Искам да кажа ... (120)_01.05-07.05

• 67 279
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Честити да са имениците на Сбъдваща и Сесили! Да им е честито името! И други ако има, да са честити и те!

# 136
Честит празник на всички празнуващи bouquet
Сандо, такава сметана не съм виждала досега newsm78

# 137
Честити именници на който си има, да са ви здрави и благословени!

Чек, Сицилия много искаме, за Малта не съм мислила, но започнах:) Онзи ден се върна от там  моя дружка, бяха на някакъв фестивал за песни с децата, много и е хресало. До вас изобщо не намирам изгодни билети. А баш сега не искам да се впускам в харчове, и без това съм похарчила всичко налично до края на годината...бяхме определили един бюджет, замина по дяволите, сега  преизчислявам уж и пестя:)
Вчера поразгледах за Брюксел, то хубаво самолета евтин, ама там шатъл от и до летището, по скъп от полета:) Къмто 40€ на човек:) Харесах и едно малко хотелче там на централно място-140€, а си е бая семпличко:) Та Брюксел не е вариант за нас сега. Ще отидем със сигурност, но по натам, нека се освестим
от имотните саги:)

# 138
Добро утро!
Благодаря за поздравите  Mr. Green Честити да са и другите именици и рожденика на Сбъдваща.
Скрит текст:
И малко снимки

# 139
Добро утро
Честити да са всички именници.
Много странно ми се отразява факта ,че приключих работа вчера Simple Smile тъкмо си викам ще си поспя до 8.30 и ще се оправя набързо преди университета и се оцъклих в 6.45 Simple Smile
Но се чувствам свежа ,не мога и да повярвам ,че довечера няма да търча от университета към работа Simple Smile

Отивам да си допия кафето

# 140
Жаки, ако решите за Брюксел, поне 3дни си предвиди.
Транспорт всякакъв има от летището до централната част, автобус на 6Е билета, влак на 8.80Е билета, метро на 2.20Е. Стигат за 10-30мин до центъра.
Вече зависи къде изберете хотел де, моят беше на 2мин от спирката на метро, влак.
Можеш да погледнеш и в airbnb.com за някои апартамент, но едва ли ще излезе много по-евтино.

# 141
  • Бургас
Добро утро!
Честити да са всички именници!
Имам нужда от кафе,много и силно кафе....и от скандинавско криминале 😉

# 142
Добро утро!

Жаки, ние пътувахме с Fibco от летището в Брюлсел. Не намирам сега билета, но не беше повече от 7-8 евро на човек, мисля. Лесно е за ориентиране, има табелки. Но.. Брюксел?!
Идете някаде на красиво, Италия е винаги моя фаворит!!!  Heart Eyes Паста, пица, красота, вино..
Ние с една колежка искаме по женски да отидем някаде за 24 май. И всъщност обмисляме дали да е Бари ( и съответно градчетата наоколо - Алберобело,Матера и  т.н) или да отидем в Малта.
Иска  ми се Малта, но не знам как е транспорта там, дали е организиран добре и ще можем ли да видим острова спокойно?

Та така, размисли и страсти от рано сутрин..

# 143
Ох, успях, записвам се  Crazy
Обаче всичко изчетох. Да са живи и здрави Явор и всички именици  Heart Eyes

След почивка винаги си почивам на работа  Mr. Green

# 144
  • Germany
Честит празник на всички именици! И голямото ми момче празнува днес Simple Smile
Жаки, и аз бих избрала Италия  Peace Брюксел по това време може да бъде доста дъждовен...

# 145
Брюксел отпада. Най- добре е да си седна четирибуквието и никъде да не ходя:) Ще помисля още малко, чета пътепис за Неапол, има какво да се види, вика ме, вика! Simple Smile)))

# 146
  • София
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!

# 147
  • София
Е супер жив и здрав малкият Явор,страхотно име.
Не работя по празници почивам си,такава ми е работата. Laughing

# 148
Ха, Мони, наистина ли? Те май бяха и набори с нашия Борис, или бъркам?

# 149
Да са ви живи и здрави именниците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт