ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - Сезон 4, Тема 1

• 71 826
  • 662
  •   1
Отговори
# 570
Аз уж бях за Кристина,но с тази песен днес изобщо не блесна,а признавам,че Радко преди не ми беше привлякъл вниманието,но тази вечер ми хареса и дано има успех!
Радвам се,че не спечели Сара и не защото е филипинка,просто не ме кефи...най-вече визуално.

# 571
  • Ланкър, планините Овнерог
Айдеее, "Златния Орфей" свърши
Ще трябва мноооого да се работи с Радко, та да го захаресват повече хора.
Ама кот такоа, и без това от тук, освен парите, друго няма да изкара

# 572
  • София
дано, ама надали, освен ако Лечев или Графа не се заемат с него. Май от всичките победители от всички пеещи формати спечели най-много едно момче, което го пратиха на обучение в чужбина.

# 573
Не го пратиха, то само си замина. За Виена май.

# 574
Радвам се,че не спечели Сара и не защото е филипинка,просто не ме кефи...най-вече визуално.
А Радко...Убавец, а?! Laughing

# 575
Нали, то аутфит, то държание. Чуден убавец.

# 576
  • София
Joy

# 577
  • София
Тромавичък е, леко с наднормено тегло, има провинциално излъчване на певец от времето на соца (предполагам, че вокалният падагог и родителите му правят такъв стил и визия), но все пак е още млад, изглежда леко наивен и точно с това печели, не е някакъв нафукан като останалите си връстници. Ако поотслабне, започне повече да спортува, за да започне да има мъжко излъчване и стойка, и му намерят добър имиджейкър и още един педагог, но по-съвременен, и родителите се отстранят малко, момчето има шанс.

# 578
  • ново
Андариел, пишеш глупости, казвам ти го като човек, близо до Радко.

# 579

Ами, не, не са глупости. За хора, които го гледат от страни, без емоционална свързаност, точно това трябва да се оправи.Много работа има по него.

# 580
  • Испания

Аз виждам какво пишеш и предположих, че си близо до него. Точно затова трябва да виждате не само таланта му /нещо, което хич не е малко, но не е достатъчно/, а и колко много още много трябва да се направи, за да има кариера на успешен изпълнител.

Дано!

# 581
  • София
Тромавичък е, леко с наднормено тегло, има провинциално излъчване на певец от времето на соца (предполагам, че вокалният падагог и родителите му правят такъв стил и визия), но все пак е още млад, изглежда леко наивен и точно с това печели, не е някакъв нафукан като останалите си връстници. Ако поотслабне, започне повече да спортува, за да започне да има мъжко излъчване и стойка, и му намерят добър имиджейкър и още един педагог, но по-съвременен, и родителите се отстранят малко, момчето има шанс.
Еехеййй, много, бе... направо да го сменят... по-лесно ще е...  Joy  Peace

# 582
Хич даже не пише глупости Андариел, ами е право в десетката.

# 583
  • София
Победата на Радко е като победата на Мишето... по-малко талантливият го туриха за победител!  Laughing Mr. Green

# 584
За да съм го написала,значи ми е по-Убав.... от нея.

Общи условия

Активация на акаунт