ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ - Сезон 4, Тема 1

• 71 840
  • 662
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Радвам се,че не спечели Сара и не защото е филипинка,просто не ме кефи...най-вече визуално.
А Радко...Убавец, а?! Laughing
За да съм го написала,значи ми е по-Убав .
Ама не е...  newsm78

# 586
Радвам се,че не спечели Сара и не защото е филипинка,просто не ме кефи...най-вече визуално.
За да съм го написала,значи ми е по-Убав .
Ама не е...  newsm78
Ти да видиш  Thinking .

# 587
  • София
Андариел, пишеш глупости, казвам ти го като човек, близо до Радко.

Супер, щом си близо до него, значи можеш едно по едно да опровергаеш глупостите, които пиша и да кажеш как стоят нещата вв действителност. Аз съм написала това, което виждам и какви са моитте впечатления като драгия зрител. Нито съм близо до него, нито съм му роднина, нито приятел, за да се влияя отова, което е зад образа. Виждам образ, продукта Радко и този продукт ми изглежда с лош дизайн и демоде, нищо че функционално върши добра работа. Кое точно не познах?

Артдеко, виж сега, Радко е ресурс, който е добър, но трябва да бъде приведен в търговски вид. Иначе имаш едно парче глина, добра глина, но от нея е направвена обикновена паница. Трябва да докараш нещо по-впечатляващо, по-изясщно, да е произведение на изкуството, а не битов съд.

# 588
  • Ланкър, планините Овнерог
Радко трябва да започне да се държи и изглежда като за годините си, а не като чичак. Все пак си мисля, че таргетът трябва да са тийновете.

# 589
Сара Сюзет голямо викане му дръпна, особено на песента на Уитни. Съжалявам за Кристина.

# 590
  • София
Андариел, пишеш глупости, казвам ти го като човек, близо до Радко.

Супер, щом си близо до него, значи можеш едно по едно да опровергаеш глупостите, които пиша и да кажеш как стоят нещата вв действителност. Аз съм написала това, което виждам и какви са моитте впечатления като драгия зрител. Нито съм близо до него, нито съм му роднина, нито приятел, за да се влияя отова, което е зад образа. Виждам образ, продукта Радко и този продукт ми изглежда с лош дизайн и демоде, нищо че функционално върши добра работа. Кое точно не познах?

Артдеко, виж сега, Радко е ресурс, който е добър, но трябва да бъде приведен в търговски вид. Иначе имаш едно парче глина, добра глина, но от нея е направвена обикновена паница. Трябва да докараш нещо по-впечатляващо, по-изясщно, да е произведение на изкуството, а не битов съд.
Аз прекрасно те разбрах и съм съгласна с теб напълно! Но това при този младеж ми се вижда непостижимо! А и такъв екип би се събрал само, ако продуктът има бедеще на звезда или поне на звездичка, това момче е демоде и ако направи необходимите усилия, за да се промени толкова, много би ме изненадал!  Wink

# 591
Победата на Радко е като победата на Мишето... по-малко талантливият го туриха за победител!  Laughing Mr. Green
Пирова победа е това. 50000 лв може да са много за Троян,но гигантски глас като на Сара няма как да си купиш. Тесногръди сме българите, тесногръди...

# 592
  • София
Всичко може при добър екип и достатъчно пари. Дори една кокошка можеш да направиш звезда. Всичко е илюзия и маркетинг. Момчето пее, не е някакъв некадърник, надявам се да стане добър продукт. Макар да съм съгласна донякъде с теб - дали ще му стиска, и то не само на него, а и на родителите му. Млад е, би трябвало лесно да се променя.

# 593
Е, хайде, стига де. Първо танцьорките били дебели, сега пък Радко. Сякаш по-пълните хора трябва да си стоят вкъщи.

# 594
  • Вестерос
Joy

И двамата са си добре, защо трябва да са слаби? Адел  не е първа клечка , примерно... ooooh! В кой век живеете, килограмите не са минус за певец, актьор и прочие....

# 595
  • София
Какво ега, тръгна да се засягаш на пълнота ли? Ми, дебели са за танцьорки! да не би да са слабички? На Радко проблемът не е само леко наднорменото тегло за възрастта му, а и цялостната отпусната стойка, тромавост. Ако иска да бъде в играта, ще му се наложи да промени тези неща. Няма нужда да си стои вкъщи, но ще си пее на регионални или някакви международни конкурси, които си ги знаят само органиизаторите, а няма да направи кариера в музикалния бизнес. Не казвам да се превръща в някоя нафуката мъжка кифУа, ама да зепочне да има съответния вид като за шоу-бизнес, трябва да се превърне в продаваем продукт., а конкуренцията е жестока. Да, сетих се за Адел, тя беше доста закръглена, но не изглеждаше като нърд от времето на Златния орфей. После залитна да отслабва съвсем и й се изгуби чарът.  Но тя си беше продукт още в началото.

# 596
  • Вестерос
Музиката СЕ СЛУША, само при нас масово се и гледа... Добре, че не са с твоето разбиране масата хора по света, че доста певци нямаше да просперират/ да печелят разни музикални състезания.

# 597
  • София
Тесногръди сме българите, тесногръди...
Напротив, даже сме много продажни. Радвам се, че този път разумът надделя. И двамата пеят, и двамата имат кофти визия. Единият си е българин, другата не може да научи 20 думи на български поне да каже нещо повече от 'обичъм тъ българийо' на възможно най- развален български. Хванали сте се за килограмите на Радко, сякаш Сара е стройна фиданка с готино излъчване. Вие сериозно ли Rolling Eyes
Скрит текст:
Всичко може при добър екип и достатъчно пари. Дори една кокошка можеш да направиш звезда.
Справка: полито Laughing

# 598
  • София
Музиката отдавна не е само слушане, аа и гледане. Никога не е била само за слушане. Певецът не е само педец, а и актьор, образ, роля и винаги е било така.

# 599
  • Вестерос
За теб не е отдавна за слушане, за мен и милиони все още е! Справка пълни харесвани певици и певци, с не толкова лъскаво излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт