Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 244
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
В Лондон само в един хотел съм била, с плочки си беше. Не си предствям баня с мокет, и в толалетната ли имат Sick Моя братовчедка от години живее там, разкарала ми е бая гадни неща свързани с хигиената на англичаните. В началото работеше в куриерска фирма и ходеше по домовете за пратки. Дворовете били идеално окосени, подържани, а вътре ужас.

Мокетите доста често са от-до. Имат душ кабини и не се мокри много, но дори само от мокри копитца и постоянната влага си е завъдник на мухъл.

Англичаните, Ирландците и всякакви други са си като нас. Има мърляви, има и маниаци. И ние имаме някои странности, като да се хвърля тоалетна хартия в кош  Tired. Разбирам го, когато са били на яма преди 40 години и не е имало химикали, ама и до днес се практикува без особено логична причина.

# 31
Мокетите и мивките с две кранчета ги свързвам с едно време. Като ученичка още имахме, голям кеф беше като го махнахме мокета при един ремонт. Не бих сложила никъде такова чудо, най-малко пък в банята.
В Англия не съм била, само съм чувала от познати били там доста лоши неща за хигиената на англичаните.. а бих посетила Лондон.

# 32
Мокетите и мивките с две кранчета ги свързвам с едно време. Като ученичка още имахме, голям кеф беше като го махнахме мокета при един ремонт. Не бих сложила никъде такова чудо, най-малко пък в банята.
В Англия не съм била, само съм чувала от познати били там доста лоши неща за хигиената на англичаните.. а бих посетила Лондон.

Лондон е много любим и хубав град, а както казах англичаните са доста повече като население от нас и има всякакви. По-небрежни са, както в обличането, така и в домакинството, но не всички са мърляви.

# 33
Но да стана в 4-5 ми звучи плашещо.

И на мен плашещо ми звучеше, но като знаеш, че навън вече има много хора, не е страшно. Но преди да го проумея и на мен ми беше невъзможно за приемане, че трябва например да стана в 4 за да закарам някого на летището. Аз цял живот съм живяла на място, където ако изляза толкова рано на улицата, ще видя само хора които отиват да си допиват в Хепито или Гюрлата, нали, съответно винаги ми е било противоестествено да излизам в такъв час. 

# 34
Хора тая английска сол е много гадна, а няма как да я пропусна, че е част от процеса.
Англичаните са всякакви наистина, има чисти и мърляви, това с мокета е било модерно явно и почти навсякъде го има.

# 35
Но да стана в 4-5 ми звучи плашещо.

И на мен плашещо ми звучеше, но като знаеш, че навън вече има много хора, не е страшно. Но преди да го проумея и на мен ми беше невъзможно за приемане, че трябва например да стана в 4 за да закарам някого на летището. Аз цял живот съм живяла на място, където ако изляза толкова рано на улицата, ще видя само хора които отиват да си допиват в Хепито или Гюрлата, нали, съответно винаги ми е било противоестествено да излизам в такъв час. 

Догодина искам в Гюрлата да отида пък  Crossing Arms.
Тук животът започва към 4 сутринта, а в БГ веднъж по погрешка се замъкнах в 3 на спирката и се усетих именно, поради липсата на какъвто и да е живот Simple Smile.

# 36
Добро утро! За мен денят е работен, но се надявам да си го съкратя малко Laughing За англичаните и аз съм чувала куп истории относно лошата им хигиена.Имам познати с фирми за почистване там и всички разказват едно и също- купища мръсни чинии и дрехи въргалящи се по пода из цялата къща и подобни Sick А тук домакините чистят дори преди чистачката, че да не се изложат.Simple Smile

# 37
Добро утро! Благодаря за темата! Ще мързелувам цял ден.

# 38
  • В един копнеж!
Няма да се мръдна днес да свърша ни-що! Мисля цял ден да крепя леглото с книжка и интернет.

# 39
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!

Лили, много хубави лалета Simple Smile

Днес ми е почивен ден, мисля да поградинарствам, а на обед да си направим барбекю на двора, а след това да се разходим по чукарите ако имаме сили Simple Smile

В какъвто и хотел да сме ходили винаги си нося бързоварче и разтворимо кафе, защото точно на почивка ставам рано, а моите хора са поспаливи и бааавни сутрин:-)

# 40
Добро утро.
Денят ми започна с поста на Куркума. Номер едно е!  Blush
Днес повлияна от форумните кюфтета най вероятно и аз ще ги правя. Иначе пак мързел, защото времето не позволява забавления на открито, а си нямаме мол.
Честита годишнина на Буболина. Пожелавам много още такива. И весело изкарване.
Дадка,  Hug
Съни, къде почивате?

# 41

В какъвто и хотел да сме ходили винаги си нося бързоварче и разтворимо кафе
И аз съм така.Даже като приготвям багажа,това е първото което слагам.Мислех,че само аз съм такова куку,дето си носи кафето с него  Crazy .

# 42
Здравейте, благодаря за темата  bouquet

При нас май пристигна с дъжд и студ. Извадих пак дебелото яке.
Хубавото е, че го дават само за днес така, от утре трябва да се оправи  Laughing

# 43
  • На брега на реката
Благодаря ви момичета,
Бъдете здрави и щастливи.  Heart Eyes

# 44
  • София
При нас май пристигна с дъжд и студ. Извадих пак дебелото яке.
Хубавото е, че го дават само за днес така, от утре трябва да се оправи  Laughing

Ние пък (в София) изпратихме април с дъжд и студ, а днес ще има слънчице и няколко градуса отгоре.

Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт