Любители на кучета - 72

• 58 262
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • sf
Орхидея, гуш! Какво се случи ако ти се говори?
Вчера моя го настъпих по лапата, така жално изквича, ама все се вре в краката. А като си легнем, не знам такова малко куче как успява да заеме толкова голямо място в леглото  Joy

# 496
  • Euskal Herria
Нашият не вие, като е сам. Напротив, ни гък, ни мък се чува. Спотайва се в спалнята, даже в началото направо отдолу се навираше и си траеше, докато не разбере кой е влязъл в апартамента. Обаче у нас ли сме, леле-мале, а, е минал някой по стълбите, моментално почва да лае като полудял. Ни шъткане чува, ни нищо. Ако благоволи да спре с лая, почва едно подкашляне, един вид "Ми, пазач съм, кво".
Досега е скимтял и е виел само когато сме си били в България. Наложи се да изляза, той остана у дома. И после щерката си умря да се хили, че и клип направили: легнал на прага на входната врата, съсредоточено загледан, после почнал да вие. Хич и не признава останалите, щом мен ме няма, значи никой няма.

Много хубави снимки, напълниха ми душата. И се посмях с историите на любимците ви.

# 497
Избягал от двора на баща ми, тръгнал да лае по колата на негов приятел. Човекъ не можал да спре...

Няма виновни, но ми е много тъжно.

Шостаквич винаги ще си остане в сърцето ми като най-милото, скъпо и любвеобилно кученце.

Беше много жизнен и е права Sivi, че имаше страшно сладка муцунка и лъскава козинка...

След време като съм готова за друго ще ви го покажа и как тепърва минаваме с него през обучения, приучаванки и т.н. Simple Smile

# 498
.......... Чудно ми е, че Макс все още не се скубе, а друг път по това време вече събирам торбите с пух .......

Ееее, bilqna_69, сега хич няма да си кривя душата, люта завист ме обзе! Wink Рекс, като се е заскубал, ама точно торби събирам и сякаш няма никакво намерение да спира. Колко нещо изресвам, отде се взе толкова козина...... ooooh! И на охлаждащата вече не мога да полегна, окосмачи я и нея.  Simple Smile

Sivi, снимките на Макс направо ме размазаха, как хууубаво си спинка момчето на люлката! Heart Eyes bouquet

donsita, и аз съм скачала върху моите, най-често като съм на мивката, отстъпя и изквичи. Само дето предишното ми кОли веднага ме защипваше за глезена (без да стиска яко, де), а Рекси, миличкият, само отскача и ме гледа виновно, като че ли той е направил белята. Затова, като съм на гости на хора с малко куче, умирам от ужас да не му направя нещо и все се чудя как се опазват тия малки и крехки създания.

Чета за оставането насаме вкъщи, не съм го имала тоя проблем, някак най-естествено си излизахме и с предното, и сега с Рекс, няма реакция ни от куче, ни от комшии. Може би си е до животинката и нейната чувствителност, знам ли..... newsm78 В съседния вход имаше един мъник, като останеше сам, по цял ден виеше. Махнаха го, не знам къде го дянаха, но не излизат вече на разходки, а и не се чува.

DivaOrhideq, сърцето ми се сви и топка ми се събра в гърлото........даже не знам какво да кажа/напиша, няма да те успокоя. Уф, и на мен ми се въртят черни мисли все по-често, особено, като нещо му стане не добре или му се вгледам за нещо, после си казвам, не, ще си живее с мен тук и това е. Той пък някак сам ми дава надежди, след като нещо е умърлушен, или вял на разходка, после пък тича и скача като едно време, какъвто си е. Не знам, много е тежко, защо толкова малко им е отредено да живеят?

# 499
  • Пловдив
DivaOrhideq напълно те разбирам  Hug и ти съчувствам  Hug  Миналата година загубих безвъзвратно прекрасната ми Тайра ,мопсчето от профила ми  CryБеше само на 4 години  Cry  Веднага си взех ново мопсче,но Тайра ще остане голямата ми любов  Hug

# 500
Хубаво е да имате време да им се порадвате. Аз загубих Шошко едва на 2 години и 2 месеца...

Иначе да кажа по темата, че го бях научила да не скимти като ме няма вкъщи. Сизър Милан има какво да ни научи - всичко, което съм пробвала от неговите съвети е проработило.

# 501
....

Иначе да кажа по темата, че го бях научила да не скимти като ме няма вкъщи. Сизър Милан има какво да ни научи - всичко, което съм пробвала от неговите съвети е проработило.
Ако е удобно,може ли да споделиш някой трик?

# 502
  • Пловдив
Ако някой е намерил хубава постелка на сносна цена да сподели линк, моля, че в Алито са попадам на някакви бомбастични цифри и не мога да разбера начинът им на работа  Embarassed та ще помоля за обяснение

# 503
  • Mediterraneo
....

Ако е удобно,може ли да споделиш някой трик?

И на мен ще ми е интересно.

# 504
  • София
Десиссслава тази, която аз купих, в Емаг е на 18 лв.
Тази, които момичетата харесаха, реших че ще ни е плитичка, диването обича да се върти и премята.

Аз съм недоволна от капките запротив бълхи, дето ни ги сложиха при ветеринаря.
Нещо не действат, а не съм къпала ни преди, ни след.
Две седмици и завъдихме
Ще взимам пак, ма то с едно куче и четири котки...
Адвантикс
Дали предлагат някъде отстъпки за групово обезпаразитяване?

# 505
  • София
possessed съмнявам се малко за групово обезпаразитяване Wink
За котките Advantix е токсичен.
С какво капахте предния път?

# 506
  • София
Куча вече втора година е с Форесто и да чукна на дърво, но няма пукната буба Wink Единственото, което не харесвам на тази каишка е цената й #Crazy #Crazy Ама ги давам един път годишно тия пари и забравям притесненията. Бяхме взимали една друга (забравих й името Rolling Eyes) и пак бяхме доволни, но много миришеше и приятеля не му понасяше.  ooooh! Тя беше на по-нормална цена Rolling Eyes

# 507
possessed преди да слагаш друг обезпаразитяващ препарат изчакай да мине действието на този, дори и да има пропуск в защитата. Аз преди ползвах само Адвантикс и бях доволна, но тази година реших да спестя малко парички като взема каишка Форесто. За сега вече два месеца с каишката никакви пропуски. Веднъж един кърлеж се беше забил и след около час-два докато се чудех кой и как да го извади той сам беше паднал, като това беше след разходка в гората, където имаше страшно много кърлежи, иначе при обичайните обиколки из нивите и в града не намирам никакви гадинки по кучето.

# 508
  • У Диспансера ...♥♥♥
И ние сме на Адвантикс, никакви проблеми засега няма  Peace

# 509
Каишките на Форесто са най-доброто решение, само не трябва да ги вали дъжд. По-късно ще ви напиша как научих Шошко да стои сам за часове, без да издава и звук...че съм в движение в момента.

Общи условия

Активация на акаунт