Любители на кучета - 72

• 56 771
  • 753
  •   2
Отговори
# 150
  • Sofia

fani34, разкошен е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Какво голямо малко момче е само Heart

# 151
  • София
Много е красив.  Heart Eyes Heart Eyes

# 152
fani34 вижда се снимката. Разкошен е този Майки!  Heart Eyes

А пък моето говедце се овъргаля в развалена риба.  Mr. Green Почти няма ден дето да не намери някоя смрад като за него. С този темп и шампоана ще върви бързо като кислородната вода.  Joy

# 153
  • София
Моята оня ден си хапна едно стъкло, даже го схруска, дадох и кислородна, но така и не повърна.  ooooh!

# 154
Малко и е дошла водата. На Макс, 40 кг му действат 20-22 мл. По принцип смело давам 15 мл наведнъж и после по 2 мл докато не дойдат позивите. Ако друг път ти се наложи започни с 10 мл и давай на следващите дозички по 2 мл за да видиш точно колко ще и трябват. По принцип повръщат всичко, което е в стомаха и после нямат повече позиви.

# 155
  • София
Беше ме страх да не я отровя.

# 156
  • Sofia
А как успявате да им я налеете водата в гърлата? newsm78 Да си знам,ако ми се наложи... Rolling Eyes

# 157
  • София
Един отваря, друг сипва. При нас беше така Wink

# 158
  • Sofia
Един отваря, друг сипва. При нас беше така Wink

Joy Joy

Малееее, моя звяр няма да се даде без бой  Mr. Green Mr. Green

# 159
  • под тепетата
Взимаш спринцовка от аптеката, като си сам е по-лесно с нея.
 Прекрасен Майки  Hug

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 05:27 от bilqna_69

# 160
Понеже мй имам най-голям опит с кислородната вода да си кажа и как му давам - със спринцовка, като изтисквам на малки дози отстрани на устата (до кътниците) и кучето преглъща без проблем. Дори с всяко следващо даване той сам си го пие без да се налага да го държа.  Mr. Green Ако ви се наложи започнете с малки дози и през 1 мл, изчаквате 2-3 мин и ако няма повръщане, отново малка доза и пак изчаквате. А пък и винаги може да попите ветеринар по телефона от каква доза да започнете и колко е максимума, който може да дадете.

# 161
При моя 26 кг младеж,лекарят каза 20 мл,изчаквам ( не помня колко,може би няколко минути) ,ако не повърне повтярам 20 мл и повече не давам,за да не изгоря лигавицата.До сега не съм давала.

Леко се депресирах,като видях Майки колко е послушен,успокоява ме,че има и други вироглави в темата  Laughing

# 162
Трапезица по добре действай по моя метод. 40 мл са много дори и за Макс, който е 40 кг. Моите ветеринари ми казаха на времето да почна с 8 мл и леко по леко докато повърне, а тогава е бил вече към 27 кг и помня че му подействаха 13 или 15 мл.

# 163
Благодаря,дано не ми се налага,ще карам по-леко ако трябва  bouquet

# 164
  • Пловдив
Баня във вторник

Общи условия

Активация на акаунт