Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 291
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!

Почивам днес, утре отново на тръстиката. Но си починах тези дни. Не че бях кой знае колко уморена, но работата ми си е натоварваща все пак. Като си изпия кафето ще ходя да пазарувам, после ще си оправям маникюра и педикюра.
Мрачен и студен беше уикенда, дано грейне малко слънце.

# 16
Добро утро!
Честита годишнина на Бобулина  bouquet !
Днес се отдавам на заслужена почивка.

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 08:39 от Renko

# 17
Ела в Австралия. Тук всичко работи от 6 сутринта Simple Smile.

Тук от 5. В 5-30 вече има големи задръствания. Малко са луди и сън не ги лови. Flutter

А добро утро! Станах за работа, а то било почивен ден. Да им се на почивките, пак трябва багажи да прибирам!

Не обичам бани, свързани със спалня и такива, които нямат голям прозорец. Банята с естествена светлина е наслада, а завряните из гънките на клаустрофобична архитектура ми мязат на пункт за почистване. Не на хора, ами на някакви детайли магнезиеви.

Много са удобни баните, свързани със спални, но при условие, че има и поне още една, която да не е свързана с ничия спалня. За прозорците подкрепям. Не разбирам мотивацията на българските архитекти да правят бани приличащи на килери. Но има и много по-зле от тях, например английските.  ooooh!

За морската във Варна ли говорите? Как ми се ходи да го видя този ужас...  Heart Eyes

# 18
Мога ли да помоля и аз за Мафията на майките в ебъп. Алечка ми я беше пратила във уърлд, но занина с лаптопа, а и искам да си я кача на четеца.

И аз харесвам банята да е свързана със спалнята, когато и друга за навлеци като деца Simple Smile.  Не харесвам и без прозорци, но в панелките няма как.

В Англия ме потриса, че при влагата там, все още държат да имат мокет в банята.

# 19
Добро утро, ще чистя аз, сега се настройвам. Два дни полежахме, сега да оправим кочинката. Довечера сме на барбекю с приятели, дано времето е хубаво.
Честита годишнина на Бобулина!

Много искам баня в спалнята, само моя! За жалост все още не се строи така.

# 20
Баня в спалнята звучи чудесно. Но да има и отделна, за всеки случай.

Ако ми започва в 6 работният ден ще се гръмна. Не знам колко бих издържала. Това трябва да стана поне час по-рано. Да имам време за душ, кафе, закуска, лек грим..може и по-рано, зависи колко е далече работата. Но като нямаш избор.. Confused

Много обичам барбекю. Жаки, да си хапнеш хубаво и за мен. Grinning

# 21
Ако ми започва в 6 работният ден ще се гръмна. Не знам колко бих издържала. Това трябва да стана поне час по-рано. Да имам време за душ, кафе, закуска, лек грим..може и по-рано, зависи колко е далече работата. Но като нямаш избор.. Confused

Аз вече предпочитам да започвам в 6 вместо в 8. Имам доста познати, които започват в 6 и свършват работа в 2. След това имат дето се казва още един цял ден свободен, а и трафикът по него време не е като по-късния. Като почват в 6 обикновено не им режат обедните почивки от работното време. Аз свършвам в 5 следобед, докато се замъкна през задръстванията, то станало вечер. И без това свикнах да ставам рано, което до неотдавна нямаше начин да повярвам, че може да се случи. Явно и това е навик.

# 22

Аз вече предпочитам да започвам в 6 вместо в 8. Имам доста познати, които започват в 6 и свършват работа в 2. След това имат дето се казва още един цял ден свободен, а и трафикът по него време не е като по-късния. Като почват в 6 обикновено не им режат обедните почивки от работното време. Аз свършвам в 5 следобед, докато се замъкна през задръстванията, то станало вечер. И без това свикнах да ставам рано, което до неотдавна нямаше начин да повярвам, че може да се случи. Явно и това е навик.

И аз се промених. От поспалана станах чучулига и не мога да си представя да не съм станала в 6. Понякога през почивните дни се излежавам, но почти винаги съм се събудила рано. Не ме кефи и да стоя в офиса след 4, ако няма драма.

# 23
Добро утро на всички,

аз започвам днес гладуване, стискайте ми палци да не се изкушавам от разни манджи.
Даун това с мокета в баните в Англия ми беше културен шок като отидох, няма такава гадост. Също и мивките с две кранчета за топла и студена вода.
Куркума, страхотно пишеш. Възхищавам се на хора, които така умеят да използват думите.

# 24
Със сигурност придобиваш навик. Освен това има хора, които по принцип си стават рано и за тях не е проблем. Аз не че спя до късно- до към 9 някъде или в краен случай 10. Зависи кога съм легнала. Но да стана в 4-5 ми звучи плашещо. Иначе е добре, че после ти остава доста свободно време и можеш да вършиш и друга работа. Пък да избегнеш задръстванията си е определено голям плюс. Ще спестиш и нерви и време.

# 25
Честита годишнина Бобулина!
Като гледам какво е мрачно навън хич не ми се разхожда на мен.
В събота ходихме във Варна на Карнавал на маските и карнавални костюми, май нещо такова беше.
Тръгнахме по къс ръкав, горещо при нас, отиваме там студ, вятър, хората с якета! Измръзнахме подобаващо, та днес ще си седим на топло.

# 26
Даун това с мокета в баните в Англия ми беше културен шок като отидох, няма такава гадост. Също и мивките с две кранчета за топла и студена вода.

То само това да е. Много им е лош стандартът за жилища.

# 27
Добро утро на всички,

аз започвам днес гладуване, стискайте ми палци да не се изкушавам от разни манджи.
Куркума, страхотно пишеш. Възхищавам се на хора, които така умеят да използват думите.

Мивките са ми забавни, ама мокетите  Tired. И тук е популярно, ако не в банята, то на всякъде другаде да е заслано с мокет. Като купихме къщата, беше чисто нов и едвам изчаках година, за да го изрина, че беше някак кофти да махнеш напълно нов.

# 28
В Лондон само в един хотел съм била, с плочки си беше. Не си предствям баня с мокет, и в тоалетната ли имат Sick Моя братовчедка от години живее там, разкарала ми е бая гадни неща свързани с хигиената на англичаните. В началото работеше в куриерска фирма и ходеше по домовете за пратки. Дворовете били идеално окосени, подържани, а вътре ужас.

# 29
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро и честит празник!
Благодаря за темата Лиляна  bouquet Лалетата са много красиви.
Днес ще почивам.За последно.От утре възобновявам дейността си по отварянето на новия магазин.После разработване което ще рече,че ще съм по цял ден на работа за неопределен период от време.
Буболина честита годишнинина  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт