За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 70 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Мнения: 275
Кашкавал,ако е повече,го режа на по-малки порции и във фолио за свежо съхранение.Не ми е мухлясвал,но и повече от седмица не се е стоял.
Или настърган и в камерата,вкуса не се променя:peace:
bouquet

Може ли идеи за вкусни и лесни сладкиши за почерпка  Peace Хем да са лесни, хем вкусни, че и за пред хора да стават  Hug

http://zanaeblogcook.blogspot.bg/2014/06/blog-post_10.html
Този правя често-правя го с крем нишесте и не слагам сметана.Става бързо

# 136
  • Мнения: 5 696
Кашкавал,ако е повече,го режа на по-малки порции и във фолио за свежо съхранение.Не ми е мухлясвал,но и повече от седмица не се е стоял.
Или настърган и в камерата,вкуса не се променя:peace:
bouquet

Може ли идеи за вкусни и лесни сладкиши за почерпка  Peace Хем да са лесни, хем вкусни, че и за пред хора да стават  Hug

http://zanaeblogcook.blogspot.bg/2014/06/blog-post_10.html
Този правя често-правя го с крем нишесте и не слагам сметана.Става бързо


Изглежда интересна комбинация  bouquet

# 137
  • София-Младост
  • Мнения: 24 102
 beauty_magnolia
Брауни, нарязано на малки парченца...ммм
https://albisrecipebook.blogspot.bg/2015/06/blog-post_10.html
https://albisrecipebook.blogspot.bg/2015/06/blog-post_5.html
Или този кекс с рикота
https://albisrecipebook.blogspot.bg/2016/06/blog-post_23.html
и любимите Рафаело
https://albisrecipebook.blogspot.bg/2015/12/blog-post.html

# 138
  • Мнения: 5 696

Благодаря за тези прелести  bouquet
Чудесни сте  Hug
Толкова разкошни идеи. Ще ги пробвам предварително за репетиция дали ще ги направя както трябва преди почерпката.

# 139
  • Мнения: 6 169
Рафаелото определено ще се пробват  Flutter

# 140
  • Русе
  • Мнения: 6 366
Знам бе душко ,Пейч ми показва резултат без набухвател.
Скрит текст:
А вчера хапнахме царския каквото бе останало,че аз го нагазих без повод.И другите  като не знаят колко е дебел твоят си го харесаха безрезервно.Плътен  е  ,но на езика тази плътност се губи,топи се.И нали е  масло, пудра и брашно по 300 ,то няма как да прелива от дебелина.
А го правих за друго,снахата обича  кекс,но се размина с този.Ще  го правя пак и  него, и други рецепти за разнообразие.И внуците награбват  филийки вече...Правила съм неща,дойдоха години да не искам нищо да правя и  ето,пак стимул да търся рецепти и опитвам .Животът се върти.

Точно!  bouquet

# 141
  • Русе
  • Мнения: 6 366

Може ли идеи за вкусни и лесни сладкиши за почерпка  Peace Хем да са лесни, хем вкусни, че и за пред хора да стават  Hug


http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/07/blog-post_960.html

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/08/blog-post_17.html

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/06/blog-post_15.html

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/06/blog-post.html

# 142
  • Мнения: 5 696
Скрит текст:

Може ли идеи за вкусни и лесни сладкиши за почерпка  Peace Хем да са лесни, хем вкусни, че и за пред хора да стават  Hug


http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/07/blog-post_960.html

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/08/blog-post_17.html

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/06/blog-post_15.html

http://ipeychev9.blogspot.bg/2016/06/blog-post.html

От вкусни, по-вкусни идеи ми давате, а и изглеждат лесни за изпълнение. Благодаря  i_peych bouquet

# 143
  • Мнения: 1 488
Извинявам се за повторния пост,но имам въпрос Blush
Може ли с кори за лазаня ,предварително леко сварени,да завия нещо като канелони с плънка и да ги изпека със сос или ще се разпаднат и няма да се получи?



lady_gothic ,  отговарям  със закъснение, купувам от Метро кори за лазаня без варене с яйца, съхранявам ги във фризера, изваждам да се отпуснат и ги  приготвям по тази рецепта- Рулца с кори за лазаня

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465549

Скрит текст:
Така изглеждат корите за лазяната, никога не съм имала проблеми с тях.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1 … rc=G80E8swtw5oRiM:

 Peace

# 144
  • Sofia
  • Мнения: 29 364
Как да приготвя пуешки бутчета с гъбен сос?
Ще пека бутчетата в плик.Сега ги мариновам с горчица,мед,соев сос,кетчуп и подправки.Искам и гъби печурки да има  като сос...Заедно ли да ги слагам или отделно да ги приготвя?

# 145
  • Мнения: 9 496
отделно.  Със соса от печеното месо http://pep-4o.blogspot.bg/2010/06/blog-post_2599.html от плика
без сос, само с прясно мляко и масло http://pep-4o.blogspot.bg/2011/02/blog-post_16.html но този с печения чесън ми е фаворит Simple Smile http://pep-4o.blogspot.bg/2015/11/blog-post.html

# 146
  • Sofia
  • Мнения: 29 364
Мерси  bouquet

# 147
  • Русе
  • Мнения: 6 366
http://ipeychev9.blogspot.bg/2017/03/2.html

Скрит текст:

# 148
  • Мнения: 35 645
Здравейте! Вчера свекърва ми спомена,че иска да й направим някакви руски неща, които се казвали Ховос или нещо подобно. Обясни,че са с тесто като за мекици, със сода. Пържат се в различни форми и после са хрупкави. Ама аз половината неща не ги разбрах от обясненията й..  Embarassed

Ако някой разпознава, това ,за което говоря, моля да ми предложи рецепта. Това е руска кухня.

# 149
  • Бургас
  • Мнения: 2 008
Спешно моля за рецепта за торта с готови блатове  и крем с безсолна извара . Да не изисква печене. Нещо, което ви харесва, моля. /Нямам магазин за  специални неща  наблизо. / Благодаря.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 12:05 от armeria

Общи условия

Активация на акаунт