Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 278
  • 769
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро!
Аз да кажа за прополиса, прави се разтвор от 5 мл. физиологичен разтвор и 5 капки прополис. Може да се капе в носа без ограничения, много е ефикасно. Малко люти но не е повече от които и да е капки за нос. Аз съм го пробвала първо на себе си и после на децата, няма грешка.

Аз също да се похваля от днес  влизам в режим и се надявам да има ефект. Да видя заветната 6-ца на кантара.
Хубав ден на всички.

# 766
  • Бургас
Добро утро!
Това с прополиса не го знаех. Записвам си го за всеки случай.
Искам пак да е неделя и да почивам,но уви,на работа съм.

# 767
  • София
Весела, благодаря за обяснението. И аз точно вчера се зачудих как се слага прополисовата тинктура в носа, защото е алкохолна, при това с доста висок процент на спирта в нея. Така като се разрежда ми звучи по-нормално. По принцип знам, че може да е и на водна основа, обаче по магазините не съм срещала такава, само на спиртна основа. Може би някои хора могат да си правят домашна без спирт и тогава вече няма да има проблем да се капе директно в носа.

Добро утро! Днес май ще е мрачно, а така ми се ходи на разходка ...

# 768
  • на Мелмак
Добро утро ,
Прополис съм правила в къщи , но тинктура се прави само със спирт.
После за нос - се разрежда, аз съм слагала в млякото на децата по 3-4к. май беше.
Какво беше това моето спане - незнам , събудих се в 2 от сънища, въртях се, заспах към 5.30, сега пак се събудих  Rolling Eyes

# 769

Общи условия

Активация на акаунт