Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 242
  • 769
  •   1
Отговори
  • Ямбол
Честит Ден на труда!
Ще почивате ли днес или ще се трудите?

Готварската книга на "Искам да кажа..."  chef

# 1
Благодаря за темата! Ще пътувам, което за мен не е почивка,  но не е и работа,  така че съм доволна. Напоследък обаче събрах умора, за която ми трябва сериозна почивка.

# 2
Добро утро!

Съни, и аз така обикалях Трявна да търся кафе в 7 сутринта в неделя  Laughing

Ще работя Simple Smile Не се оплаквам, ще си свърша важни неща без клиенти да ми прекъсват мисловния процес  Mr. Green

# 3
Аз най-зле бях в Лондон,  обикаляйки улиците за кафе само с бездомните. Накрая намерих някаква млечна напитка с кафе, колкото да залъжа сетивата. Мъжете ми обаче още спят, няма да тропам да излизам.

# 4
Ела в Австралия. Тук всичко работи от 6 сутринта Simple Smile.

В интерес на истината в Лондон не съм имала подобен проблем, а и дори в Италия.

# 5
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!
Днес имаме семеен празник - годишнина от сватбата. Grinning ММ е на работа, но за довечера сме организирали излизане  с големия син и приятели и така ще зачетем деня. За съжаление, малкия син е в друг град  и няма да е с нас. Живот и здраве, догодина ще е кръгла годишнина, та ще трябва по-сериозна организация, но има време.
Хубав почивен ден на всички, а пък който е на работа - спорна да му е! bouquet

# 6
Буболина, честита годишнина! Още много дълги години да се обичате и да сте заедно!

# 7
Честита годишнина.
Даун, около хотела нямаше отворено кафене,  а ме беше страх сама да се отдалечавам. След 7 всичко си отвори,  аз обаче си бях взела първата доза  Grinning

# 8
Честита годишнина бобулина.

Ние миналата година така обикаляхме София за банички. Можеш да си купиш всичко, като се започне от от писа и се мине през дюнер....а и да те мъчи часовата смяна.

# 9
Честита годишнина.
Даун, около хотела нямаше отворено кафене,  а ме беше страх сама да се отдалечавам. След 7 всичко си отвори,  аз обаче си бях взела първата доза  Grinning

Съни, много е хубаво рано сутрин, когато няма много хора. Не е страшно. Това са ми едни от най-хубавите часове, когато пътувам  Hug.

# 10
  • на Мелмак
Добро утро,
Наспах се, пия кафето, много ми е хубаво, днес имам доста работа, но ми е усмихнато. Имам си нова маса и столове в кухнята - много добре се получи, сега остана и полилеите да сменя.
Още два стола ще трябва да поръчам и един малък гардероб, измисли къде да скрия, ММ каза - ама точно днес ли?

# 11
  • Бургас
Добро утро!
Ще почивам. Семейно ще ходим на центъра. Вчера бяхме в морската, но е ужас. Пълно е с хора, тичащи деца, велосипедисти.
Цвети е в някакъв любопитен период и спира хората по улиците, за да ги пита как се казват и къде отиват. Ако тръгне разговора тя ги уведомява на коя дата са и избили пъпките , кога на сестра и. Върха беше, когато комшийката от долу и каза, че се казва като мен и тя с тон и каза : "ААА не! Не може! Така се казва само мама!"
Буболина , честита годишнина!

# 12
Честит празник! bouquet

Честита годишнина на Буболина!

Започва най- любимият ми месец от годината, когато всичко е пъстро, свежо и с очакване за вълнуващо лято!
Като дете много обичах манифестациите.Сега пак има за 24 май, но доста вяла.

Днес няма да работя, ще си мързелувам по случай деня на труда.Вчера разчиствах стари неща, изхвърлих обувки, които не ставаха за носене.Правих кюфтета, защото ми се доядоха от една тема, в която не съм писала, но четох.Занимавах се с детето малко с английски.Днес-мързел.

Имам и да се похваля с нещо- вчера мъжът ми беше на селската къща и каза, че всички дръвчета са се хванали.За съжаление, хризантемите са измръзнали, но за дръвчетата много се радвам.

# 13
Буболина, честита годишнина!
Сутринта ще ходим на мол по работа, а следобед - на гости на една българка.

# 14
  • До морето
Добро утро! Аз стартирах деня с филма за Стив Джобс, че снощи ми се доспа и не успях да го догледам. Сега правя кускус и пия чай.
Съни, за такива цели винаги държа пакетче 3в1 в чантата, по хотелите обикновено има термокани в стаите и става за залъгване докато домочадието спи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт