Любители на кучета - 72

• 58 293
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • sf
Честит рожден ден на Страхо! Много да ви радва дъъълги години!
В петък сложиха трета ваксина на Нейо. След две седмици ще излиза Simple Smile
Продължава да пишка и ака , където си иска това диване, пф. И все така става рано по нощите, няма наспиване  Joy

# 361
Честит Рожден Ден на Страхчо! Да е здрав и игрив!
Дорис, радвам се, че всичко при вас се подобрява.

# 362
Здравейте,
 Hug

Дневен отчет - търчи и прави бели. Очичките му още не са съвсем на здраво кученце.
Постоянно търси нещо да гризе!! Не мога да го спася от него самия.

Изпражненията са още доста меки. Оформени са, но меки. Беше си изцапал дупето и качил на леглото  Blush Сега пера ... много неща и дамаски.
Моля за съвет, нормално ли е още да са меки? Или пък от пастетчето са така?
Давам оастета за кученца с диария + варен ориз /не му харесват/
А! И не пие вода. Давам със спринцовка, че ме е страх дали приема достатъчно.

# 363
  • София
Дорис, спокойно, не бързай, ще се оправи.
Прането е ясно.

Ай, чудна торта на Страхо! ЧРД, да е жив и здрав!

# 364
the Дорис, ако не даваш пробиотик е нормално изпражненията да са по- меки (не диария, а оформени, но по- меки). При нас от пробиотика на сашета, на Lintbells малката беше с доста твърди изпражнения, когато хапваше консерва, а оризът не ни запича.
Колкото до водата- когато хапват консерви пият и по- малко вода, не е като при гранулите. Когато се налага да давам течности използвам капкомер, гледам да не вкарвам излишен въздух, а и да не задавя кучето.
Хубаво е, че вървите към подобрение, но ще трябва време. Може би малкото гризе, защото още сменя зъбки, ако намериш подходяща играчка, която не е ядлива и няма риск да откъсне парчета и да ги погълне му дай да се забавлява.
Скорошно оздравяване  Praynig

# 365
Момичета,

Някоя от вас да е използвала този шампоан:
https://petsandyou.bg/shop/biogance-shampoo-fleas-away-250-ml
Мисля да го пробвам за ежедневно миене на лапите (приемаме Милпразон и поставяме Advocate един път в месеца), за да имаме допълнителна защита. Съдържа точно нещата, които се коментираха и в предната тема- лавандула, мащерка, етерични масла. Пише, че е подходящ и за малки кученца, което ме кара да си мисля, че не би трябвало да навреди.

# 366
  • София
ЧРД на Страхо, да е много здрав и много бели да прави Heart Eyes

Дорис, когато кучетата ядат консерви, не пият много вода.

# 367
  • Варна
здравейте , търся с мини шнауцер.Моля ако знаете развъдник , който очаква бебета или сте виждали да се предлага. Не държа на куче шоу клас , за домашен любимец е и най-важен всъщност ми е характера.благодаря

# 368
  • София
Здравейте значи.

Да се оправяболния мъник.
И ЧРД на Страхо.

Ние се прибрахме от село.
Не ходихме на река, защото имаше порои и беше много голяма и бърза.
Но открихме потока над къщата. Такова цапане с всички лапи падна, такъв кеф, не е истина.

Имахме чорапен рецидив, явно се очертава непоправима крадла и най-вече поглъщачка на чорапи.
Вече ги крия като съкровище, да не вземе да докопа някой.
Този път излезе бързо, защого го беше разкъсала на малки парченца, но пак брах страх.

Поразвиках се на всички присъствали на престъплението, независимо виновни или не, белким запомнят и те да внимават...

и така

А, не ни става лошо при пътуване, но не търпим жега.
Бях си взела бутилка ледена минерална вода и тя се настани върху нея и не мръдна докато не стигнахме.

# 369
здравейте , търся с мини шнауцер.Моля ако знаете развъдник , който очаква бебета или сте виждали да се предлага. Не държа на куче шоу клас , за домашен любимец е и най-важен всъщност ми е характера.благодаря
Аз си взех нашата "малтийска болонка" от http://nettisdogs.com/index.php?page=about, септември 2016г. Вече е на 10 месеца, жива и здрава. Изръсиха ме 800лв за уж гарантирана порода. Видно е че е болонка, но няма нищо общо с малтезера за който платих. вече е 6 кг, а има още да расте. Иначе е голяма сладурана, всички в къщи си я обичаме и каквато е такава ще си я гледаме. Мисълта ми беше: гаранция НЯМА, нито по цена, нито по реноме на развъдника/борсата/. Успех!

# 370
  • Варна
Здравей, аз имам мини шнауцер, от развъдчик ми е. За очаквани бебета можеш да следиш сайта на клуба http://www.bg-schnauzer.com/index.php/kuchila.
И аз нямам амбиции за изложби с нея, по -скоро да съберем оценки за евентуално развъждане веднъж. Имаме си първи отличен от вчера  Heart Eyes

# 371
# 372
Chihuahuas Mom за шампоана, който си показала нямам преки наблюдения, но имам на съшата юарка други видове и съм доволна от тях. Макс не е имал проблем с кожата или козината от честото им ползване и козинката му става много мека и лъскава. Преди да се спра на марката чух и четох много добри отзиви за тях. А пък не разбрах това двете кучето на снимките едно и също ли е. А какво е дребно само като го сравнявам с моето прасе.  Crazy

# 373
Sivi,
Много благодаря за мнението  bouquet, ще го взема, за да мием лапичките и да се подсигуря.
На снимките е Кая, целият профил е неин  Simple Smile Малко ни е бебето, вече на 11 месеца, а засега се движим около 1700 гр., но за сметка на това всичко се върти около нея, дори на моменти ощетяваме голямата откъм внимание, но само, знаейки какво го чака с тези операции малкото слънчице и гледам да го компенсирам  Heart Eyes

# 374
  • София
Аз си взех нашата "малтийска болонка" от http://nettisdogs.com/index.php?page=about, септември 2016г. Вече е на 10 месеца, жива и здрава. Изръсиха ме 800лв за уж гарантирана порода. Видно е че е болонка, но няма нищо общо с малтезера за който платих. вече е 6 кг, а има още да расте. Иначе е голяма сладурана, всички в къщи си я обичаме и каквато е такава ще си я гледаме. Мисълта ми беше: гаранция НЯМА, нито по цена, нито по реноме на развъдника/борсата/. Успех!
Апелирам, преди да пишете за развъдниците, да научите разликата м/у лицензиран такъв и борса. Двете неща не са еднакви/равни в никакъв случай! Тук е писано многократно за борсите и puppy mills, както и за лицензираните развъдници.
Преди да попитате - не, нямам развъдник. Просто четох много, преди да се реша да си взема куче, и най-вече четох откъде да НЕ взимам куче.

ЧРД на Страхо, макар и със закъснение!
labrex, чакам за мнение за охлаждащата постелка, дали пристигна?

Общи условия

Активация на акаунт