Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.05 - 31.05/

• 229 845
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 1 815
Питам тук, защото знам че повече хора ще го прочетат - някой случайно да има излишни и да предлага тези в 37.5 номер - http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01CR4MPIG&cAsin=B0132 … qd_wp_dp&fc=1
Аз пък 38,5 бих искала, може и от цяло черните, но не на 120 лв както видах да ги предлагат

# 1 816
# 1 817
Аз също съм с неполучена поръчка от испанците от 25.04. Писах им на тях, нищо не можаха да ми отговорят за статуса. Казаха, че ще ми върнат парите. От пощата нямам никакво известие, да не говорим за митница... Rolling Eyes не мога да разбера какво се случва.

# 1 818
Какво се случва ли?
Работниците на нашите БГ Пощи, започнаха да се обзавеждат с намалени стоки от BuyVip Wink
Аз друго обяснение нямам. След 2 затрито пратки, едната на стойност 130е, вече смених адреса за получаване с друга Пощенската станция..... С надеждата, че там работят по съвестни служители.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 15:31 от hanavi

# 1 819
# 1 820
  • София
И аз имам затрита пратка... дано да няма липсващи повече... всеки си поръчна това което му трябва и като не го получи е супер неприятно..то випа връща парите....ама не можеш да си купиш същото на тази цена  Sad

# 1 821
Аз моите часовници на Michael Kors от края на февруари така и не ги получих  Cry Ходих всеки ден до пощата,то такъв мерак ми беше.Накрая си ми върнаха парите,но аз не мога да си ги прежаля.Никога не съм имала загубена пратка в нашия клон,но ако видя там някоя леля с такъв часовник ще й откъсна ръката  Mr. Green Joy hahaha

# 1 822
  • София
Моята липсваща прятка е с много яка кожена дамска чанта...и аз оглеждам чантите на лелките в пощенсщия клон от тогава... Joy Joy

# 1 823
Моята липсваща прятка е с много яка кожена дамска чанта...и аз оглеждам чантите на лелките в пощенсщия клон от тогава... Joy Joy

Е, нали не мислите, че някой ще се изтъпани там с подобна "придобивка"? Wink   не ми се вярва .. Thinking
На мен ми бяха записали веднъж пратката под чуждо име в бакалския тефтер и добре, че една от тях се досети, че ми била видяла името върху един от пакетите ... иначе някакъв Ангел може би щеше да зарадва жена си.   
За мен е неразгадаема мистерия защо като пращат известие не записват и номера на пратката върху него - само три цифри повече са само, а ще спести страшно много време за търсене ... и ще направи излишни 2-3 пощенски служители може би. Вероятно затова не го правят - отделно пък може да се вкарват в  имената в компютър и ще става още по-лесно, но друго си е като виснеш на една опашка от десет човека и лелята да почне да гледа лошо, да се нерви и да обяснява на всеки колко ѝ е трудно и тежко, а е сама и не може да свърши всичко ... мдаа.

# 1 824
Хм, тъкмо след чат влизам... Вече трета поръчка пропада някъде- едната с два чифта Тимбърленд и два чифта дънки Мейсън скоч, а другите две- с Пепе-та, на тях толкова не държах, но за първата ми стана криво. Как разбирате, че някоя от поръчките е на/в митница, ако нямате уведомително писмо евентуално?

# 1 825
# 1 826
# 1 827
# 1 828
Аз чакам два панталона от италианците със срок на доставка преди седмица, дано не са хванали крачка, че бяха много изгодни  Crossing Arms

# 1 829

Общи условия

Активация на акаунт