трябват.

Рокля Спрингфилд малък размер ЕС34 7,49 €

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 13:22 от Saudadе

# 1 812
  • ВАРНА
.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 13:25 от morgana07

# 1 813
Питам тук, защото знам че повече хора ще го прочетат - някой случайно да има излишни и да предлага тези в 37.5 номер - http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01CR4MPIG&cAsin=B0132 … qd_wp_dp&fc=1

# 1 814
  • In transit
Не е така ,на моите фактури на всички пише DE, но последно едни очила ми дойдоха от Франция, поръчани са в испанкия вип.
Не казвам, че съм права, но си разгледах получените поръчки и си отговарят. Забелязах само, че неща, които са дошли от Англия ги пише също с ДЕ. Явно там е централата за страните, които нямат байвип, но има амазон.

Общи условия

Активация на акаунт